ما نباید از نیروی انتظامی انتظار داشته باشیم بیاید و با بدحجابها برخورد کند. این اشتباه است. این معلول علتی است که خودمان آن را بهوجود آوردهایم. یکی بستگی به تربیت خانواده ها دارد و مسئله بعد مدرسه است. باید دید چه اندازه مدارس و دبیرستانهای ما روی حجاب کار میکنند که دختران، باحجاب بار بیایند. ماعلتها را فراموش کرده و میخواهیم با معلول مبارزه کنیم.
به گزارش انتخاب؛ رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه اخلاق هنوز در جامعه ما نهادینه نشده است، اظهار کرد: اینکه ما از نیروی انتظامی انتظار داشته باشیم بیاید و با بدحجابها برخورد کند، اشتباه است و مثل این میماند که علت را نادیده گرفته با معلول آن مبارزه کنیم.
آیتالله محسنی گرکانی طی سخنانی در مراسم سازمان قضایی نیروهای مسلح که به مناسبت هفته قوه قضائیه برگزار شد، تصریح کرد: مسئله اطلاعرسانی در هر مجموعهای لازم است؛ مخصوصا مجموعهای که در طول سال با مردم ارتباط دارد و میخواهد مشکلات مردم را حل کند. مردم باید مطلع باشند که دادگاهها، دادسراها و ... خدماتشان چیست.
وی ادامه داد: جلساتی که در این راستا تشکیل می شود باید برای تقویت خطوط اسلام و زیرساختهای دینی باشد. خطوط اسلام که اساس رفتار و منش جامعه است، سه قسمت باورها و اعتقادات، دستورات و قوانین و اخلاقیات و روشهای اسلامی را شامل میشود. اگر باورها و اعتقادات در جامعه رسوخ پیدا کند، خیلی از کارها پیش میرود.
به گزارش قدس انلاین به نقل از ایسنا , رئیس دیوان عالی کشور افزود: باورها باید به صورت عملی نمود پیدا کنند. در مورد روش و اخلاق هم باید ببینیم در این سی سال چقدر پیشرفت کردهایم. باید مقایسه کنیم ببینیم اگر انقلاب به پیروزی نرسیده بود و همان رژیم طاغوتی تا کنون ادامه پیدا میکرد، چه اتفاقی در کشور افتاده بود.
محسنی گرکانی اظهار کرد: مجلات، روزنامه، رادیو و تلویزیون آن زمان را که با الان مقایسه میکنیم میبینیم به برکت انقلاب، کشور ما از نظر معنویات پیشرفته است اما نمیتوانیم بگوییم مشکلی نداریم و نمره قبولی را در اخلاق اسلام گرفتهایم و دیگر احتیاجی به نماز جمعه، اخلاقیات، احادیث، روایات و... نداریم.
وی خاطرنشان کرد: ما هنوز کمبود داریم و مخصوصا به اخلاق نیازداریم. اخلاق هنوز در جامعه ما نهادینه نشده است. آسیبشناسی، اولین گام در این مسیر است و بعد از آن باید آسیبزدایی کنیم؛ همانند یک پزشک که اول، بیماری را شناسایی کرده و بعد به درمان آن میپردازد.
رئیس دیوان عالی کشور خطاب به حضار در جلسه تاکید کرد: شما نظامیان، افسران و قضات محترم همینگونه هستید. دشمنشناسی، یک هنر است. آسیبهایی که الان در جامعه ماست از ناحیه دشمن آرام آرام رسوخ کرده است. دشمن الان با جنگ نظامی حرکت نکرده بلکه با جنگ نرم وارد میدان شده است. جنگ نرم یعنی یک میلیون جوان از هدف دشمن استقبال میکنند. ببینید مواد مخدر چه بلایی است که در کشور ما هم رسوخ پیداکرده است؛ چنانکه درصد بالای زندانیان ما هم از کسانی هستند که با این مواد سر و کار دارند.
محسنی گرکانی اضافه کرد: بر اساس گزارشهایی که وجود دارد، جوانان ما، دختران و پسران کشورمان به کراک روی آوردهاند. این یک آسیب است و وظیفه کسانی که قلم، بیان و تلویزیون دارند این است که به این مسائل ضروری بپردازند. این یک ضرورت اجتنابناپذیر است چون دشمن، جوانان جامعه ما را دارد تهدید میکند بنابراین نویسندگان ما باید جامعه را آگاه کنند.
وی اظهار کرد: مسئله بعد بدحجابی است که خیلی ساده از کنار آن میگذریم. این مسئله مظهر فاسدهای زیادی در جامعه است. ما یک بدحجاب را نباید در جامعه داشته باشیم و اصلا رواج بدحجابی در حکومت اسلامی شایسته نیست.
این مسئول عالی قضایی در عین حال یادآور شد: ما نباید از نیروی انتظامی انتظار داشته باشیم بیاید و با بدحجابها برخورد کند. این اشتباه است. این معلول علتی است که خودمان آن را بهوجود آوردهایم. یکی بستگی به تربیت خانواده ها دارد و مسئله بعد مدرسه است. باید دید چه اندازه مدارس و دبیرستانهای ما روی حجاب کار میکنند که دختران، باحجاب بار بیایند. ماعلتها را فراموش کرده و میخواهیم با معلول مبارزه کنیم.
محسنی گرکانی با بیان اینکه «حجاب یک مسئله ضروری و اجتنابناپذیر در اسلام است»، خاطرنشان کرد: وقتی دختر از کودکی و در مدرسه درست تربیت نمیشود، با همان تربیت و وضع حجاب در اجتماع میآید. پس ما باید جلوی منشاء اولیه را بگیریم و از اول باید تربیت اسلامی داشته باشیم. زنهای یمنی را ببینید، فقط چشمهایشان پیداست. اینها هم بشرند و تربیت اسلامی شدهاند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: انشاالله سازندگی فرهنگی را در راس فعالیتهای کشور قرار دهیم چرا که اگر یک جامعه با روش و فرهنگ اسلامی بسازیم هم پیش خداوند روسفیدیم و هم در دنیا نمونه هستیم.
در حاليكه كاملا مشهود است كه خانهمي بدحجاب با اطلاع از موضوع از سمت ديگر ميدان عبور مي كنند به وكسي هم به انها كاري ندارد! به همين راحتي!
ويا پس از عبور از ميدان وسرس خود را به وضع اول تغيير ميدهند!!
امثال شما هستن كه به اسم قران همه كاري مي كنن
به نظر شما اينطوري نيست؟
افسوس که نمیخواهیم قبول کنیم که بدحجابی ریشه در ناراضایتی های زیادی داره و کمترین راه نشان دادن اعتراض همین بدحجابی هاست .
خیلی از دست اندرکاران مثل ارایشگرهای ناشی ، به جای اینکه ابرو بردان میزنن چشم طرف رو کور می کنند.
حکایت امروز ما همینه که میخواهیم کاری انجام بدیم ولی چون بلدنیستیم و بدتر از همه منصف نیستیم ، اوضاع رو بدتر از قبل میکنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!