روزنامه گردی با «انتخاب»؛
روزنامه اطلاعات در روز ۱۷ فروردین ۱۳۵۵ در صفحه اول خود به موضوعاتی از جمله تیترهای زیر اشاره کرد:
-طنین بانگ الله اکبر در اروپا
-۵۲ تن شکلات آلوده ضبط شد
-مذاکرات مهم ایران و عربستان
-توسط یک دانشمند مصری صورت گرفت:کشف تازه معجزه قرآن
-ادعای دانش آموز ۱۹ ساله: سرنشینان بشقاب پرنده من را ربودند
یادداشتهای اسدالله علم: در هتل [بوریواژ] Beau Rivage [لوزان] گذراندم. جای تعجب است که با همه پیش بینی هایی که کرده بودیم، خوش نگذشت... تنها دلخوشی من در این سه چهار روز، تلگراف دخترم رودابه بود که خانم خواهند آمد.
تاریخ گردی با «انتخاب»؛
در این تصویر محمدعلی شاه در دوران تبعید در روسیهی تزاری دیده میشود. تاریخ عکس ۱۲۸۹ ذکر شده است.
تاریخ گردی با «انتخاب»؛
در تصویر اول پشت صحنه سریال قصههای مجید با حضور مهدی باقربیگی، جهانبخش سلطانی و کیومرث پوراحمد دیده میشود. در تصویر دوم از سمت چپ به راست: کیومرث پوراحمد، عباس کیارستمی، آقاخان قارداشخانی و ناصر زراعتی در رودبار دیده میشوند.
در مورد دیگری حضرت امام را به عنوان کسی که حلال خدا را حرام کرده معرفی میکردند که بیشتر در سخنان آقای افتخارزاده بود و در جلسات انجمن هم خیلی راحت این حرفها را تکرار میکردند و یا معرفی امام به عنوان کسی که مدعی مهدویت است. بعد از انتشار پیام امام خمینی به گورباچف شیخ حلبی در خانهاش بین افرادی که در مجلسش بودند درباره امام میگفت این آخرش میگه من خدا هستم وقتی نامه نوشته به گورباچف میخواد خودش رو مثل رسول الله جا بزنه میخواد بگه ولایت مطلقه رسول الله رو داره، شیخ نفهمید که امام نفرمود من رسول الله هستم بلکه گفت همان اختیارات حکومتی را ولی فقیه هم میتواند داشته باشد، اما شیخ حلبی این کار را اینطور تعبیر میکرد که امام با فرستادن پیام قصد دارد ادعای پیامبری کند.
تاریخ گردی با «انتخاب»؛
این پوستر متعلق به اداره دوم اطلاعات و ضد اطلاعات ستاد بزرگ ارتشتاران در سال های قبل از است.
تاریخ گردی با «انتخاب»؛
«سورژ» که در سال ۱۸۹۵ در باکو، و از مادری روس و پدری آلمانی به دنیا آمد، در جنگ جهانی اول برای «ارتش امپراتوری آلمان» جنگید. او پس از جنگ به «حزب کمونیست آلمان» پیوست و راه خود را به مسکو باز کرد، جایی که «سورژ» در آن به خدمت سازمان اطلاعات «ارتش سرخ» درآمد. او به آلمان فرستاده شد تا از «حزب نازی» جاسوسی کند، و مدتی بعد به عنوان مأمور مخفی و در قالب یک روزنامه نگار در «شانگهای» فعالیت کرد. «سورژ» به مسکو هشدار داد که «هیتلر» قصد دارد «مهاعده عدم تعرض» با شوروی در سال ۱۹۳۹ را نقص کند، و پیامهایی فرستاد مبنی بر این که آلمان میخواهد به روسیه حمله نظامی کند.
تاریخ گردی با «انتخاب»؛
روزنامه اطلاعات در روز ۱۶ فروردین ۱۳۵۵ در صفحه اول خود به موضوعاتی از جمله تیترهای زیر اشاره کرد:
-دگرگونی بزرگ در شرایط سفر حج
-تظاهرات خونین در پکن
-واردات تیرآهن آزاد شد
-تخریب کامل ساختمان شمس آذر تصویب شد
-شوروی نفت را ارزانتر از اوپک فروخت
یادداشتهای اسدالله علم: شاهنشاه صحبت عجیبی میفرمودند که واقعاً اعتقاد ایشان را به خداوند میرساند. میفرمودند: امتحان کردهام هر کس با من در افتاده است از بین رفت. چه داخلی چه خارجی مثال برادران کندی را در آمریکا میزدند. کندی رئیس جمهور بود و دو برادر سناتور داشت [و]هر سه با شاهنشاه بد بودند جان کندی رئیس جمهور کشته شد. رابرت سناتور کشته شد و آخرین آنها سناتور] ادوارد افتضاح عجیبی سرکشته شدن یک دختر درآورد و ستاره اش رو به زوال است.
یادداشتهای اسدالله علم: امروز عید غدیر برگزار شد واقعاً عید بود. همه جا باران آمده و به علاوه مسأله نفت به این عظمت حل شده و تقریباً زعامت شاهنشاه هم در خاورمیانه بلامنازع و مسلم شده است. بسیار روز خوبی بود حتی شاهنشاه که به شعرا اجازه شعر خواندن نمی دادند به سید حسین انجدانی اجازه دادند که شعرش را در بزرگداشت عید سعید غدیر بخواند. فرمودند روز خوبی است ما هم خوشحال هستیم تو هم شعرت را بخوان...