arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۳۹۷۹۹
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۸ - ۱۷ آبان ۱۳۹۷

هکرها بیت‌کوین‌ کاربران را سرقت کردند

هکرها و مجرمان سایبری با دسترسی به پلت‌فرم‌های استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده توانستند به ۶۹۰ هزار وب سایت نفوذ کرده و بیت‌کوین‌های کاربران را به سرقت ببرند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

هکرها و مجرمان سایبری با دسترسی به پلت‌فرم‌های استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده توانستند به ۶۹۰ هزار وب سایت نفوذ کرده و بیت‌کوین‌های کاربران را به سرقت ببرند.

به گزارش ایسنا، این روزها که بازار ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده بسیار داغ شده است، وب‌سایت‌ها، حساب‌های کاربری و پلت‌فرم‌های بسیاری برای استخراج بیت‌کوین یا بیت‌کوین ماینینگ ایجاد شده است تا بتوانند با استفاده از آنها، به خرید و فروش و مبادلات تجاری کلان اقدام کنند.از طرفی دیگر، استقبال بی‌نظیر کاربران جهانی از ارزهای رمزپایه فرصت خوبی را برای هکرها و مجرمان سایبری فراهم آورده است تا بتوانند با هک حساب‌های کاربری آنها و نفوذ به پلت‌فرم صرافی‌های ارزهای دیجیتالی، از طریق حملات سایبری گسترده مبالغ هنگفتی را به سرقت ببرند.

حالا تازه‌ترین اخبار و گزارش‌های منتشر شده در وب سایت the next web، حاکی از آن است که هکرها و مجرمان سایبری موفق شده‌اند به بیش از ۶۹۰ هزار وب سایت و پلت‌فرم فعال در حوزه استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده، دسترسی پیدا کرده و با انتشار و وارد کردن کدهای آلوده به بدافزار و مخرب، بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتالی استخراج شده کاربران را بربایند.

گفته می‌شود این گروه از هکرها توانسته‌اند با حمله سایبری به یکی از بزرگترین سرویس‌های ارائه دهنده آمارهای اینترنتی تحت عنوان «استات کانتر»، به بیت‌کوین‌های مبادله شده کاربران از وب سایت Gate.io دستبرد بزنند.

هکرها و مجرمان سایبری به سمت و سوی ارزهای دیجیتالی گرایش بیشتری پیدا کرده‌اند چرا که سرقت پول‌های هنگفت از این طریق برایشان بسیار آسان‌تر، کم‌هزینه‌تر و کم‌خطرتر از سایر روش‌های دیگر است.

یکی از دلایلی که بسیاری از کشورها بخصوص در ابتدای آغاز بکار ارزهای مجازی نظیر بیت‌کوین، نقل و انتقالات پول از این طریق را ممنوع اعلام کرده بودند، همین ناشناس بودن مبدا و مقصد مبادلات پولی است و همین مساله این امکان را به مجرمان، تروریست‌ها، سوداگران و قاچاقچیان ارز، مواد مخدر، دارو و اسلحه می‌دهد تا با خیال آسوده به فعالیت‌های غیرقانونی و غیرمجاز خود ادامه دهند و از طرف نهادهای امنیتی و اطلاعاتی قابل ردگیری و پیگیری نباشند.

تحلیلگران همچنین پیش‌بینی کرده‌اند بسیاری از افراد و هکرها از طریق حملات بدافزاری به رایانه و حساب‌های شخصی کاربران قربانی توانسته‌اند تاکنون ۲.۵ میلیارد دلار به جیب بزنند و درآمدهای کلانی را در مدت زمان کوتاهی کسب کنند و این طور که به نظر می‌رسد این روند روز به روز صعودی‌تر از قبل شده و انتظار می‌رود که در سالهای آینده هکرها بتوانند از طریق سرقت ارزهای دیجیتالی رمزپایه، میلیاردها دلار را در سراسر جهان کسب کنند.

افزایش بهای ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده در سالهای اخیر موجب شده که هکرها و مجرمان سایبری بیشتری به سمت و سوی درآمدزایی از طریق نفوذ به حساب‌های کاربری افراد در پلت‌فرم‌ صرافی‌های دیجیتال جذب شوند و بدین ترتیب درآمدهای هنگفتی را از آن خود کنند. به عبارت دیگر، در سال گذشته تنها ۲۶۶ میلیون دلار ارز دیجیتالی به سرقت رفته بود این در حالیست که این رقم در سال جاری به حدود یک میلیارد دلار رسیده است و این عدد خود به تنهایی آغازی برای یک فاجعه در زمینه فناوری اطلاعات و امنیت سایبری به شمار خواهد آمد.

آمار حملات سایبری و هک در سال گذشته میلادی، به اوج خود رسیده است و با توجه به افزایش روزافزون حملات سایبری از سوی هکرها؛ کشورها و شرکت‌های کوچک و بزرگ بسیاری در سراسر جهان، هدف اینگونه حملات قرار گرفته‌ و آسیب‌ها و خسارات جبران‌ناپذیری را متحمل شده‌اند.

نظرات بینندگان