رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: فتنه گران از کودتاچیان بدترند؛ چراکه در آنجا شاه علیه نخست وزیر خودش کودتا کرد اما در این جا علیه آرای مردم کودتا کردند.
به گزارش سرویس سیاسی انتخاب ؛ سردار محمدرضا نقدی در اختتامیه پنجمین دوره طرح ولایت استانی 600 نفر از دانشجویان قزوین و زنجان که در سالن اجتماعات دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) قزوین برگزار شد، اظهار کرد: امروز چشم همگان برای پیشرفت به دانشگاهها دوخته شده؛ چراکه پیشرفت پایدار و ارزشمند با دانشگاه پیشرفته و برتر شکل خواهد گرفت.
وی الگو شدن ملت ایران را در جهان، جایگزین الگوی مکاتب غربی و شرقی خواند و تصریح کرد: این مکاتب نه تنها در تحقق جامعه آرام و متعالی شکست خوردهاند بلکه در ادعای اقتصاد و رفاه مردم نیز با شکست مواجه شدهاند.
وی 16 هزار میلیارد دلار کسری بودجه، چندین میلیون کارتن خواب و بیش از 50 میلیون جمعیت زیر خط فقر را در آمریکا ثمره تفکر لیبرال سرمایهداری دانست و افزود: رشد منفی جمعیت در غرب یعنی جامعه غرب در فساد و روبه اضمحلال است که اگر از دیگر کشور ها مهاجر نپذیرند تا چند دهه دیگر جمعیت بومی نخواهند داشت و این بالاترین مصیبت برای یک جامعه است.
جانشین فرمانده کل سپاه در امر بسیج با اشاره به تلاش دشمن برای مقابله و تخریب الگوی موفق ایران در جهان خاطرنشان کرد: برای غلبه بر این تهدیدات و دشمنیها نباید فقط به جنس آن تهدید نگاه کرد؛ چراکه دشمن در عرصههای مختلف دشمنی میکند. پس باید مولفه علم را تقویت کرد تا تغییر جبهههای تقابل دشمن را جبران و بهترین پاسخ را به دشمن داد.
وی علم را وجه مشترک قدرت واقعی برای مقابله با این تهدیدها دانست و اظهار کرد: طبق روایت امام علی(ع) علم، قدرت است؛ بنابراین کانون اصلی پیشرفت در کشور دانشگاه میباشد. از این رو یکی از اصلیترین محورهای دشمن برای مقابله با ملت، خرابکاری در دانشگاه است.
وی دانشگاه را کانون قدرت و اقتدار نظام عنوان و تاکید کرد: با این سرعت پیشرفت علمی در کشور،آینده وحشتناکی از ایران برای ابرقدرتها ترسیم میشود.
نقدی ضمن بااهمیت دانستن شکلگیری همه تلاشها حول محور علم، افزود: برخلاف تصور برخی، فتنهگریها و آشوبهای چند سال اخیر از نوع دانشجویی نبود؛ چراکه خصلت جهان، حقیقتطلبی و آزادیخواهی است و هیچ دانشجویی سیطره استعمار و استکبار را نمیطلبد و فقط یک پیرمرد ورشکسته و خسته از این سخنان میگوید که با آمریکا و صهیونیزم دشمنی نداریم.
وی با بیان اینکه «جاده انحرافی برای یک جوان، جاده افراطیگری میباشد»، اظهار کرد: اینکه جمعیت جوانی مطالبات معکوس داشته باشند نشانه مداخله در این جریان است و دغدغه امروز نخبگان برای مدیریت دانشگاههای کشور به همین خاطر است.
وی خطاب به مدیریت اجرایی و قانونگذاری کشور تصریح کرد: باید مواظب بود چنین بلایی که قبلا بر سر دانشگاهها آمد و لطماتی را بر کشور وارد نمود تکرار نکنید.
رییس سازمان بسیج مستضعفین مطالبهگری دانشجویان از مسوولان و جریانات برای
مقاومت و ایستادگی در برابر زورگویان مستبد بینالمللی را از رسالتهای
جنبش دانشجویی دانست و با اشاره به حوادث سال 88 تاکید کرد: این فتنه با
علم و صبر و بصیرت بینظیر ولی امر به یک نقطه پیروزی بزرگ تبدیل شد و این
همان خصوصیت دانش است که تهدید را به فرصت تبدیل میکند.
هسته مرکزی فتنه
وی با بیان اینکه «فتنه 88 کمتر از کودتای 28 مرداد نبود»، خاطرنشان کرد: فتنهگران از کودتاچیان بدترند؛ چراکه در آنجا شاه علیه نخست وزیر خودش کودتا کرد اما در این جا فتنهگران علیه آرای مردم فتنهگری کردند.
وی با اشاره به پخش زنده ی نشست های مجلس برای رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت یازدهم خاطرنشان کرد: کسانی که هسته مرکزی ستاد انتخاباتی کاندیداهای فتنه گر بودند، در پر بینندهترین برنامه رادیو تلویزیونی اذعان به عدم تقلب در انتخابات 88 و مذمت شرارتها در فتنه کردند.
نقدی با اشاره به پیشرفتهای چشمگیر کشور که مبتنی بر دانش بومی است اظهار کرد: در تحریم اقتصادی برخی خواستار امتیاز دادن به غرب هستند تا مشکلات اقتصادی حل شود که اینها هم جاهل و هم ساده هستند.
وی شرط تداوم پیشرفت را مجاهدت توام با علم دانست و افزود: حضرت یوسف(ع) توانست با علم و ایمان بدون اتکاء به دشمنان خارجی از سالهای قحطی به خوبی بگذرد.
وی « طرح ولایت» را دستاوردی ارزنده برای درک و فهم بهتر حقایق دانست و گفت: دوره طرح ولایت آغازی است برای آنکه دانشجویان با اساتید متعهد ارتباط خود را حفظ نموده و دانشجوی بسیجی به منظور تحقق دانشگاه اسلامی در مقابل علوم انسانی غربی قیام کند.