پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
اسنفناج جزو پرخاصیت ترین سبزیجات جهان است که کاربردهای درمانی متعددی دارد. استفاده از اسفناج به شکل خام و پخته در کشورهای مختلف رواج دارد و بسیاری از افراد اسفناج را به عنوان یکی از برترین خوراکی های طبیعی می شناسند.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، اسفناج افزون بر خواص متعدد برای مبارزه با چاقی، درمان کم خونی، درمان یبوست، افزایش کیفیت دستگاه گوارش و مواردی دیگر، یک ویژگی مثبت دیگر، یعنی درمان آرتروز را نیز شامل می شود. درواقع با مصرف منظم اسفناج می توانید با آرتروز مقابه کنید.
نتایج یک پژوهش جدید نشان می دهد با توجه به خواص متعدد این گیاه و آنتی اکسیدان های موجود در آن، اسفناج یک درمان حرفه ای برای آرتروز دارد.
پژوهش ها نشان می دهد افرادی که به طور منظم اسفناج می خورند به مرور زمان با مشکل فواصل مفصلی و ساییدگی های زانو نیز مبارزه می کنند. جالب تر این که؛ اسفناج خواص پیشگیرانه هم داد و می تواند از بروز بیماری های مفصل و استخوان پیشگیری کند. به این معنا که افرادی که مرتب اسفناج می خورند کمتر از افرادی که اسفناج مصرف نمی کنند دچار مشکلات استخوانی و مفصلی می شوند.
اگر نگاهی به دیگر خواص این گیاه داشته باشیم می بینیم کاهش وزن به کمک اسفناج نیز به طور غیر مستقیم در درمان آرتروز نقش دارد. درواقع وقتی که وزن فرد کاهش پیدا می کند، رفته رفته، آرتروز او نیز درمان می شود. ترکیب ورزش و مصرف منظم اسفناج نیز می تواند در احیای بیماران مبتلا به ارتروز موثر باشد.
البته فراموش نکنیم اسفناج برای برخی بیماران که مشکلات خاص قلبی دارند یا با مشکلات خونی رو به رو هستند چندان توصیه نمی شود. بنابراین اگر پزشک شما را از مصرف اسفناج منع نکرده در مصرف این سبزی بی نظیر تامل نکنید.