پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بسیاری از ما هنگام عبور از جلوی قهوه فروشی ها یا کافه ها لحظه ای مکث می کنیم. درواقع عطر قهوه جزو مواردی است که کمتر فردی تاب مقاومت در برابر آن را دارد. اما تشخیص قهوه خوب و بد هگام سفارش و خرید کار سختی است و بسیاری از ما نیز هنگام خرید قهوه دچار اشتباهاتی می شویم.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب به نقل از بیزینس اینسایدر، برای تشخیص قهوه خوب برخی تکنیک ها کاربردی هستند. در ادامه به تعدادی راه ساده و کاربردی می پردازیم:
قهوه بیش از حد کهنه نخرید
آخر فصل ها یا هنگام انبار گردانی مغازه ها که می شود، قهوه های کهنه به فروش می رسند. مراقب باشید قهوه های مانده که نه عطر دارند و نه طعم را نخرید. شاید داخل مغازه و بین عطر قهوه ها فریب خورده و تصور کنید محصولی درجه یک خریده اید، اما پس از خرید و دم کردن قهوه تازه متوجه ماجرا خواهید شد.بر همین اساس است که بهتر است قهوه های بسته بندی و پلمپ بخرید یا ترجیحا قهوه های باز را از فروشگاه هایی بخرید که مشتریان پرشمار دارند و مورد اعتمادند.
به اندازه مصرف ماهانه قهوه بخرید
نگهداری قهوه برای بازه زمانی بیش از یک ماه اشتباه است. بهترین و ایده آل ترین زمان برای مصرف قهوه 2 هفته است. بنابراین به اندازه ای قهوه تهیه کنید که نهایتا تا یک ماه مصرف شود. خرید بیش از حد قهوه با نم کشیدن و البته کاهش عطر و طعم آن رابطه مستقیم دارد.
به سلیقه خود عمل کنید نه فروشنده
گاهی فروشنده ها به جای قهوه دلخواه شما محصولاتی جدید را پیشنهاد می دهند که حتی گرانقیمت تر هستند. اگر به یک طعم مشخص از قهوه عادت دارید و دستور اماده سازی آن را به خوبی می دانید، ریسک نکنید. گاهی پیشنهادهای فروشنده صرفا با هدف فروش محصولاتی خاص است.
به قانون طلایی 4 دقیقه وفادار باشید
اغلب قهوه ها به مدت زمان کمتر از 4 دقیقه برای جوشیدن نیاز دارند. جوشاندن بیش از حد قهوه به امید خوش طعم شدن یک اشتباه بزرگ است که هم رنگ و هم عطر قهوه را نابود می کند.
اولین بار بدون شیر و شکر سرو کنید
اگر اخیرا قهوه ای جدید خریده اید، بدون شیر و شکر آماده و سرو کنید. این موضوع یک فوت کوزه گری است که به شما کمک می کند تشخیص دهید قهوه عطر و طعم مناسب دارد یا خیر. شیر و شکر معایب قهوه را پوشش می دهند و قدرت انتخاب شما را تحت تاثر قرار می دهند.