arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۶۳۱۶۵
تعداد نظرات: ۱۳ نظر
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۱۲ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۳
رییس جمهور:

این قدر در زندگی مردم مداخله نکنیم/نمی‌توان به زور و شلاق مردم را به بهشت برد/می گویند فرد پیروز موفق نشود تا کاندیدای ما در چهارسال بعدی در انتخابات موفق شود

رئیس جمهور بحث هسته‌یی را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: ما در این زمینه نمی‌خواهیم بالاتر از حق قانونی و طبیعی و روشنمان قدمی برداریم، چنانچه گفته‌ایم و می‌گوییم و خواهیم گفت در پی فناوری صلح آمیز بوده و هستیم و البته نخواهیم گذاشت که دشمنان و ابرقدرت‌ها گوشه‌ای از حق ملی ما را زیر پا قرار دهند و بخواهند به ما زور بگویند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس جمهور تصریح کرد: این قدر در زندگی مردم مداخله نکنیم، ولو به خاطر دلسوزی ؛ بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند، نمی‌توان به زور و شلاق مردم را به بهشت برد.

به گزارش «انتخاب»، حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی در همایش بیمه سلامت همگانی که در سالن شهید بهشتی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد با گرامی داشت سالگرد سوم خرداد و با اشاره به اهمیت موضوع سلامت و بیمه همگانی گفت: هدف ما طبق سند چشم انداز 20 ساله تبدیل کشور به یک کشور توسعه یافته است.

وی با بیان این‌که تقریبا 9 ، 10 سالی است از زمان ابلاغ سیاست‌های چشم انداز 20 ساله می‌گذرد، گفت: خوشبختانه یک ده سال دیگر از آن 20 سال باقی مانده است.

وی اضافه کرد: ما در ده سال اول می‌بایست به نحوی حرکت می‌کردیم که به نیمی از اهداف می‌رسیدیم. یعنی باید سالانه رشد 8 درصد می‌داشتیم تا طی 20 سال به نقطه چشم انداز برسیم.

رئیس جمهور افزود:متاسفانه در ده سال اول شرایط ما در این زمینه شرایط مناسبی نبود. در سالهای اولیه رشدمان 4 و نیم درصد بود. در یکی دو سال بعد وضع ما بهتر شد، اما در دو سه سال اخیر وضع به گونه‌ای شد که در سال 91 رشد ما به منفی 5.8رسید. در مورد سال 92 نیز هنوز آمار اعلام نشده، ولی علی القاعده سال 92 نیز منفی خواهیم بود.

رئیس جمهور تصریح کرد: ان شاء الله در سال 93 به حول و قوه الهی و با کمک همه‌ی مردم یکی از اهداف مهم دولت این است که میزان رشد در کشور مثبت شود، و در سال‌های بعد این میزان رشد را افزایش دهیم.

وی با بیان این‌که در ده سال آینده باید با یک حرکت ملی و بنا به گفته‌ی مقام معظم رهبری با یک عزم ملی و مدیریت جهادی کار را به پیش ببریم، ادامه داد: من ناامید نیستم . ان شاء الله ما می‌توانیم بخش بزرگی از عقب ماندگی 10 سال قبل را در اجرای سیاست‌های چشم‌انداز 20 ساله در 10 سال بعد جبران کنیم و این شدنی است که ما به اهداف چشم انداز دست پیدا کنیم.

رئیس جمهور با بیان این‌که این موضوع یک اراده ملی می‌خواهد و همه باید در این ارتباط دست به دست هم بدهیم، گفت: دراین راستا باید غم ما همه یک چیز باشد و یک سوال را از یکدیگر بپرسیم که چرا توسعه یافته نیستیم. اگر این سوال ملی شود و عزم‌ها و اراده‌ها دراین راستا سوق داده شود کار ما درست می‌شود.

وی با اشاره به فتح خرمشهر گفت: علت پیروزی ما در خرمشهر این بود که یک سوال ملی در این ارتباط ایجاد شد. سوال این بود که چرا خرمشهر سقوط کرد و چرا نباید به کشور بازگردانیمش و با توجه به این سوال عزم و جزم ملی ایجاد شد و ما توانستیم خرمشهر را دوباره فتح کردیم.

رئیس جمهور تاکید کرد: فتح خرمشهر پشت قباله هیچ کس و هیچ نهادی نیست. پشت قباله ی ملت ایران است . همه به صحنه آمدند در جنگ صحنه‌های عجیب و غریبی را می‌دیدیم، همه حضور داشتند ونقش آفرین بودند . در سال 62 من یک روز در جبهه از صبح تا غروب در حال بازدید بودم و درآن روز دیدم که فرزندان روسای سه قوه در جبهه بودند. بعد من در یک سخنرانی در دو کوهه گفتم که ما پیروز می‌شویم چرا که همه در این صحنه هستند.

رئیس جمهور با بیان این‌که هر چیزی را که یک ملت اراده کند، خداوند نیز عنایت می‌کند در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: امروز باید توسعه ، دغدغه‌ی ما شود و اگر این اتفاق صورت بگیرد و همه ما یک صدا شویم می‌توانیم به اهدافمان در این ارتباط برسیم.

وی با اشاره به اهمیت سند چشم انداز 20 ساله گفت: ما برای این که به اهدافمان برسیم باید در ده سال دوم دو برابر تلاش کنیم.

وی با بیان این که مقام معظم رهبری در یک سخنرانی فرمودند بعد از قانون اساسی سند چشم انداز دارای اهمیت است گفت: در واقع این سند از دیگر سیاست‌ها مهمتر است.

رئیس جمهور با بیان این که تحقق توسعه بدون توسعه در نظام سلامت امکان پذیر نیست افزود: سلامت جسم و روح مردم باید دغدغه‌ی ما باشد مردم باید از هر دو نظر سالم باشند.

وی با تاکید بر این که نباید مردم را بیهوده و بدون جهت نگران کرد و باید بگذاریم مردم راحت باشند، گفت: اینقدر در زندگی مردم مداخله نکنید، ولو به خاطر دلسوزی؛ بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند، نمی‌توان با زور و شلاق مردم را به بهشت برد.پیامبر (ص) شلاق در دست نداشت، پیامبر (ص) بشیر و نذیر بود و ما نیز باید بشیر و نزیر باشیم.همه باید کاری کنیم که آرامش در جامعه حاکم باشد.

روحانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود افزود: دعواهای گروهی و جناحی یک حدی از آن بد نیست. من در مورد این مسائل تعبیر نمک را به کار نمی‌برم، تعبیر فلفل را به کار می‌بریم. وجود فلفل یک مقدارش مشکلی ندارد، ولی وقتی همه غذا پر از فلفل شود داد آدمی در می‌آید.

رئیس جمهور افزود: همه چیز اندازه‌ای دارد . رقابت‌ها و دعواهای حزبی و جناحی نیز تا یک حدی معمول است، ولی اگر بنا باشد که همه شود دعوای جناحی و گروهی این خوب نیست. ما همیشه انتخابات داریم. اگر این مسائل را از 6 ماه قبل انتخابات شروع کنیم، اشکالی ندارد، ولی در کشور وقتی یک انتخابات تمام می‌شود، بلافاصله دعوا برای انتخابات بعدی شروع می‌شود.

وی ادامه داد: در دنیا نیز انتخابات مهم است، ولی از 6 ماه و یا یک سال قبل این مباحث شروع می‌شود و مقدمات آن فراهم می‌شود و در دو ماهه آخر اوج می‌گیرد، ولی در کشور ما به محض این که انتخابات تمام شد این مباحث برای انتخابات بعدی آغاز می‌شود و شروع می‌کنیم که کسی که پیروز شده موفق نشود و دراین راستا این استدلال به کار برده می‌شود که فرد پیروز موفق نشود تا کاندیدای ما در چهارسال بعدی در انتخابات موفق شود.ما در قواعد بازی مشکل داریم و باید آن را حل کنیم.

رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در همایش بیمه سلامت همگانی با بیان این‌که در نظام سلامت باید از نظر روحی به مردم آرامش دهیم و ازلحاظ جسمی نیز مشکلاتی که مردم در این ارتباط دارند را برطرف کنیم و عوامل آلودگی و معضلات در نظام سلامت را کاهش دهیم گفت: همه‌ی ما می‌دانیم که اصل بهداشت است واگر بهداشت ناموفق شود نوبت به درمان می‌رسد، ولی اگر در زمینه‌ی بهداشت موفق باشیم درمان کمتر می‌شود.

رئیس جمهور با تاکید بر این که قدم اول بهداشت و قدم بعدی درمان است گفت : اگر می‌خواهیم توسعه پیدا کنیم جامعه ما باید سالم باشد و پولی که برای سلامت خرج می‌شود هزینه نیست.

روحانی به اهمیت توسعه انسانی اشاره کرد و اظهارداشت: جوانان ما باید استعدادشان شکوفا شود و در نظر داشت که مهمترین پایه توسعه ، توسعه‌ی انسانی است .

روحانی با بیان این‌که نفت و گاز پایه اصلی توسعه نیستند، گفت: پایه اصلی توسعه علم ، دانش و تولید علم و فناوری است.

رئیس جمهور ادامه داد: تصمیم ما این است که نظام سلامت را متحول کنیم و به سمت نقطه‌ی مطلوب ببریم؛ گرچه با نقطه مطلوب فاصله داریم و باید قدم به قدم جلوبرویم. اگر ما بتوانیم نظام سلامت را در این کشور به نقطه مطلوب برسانیم این به معنای فتح خرمشهر است.

وی ادامه داد: من در همایشی که صبح در مورد فتح خرمشهر برگزار شده بود، گفتم که نگذارید فتح خرمشهر ، پیروزی و حماسه ما در سال61 باقی بماند ما هر سال باید فتح خرمشهر داشه باشیم و حماسه بیافرینیم. در سال 92 ملت ایران بر اساس تدبیر مقام معظم رهبری در 24 خرداد یک حماسه سیاسی آفرید که خیلی مهم بود و در عرصه‌ی داخلی و خارجی تاثیر داشت و منطقه و دنیا این حضور مردم و انتخاب مردم که راه اعتدال بود را دیدند. مردم ما اعلام کردند که اما از افراط و خشونت روی گردانیم و مسیری که انتخاب کردیم میانه روی و اعتدال واخلاق است.

وی با اشاره به این که بسیاری از روزهای تاریخی ما در خرداد ماه آفریده شده از جمله 15 خرداد ، 3 خرداد و با بیان این که خرداد ماه مهمی برای ما بوده است، در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: ما باید در نظام سلامت یک تحول مهم را بیافرینیم. ما باید دغدغه مردم درنظام سلامت را حداقل به حد معمول برسانیم. اکنون دغدغه‌ی مردم در این زمینه بیش از حد معمول است. نظام سلامت و بیمه باید متحول شود و وزارت‌خانه‌های مسئول باید در این زمینه تلاش کند.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت برنامه ریزی و نظارت و ارزش‌یابی در این ارتباط به اهمیت آمادگی و توسعه نیروی انسانی در نظام سلامت اشاره کرد و گفت: اگر پزشک و یا پرستارما عاشق کارش نباشد، با سواد نباشد و یا اخلاق حرفه‌ای نداشته باشد به جایی نمی‌رسیم. حتی اگر نظافتچی بیمارستان نیز متعهد و عاشق کار نباشد باز هم ما در این زمینه به جایی نمی‌رسیم.

وی ادامه داد: اگر مثلا همه چیز ما درست باشد و در بخش استریل مواد مشکل داشته باشیم و وسایل عمل جراحی استریل نباشد در این زمینه مشکل پیدامی‌کنیم. در ارتباط با این تحول باید تمام نیروی انسانی ما در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ، دانشگاه‌های علوم پزشکی و دیگر دستگاه‌های مسئول همه دست به دست هم بدهندتا این هدف محقق شود.

وی همچنین به اهمیت امکانات فیزیکی و وجودتجهیزات لازم برای تحقق این موضوع اشاره کرد و در بخش دیگیر از صحبت‌های خود گفت: امروز روز افتخارآمیزی است یک کاری که بیش از 20 سال در قانون گفته شده و شعارش داده شده است امروز می‌توانیم اعلام کنیم که عملیاتی کرده‌ایم و مردم تحت پوشش بیمه قرار گرفتند. البته این قدم اول است وباید در راستای ارزشمند شدن بیمه‌ها و الکترونیکی شدن آنها حرکت کنیم. پوشش بیمه‌ها باید افزایش پیدا کند. در حال حاضر بیش از 2 هزار و 300 قلم دارو تحت پوشش بیمه است. باید این ارقام افزایش پیدا کند.

روحانی ادامه داد: بیمه مانند چتری است که باید آن را گسترش داد تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم، گفت: دولت به تنهایی نمی‌تواند این هدف را محقق کند و باید سازمانهای مردم نهاد در این زمینه به صحنه بیایند . باید مردم نیز کمک کنند .

وی با ابراز امیدواری مبنی بر این که دولت بتواند در تحقق قول‌ها و مطالباتی که در زمینه‌ی سلامت به مردم داده محقق شود تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که در سال 93 یک تحول مناسب و خوب در نظام سلامت و بیمه اجرا شود تا مردم احساس راحتی کنند و اگر بتوانیم این کار را به خوبی و با موفقیت به انتها برسانیم یک فتح خرمشهر و یک حماسه دیگر رخ داده است. امسال سیاست های کلی سلامت از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد باید آن را اجرا کنیم و ان شاء‌الله بتوانیم به آن نقطه مطلوب برسیم.

پیش از صحبت‌های رئیس جمهور علی ربیعی وزیر کار، تعاون رفاه اجتماعی و همچنین محسنی بندپی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران سخنرانی کردند.

در این همایش با حضور نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور، قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت، علی ربیعی، وزیر کار ، تعاون و رفاه اجتماعی، هاشمی، رئیس سازمان بهزیستی و همچنین رئیس جمهور به 13 نفر دفترچه بیمه سلامت همگانی اهدا شد که 9 نفر از آنها از استانهای سیستان و بلوچستان، خوزستان،خراسان جنوبی، لرستان، کردستان،شهرکرد، کهگیلویه و بویر احمد گیلان و تهران بوندد.

همچنین در این مراسم به دو نوزاد بی سرپرست نیز دفترچه بیمه سلامت همگانی اهدا شد که رئیس جمور پدرخواندگی این دو نوزاد را نیز بر عهده گرفت.

2 کودک در معرض آسیب نیز در این مراسم از دست رئیس جمهور دفترچه بیمه سلامت همگانی را دریافت کردند.


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۹۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
MALAYSIA
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
16
137
زنده باد
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
16
163
درود بر روحانی، درود بر تو
مهربان توسی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
13
150
افرین بر این فکر روشن
ناشناس
|
TURKEY
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
13
128
درود بر رییس جمهور عزیز و محبوب.
سید عبادالله دولتخواه
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
15
123
روحانی مچکریم.
حسام
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
14
108
دکتر روحانی واقعا مچکریم...
محمد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
11
95
آفرین. حرف دل مردم بود.
مجتبی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
11
95
دو کلمه حرف حساب...
کریم
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
10
117
((این قدر در زندگی مردم مداخله نکنیم/نمی‌توان به زور و شلاق مردم را به بهشت برد))
درود بر تو روحانی...
ارزو
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
10
78
اقای روحانی عزیز شما انسان وارسته وپاکی هستید شما را دوست دارم خداوند در پناه خود حفظتان کند پیام من به شما این است که شما ودولت شما موفق خواهد شد تو با خدای خود انداز و دل خوش دار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند
حامد قزوینی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
11
87
آفرین دکتر!!!
آفرین
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
14
89
رییس جمهور عزیز دوستت داریم
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
21
94
اصلا من به شخصه نمی خوام برم بهشت ...
نظرات بینندگان