پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بسیاری از افرادی که به دندانپزشک مراجعه می کنند تقاضای سفید شدن دندان ها را مطح می کنند. اگرچه زرد شدن دندان ها گاهی علت های ژنتیکی، پوسیدگی های عمیق یا مواردی خاص را شامل می شوند. اما در برخی موارد نیز زرد شدن دندان ها به علت تغذیه رخ می دهد.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، می توان با برخی از روش ها وضعیت دندان زرد شدن را کنترل کرد. یکی از این روش ها عدم مصرف برخی خوراکی ها است:
قهوه
مصرف کافئین در زرد شدن دندان ها نقش دارد. بنابراین می توان با کنترل مصرف کافئین و مشتقات آن با زرد شدن دندان ها مبارزه کرد.
نوشیدنی های دارای قند
نوشیدنی هایی که دارای قند فراوان هستند می توانند دندان ها را زرد کنند. درواقع استفاده از قندهای مصنوعی در هر شرایطی دشمن دندان ها محسوب می شود.
انگور
انگور از جمله میوه هایی است که می تواند به مرور زمان دندان زردتان کند. این میوه در کنار خاصیت های متعددی که دارد به زرد شدن دندان ها کمک کند.
لیمو
لیمو ترش می تواند به علت خصیت اسیدی خود باعث زرد شدن دندان ها شود. درواقع خاصیت اسیدی لیمو باید به سرعت با مسواک از بین برود.