به گزارش انتخاب، رسول منتجبنیا با اشاره به هجمههای اخیر به دولت یازدهم، اظهار کرد: باید میان منتقدان منصف و غیرمنصف تفاوت قائل شویم زیرا دسته اول با هدف اصلاح امور به انتقاد میپردازند اما منتقدان غیرمنصف هدفی جز بیان نقاط ضعف و تخریب دولت ندارند.
وی با بیان اینکه این عده تلاش میکنند دولت را ضعیف و ناکارآمد جلوه دهند، گفت: سخنگوی دولت از اتاق تخریب دولت خبر داده اما مسأله فراتر از یک جلسه است. این عده کمر همت بستهاند که دولت را شکست دهند یا آن را ضعیف جلوه دهند. آنها اتفاقاً دست بر مسائلی میگذارند که میتواند نقطه قوت دولت باشد. مثلاً برجام را به گونهای جلوه دادهاند که برخی تصور کنند برجام نقطه ضعف دولت است.
این فعال سیاسی با بیان اینکه تبلیغات دولت ضعیف است، تصریح کرد: به همین دلیل آثار و نتایح برجام به خوبی منعکس نشده است. دولت باید وضعیت کشور پیش و پس از برجام را برای مردم تشریح کند و همچنین مردم را در جریان امور کشور قرار دهد.
منتجبنیا با اشاره به تلاشهای دولت در عرصه اقتصادی، گفت: کاهش تورم از 40 درصد به تورم تک رقمی، کنترل قیمتها، کنترل واردات و افزایش صادرات از دستاوردهای دولت بوده است ولی مخالفان به گونهای تبلیغ میکنند که گویی دولت هیچ اقدامی در عرصه اقتصادی نداشته است. مخالفان بر کارخانهای دست میگذارند و آن را نشانی از تعطیلی واحدهای تولیدی معرفی میکنند در حالی که با تلاشهای دولت، تولید در حال به حرکت درآمدن است.
قائم مقام دبیرکل حزب اعتماد ملی در تشریح راهحل مقابله با اتاق تخریب علیه دولت، خاطرنشان کرد: دولت خیلی مایل نیست که خود را درگیر این مسائل کند در حالی که باید یک ستاد تبلیغات قوی در دولت وجود داشته باشد تا مردم را در جریان تلاشهای دولت قرار دهد. آگاهی مردم از اقدامات دولت بهترین راه برای مقابله با این تخریبهاست.
وی در ادامه گفت: راهکار دیگر پرداختن به مشکلات جامعه و در اولویت قرار دادن معیشت مردم، حل مشکل اشتغال و شکست رکود اقتصادی است. حرکتهای لاکپشتی در این زمینه پاسخگو نیست و دولت باید اقدامات شجاعانه و جسورانهای برای حل مشکلات انجام دهد.
منتجبنیا در پایان اظهار کرد: خوشبختانه الان دیگر مجلس نه تنها برای دولت مشکل درست نمیکند بلکه همراه دولت است. دولت باید از ظرفیت مجلس استفاده کند. اولویتسنجی و اقدامات شجاعانه و جسورانه بهترین پاسخ به منتقدان غیرمنصف است.
دولت زمینه بهانهجوییهای مخالفان را از بین ببرد
در همین راستا علی محمد حاضری عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها رباره اتاق فکر تخریب دولت و نحوه مقابله با آن، اظهار کرد: دولت از این مچگیریها استفاده کند و حوزههایی که کمتر به آنها توجه کرده را شناسایی و ضعف خود را برطرف کند.
وی با بیان اینکه معیشت از حوزههای بسیار مهم است که مخالفان دولت بر آن دست گذاشتهاند، افزود: دولت هم جهتگیری کلی خود را اصلاح ساختارهای کلان اقتصادی در نظر گرفته و برجام و رفع تحریمها همه با این هدف دنبال شد. با این وجود دولت باید به موارد ریزتر و اجراییتر هم توجه کند و اگر این نگاه کاربردی را دنبال کند، میتواند امکان پیدایش این بهانهجوییها را از بین ببرد.
این استاد دانشگاه همچنین خاطرنشان کرد: مخالفان دولت در قضیه فیشهای حقوقی بزرگنمایی کردند و چند مورد اندک را به موارد کلان تعمیم دادند. جامعه نسبت به این قضیه حساسیت دارد و همین موارد اندک میتواند اثر منفی در ذهن مردم به جا بگذارد. دولت باید مراقب مواردی که برای جامعه حساسیت دارد، باشد و اجازه ندهد که چنین مواردی پیش آید.
حاضری با اشاره به اینکه مخالفان دولت هر مسألهای را بهانهای برای تخریب دولت قرار میدهند، تصریح کرد: جنس تخریبها با هم فرق میکند. به طور مثال آنها برجام را تخریب کردند اما مردم در انتخابات اخیر با رأی خود جواب این تخریبها را دادند. در واقع تخریب برنامههای موفق دولت راه به جایی نمیبرد و گرایش مردم به دولت بیشتر میشود.
وی در پایان افزود: با این حال دولت باید به حساسیتهای جامعه بیشتر توجه کند و اجازه ندهد زمینه برای بهانه جوییها فراهم شود.