پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : معاون حقوقی و امور مجلس سپاه هر گونه ابهام در خصوص واگذاری سهام مخابرات را رد کرد.
سردار محمدرضا یزدی در گفت و گو با خبرآنلاین در پاسخ به انتقاد از عدم شفافیت فعالیتهای سپاه گفت: تا کنون از سوی هیچ یک از نهادهای نظارتی و حتی مخالفین درخواست تحقیق و تفحص از فعالیت های اقتصادی سپاه نشده است. به عبارت دیگر هیچ کس تا کنون چنین درخواستی نکرده ولی از سوی برخی مغرضین و حتی دوستان، بخشی از فعالیت اقتصادی سپاه زیر سوال رفته است.
وی تصریح کرد: آنچه لازم است به آن اشاره کنم این است که فعالیتهای اقتصادی سپاه بر اساس دستور العملی است که به تصویب مقام معظم رهبری رسیده است و در تمام محورهای این فعالیت ما به صورت کاملا شفاف عمل می کنیم. دلیل این مدعا این است که اکثر قراردادهایی که سپاه منعقد می کند با دولت است که بودجه آن در مجلس شورای اسلامی تصویب می شود و برای نمایندگان مردم، دیوان محاسبات، سازمان بازرسی کل کشور و ... کاملا شفاف است و نگاه آنان می تواند تا عمق فعالیت های سپاه برود.
معاون حقوقی و امور مجلس سپاه پاسداران با بیان اینکه «این گونه نیست که فعالیتهای اقتصادی سپاه شفاف نباشد» گفت: مثلا اگر همین الان به وزارت نفت یا وزارت مسکن و شهرسازی یا وزارت جهاد و کشاورزی و ...مراجعه و پرسیده شود که چه قراردادهایی با سپاه دارد لیست این قراردادها کاملا مشخص و در دسترس است. بودجه ای که تا کنون تخصیص داده شده، اینکه چند سال این پروژه به طول خواهد انجامید و چقدر به سپاه بدهکار است و ... کاملا مشخص است.
وی با اشاره به اینکه «این امر شامل تمامی وزارتخانهها است» تصریح کرد: حتی در برخی از مناطق بخشی از تلاش هایی که برای سازندگی در چند سال گذشته انجام شد به دلیل محدودیت های قانون متوقف شده بود، تا اینکه در دور هفتم مجلس توانستیم قانون بسیج سازندگی را در مجلس به تصویب رسانده تا بتوانیم تمایل بعضی ارگان ها و وزارت خانه ها را جلب کنیم تا بخشی از کارهای خود را به بسیج سازندگی واگذار کنند و بتوانند هزینه های پروژه ها را پرداخت کنند.
یزدی در خصوص واگذاری سهام مخابرات گفت: مثلا در موضوع واگذاری سهام مخابرات که توسط برخی بزرگ نمایی و گفته شد بنیاد تعاون شبه دولتی است ویا رقابت صحیح در واگذاری صورت نگرفته است، در حالی که کاملا مشخص است، چند بار این موضوع در شورای رقابت اصل 44 و کمیسیون های مختلف مجلس بررسی شد و هیچ ابهامی وجود ندارد.
1- اصلاً چرا سپاه كه يك ارگان نظامي است در فعاليت ها ي اقتصادي شركت ميكند و چرا اين امكان به مثلاً ارتش داده نمي شود؟
2- اصولاً سپاه در كدام مناقصه ها شركت ميكند و آيا اصلاً مناقصه اي برگزار ميشود؟
3- به فرض كه همه چيز درست باشد در آمد سپاه از اين مناقصات چه قدر است و در چه راهي خرج ميشود و اصلاً اين در آمد چه نفع اقتصادي بري كشور دارد؟