در حالی که دکتر علی لاریجانی در مقام ریاست مجالس هشتم و نهم، در دفاع از حیثیت مجلس در برابر قانون شکنی های دولت احمدی نژاد، هزینه زیادی پرداخته است، برخی از نمایندگان مجلس با اقدامات غیرقابل توجیه خود موجب خدشه دار شدن اعتبار خانه ملت در افکار عمومی شده اند.
به گزارش خبرنگار «انتخاب»، مجلس شورای اسلامی به عنوان خانه ملت زمانی می تواند در برابر دروغگویی، قانون شکنی و منفعت جویی سایر مسئولان بایستد که اعضای این نهاد قانونی خود کارنامه سفید و درخشانی داشته باشند و در غیر این صورت، مردم حمایت لازم را از مجلس نخواهند کرد.
در این میان فشارهای وارد شده از سوی برخی نمایندگان به دولت اعتدال برای بحران سازی در حالی صورت می گیرد که برخی از این افراد خود دارای سوابق رانت بوده و به دلیل به خطر افتادن رانتها شعار به خطر افتادن اسلام و ارزشها را سر می دهند.
برای نمونه به مهرداد بذرپاش، یکی از مخالفین دولت در مجلس اشاره می شود.
او کیست؟مهرداد بذرپاش متولد 1359 که رییس بسیج دانشجویی دانشگاه شریف بود، بعد از مشاورت شهردار، با انتخابات 1384، مشاور جوان رییس جمهور می شود و سپس بدون یک روز سابقه مدیریت صنعتی در 26 سالگی به مدیریت یکی از بزرگترین مجموعه های خودروسازی منصوب شده و معاونت رییس جمهور و ریاست سازمان ملی جوانان را هم تجربه می کند.
بذرپاش پس از انتخابات ریاست جمهوری، با وجود مشاغل متعدد به تحصیل خود در مقطع کارشناسی ارشد ادامه می دهد و در درس رفتار سازمانی با نمره 9 مردود می شود، اما با موافقت شورای آموزشی دانشگاه، نمره وی به 18 تغییر کرده و در امتحان دیگری نیز نمره مشابه می گیرد؛ اما نمره نهایی او، یکباره به نمره قبولی بالا تغییر می کند.
بذرپاش سپس بدون دادن کنکور دکترا، با نامه ای از وزارت علوم به عنوان دانشجوی دکترای دانشگاه علامه پذیرفته می شود و زمانی که موضوع توسط رسانه ها فاش می شود، احمدی نژاد ناگزیر دستور رسیدگی به پرونده وی را می دهد و بذرپاش با انتشار بیانیه ای از تحصیل در دانشگاه علامه انصراف می دهد، اما در عمل این اتفاق رخ نمی دهد.
مهرداد بذرپاش به تحصیل در دروه دکترا بدون کنکور ادامه می دهد، اما یکی از برجسته ترین اساتید دانشکده مدیریت که هم اکنون ریاست انجمن مدیریت استراتژیک ایران را برعهده دارد، وی را با نمره 4 مردود می کند و این استاد تمام بعدها توسط رییس دانشگاه علامه به علل واهی بازنشسته شده و اکنون مشغول تدریس در دانشگاه تهران است.
مهرداد بذرپاش که با دختر وزیر آموزش پرورش احمدی نژاد نیز ازدواج کرده بود و در یک مصاحبه تلویزیونی با رشیدپور شرکت کرده و با تمجید از اسفندیار رحیم مشایی خود را
زاپاس المشایی معرفی کرده بود، در اواخر دولت احمدی نژاد به سمت اصولگرایان مخالف وی تغییر جهت می دهد و در طیف ایثارگران جای می گیرد.
وی با حمایت جریان ایثارگران به نمایندگی مجلس می رسد، بذرپاش به دلیل مشکلات تحصیلی و نمرات وی، از تحصیل در دوره دکترا پس از چندسال انصراف می دهد و در سال 1389 مجددا بدون کنکور و با نامه وارد دانشگاه می گردد.
ماجرای یک افشاگریپیرو افشای قرار گرفتن نام بذرپاش در میان صد نفر هیات علمی روزهای آخر ریاست شریعتی در دانشگاه علامه، وی با انتشار جوابیه ای مشابه بیانیه سال 1386، مجددا موارد خلاف واقعی را اظهار کرد.
در واقع صرف نظر از روشهای ناپلئونی در تحصیل، آنچه بیشتر آزاردهنده است، این است که فردی که ردای نمایندگی مردم تهران را پوشیده، با وجود ورود به هیئت علمی در لیست از ما بهتران، با صداقت کامل! اظهار می کند که "بدلایل شخصی مخالفت خود را اعلام نموده".
وی اخیرا در پاسخ به برخی روزنامه ها گفت:بنده در سال 1377 وارد دانشگاه شریف در رشته مهندسی صنایع شدم و در سال 82 فارغ التحصیل و در سال 82 وارد دوره کارشناسی ارشد دانشگاه علامه شدم تا سال 84 ؛ پس می بینید هم کارشناسی و هم کارشناسی ارشد خود را در دوره اصلاحات گذراندم. اگر خلافی شده نفرمائید که عملکرد دوستان زیر سؤال می رود. در دوره دکتری که زمانی که در دولت مسئولیتی نداشتم واحدهای درسی خود را با معدل17،5 و امتحان جامع خود را در یک مرحله با موفقیت سپری نمودم و پروپوزال پایان نامه خود را در گروه تخصصی و شورای تحصیلات تکمیلی به تصویب رساندم؛ حال نکند می فرمائید که همه اینها را اساتید به ایشان نمره داده اند؟
نمرات مردودی بنده از مردودی به قبولی ناگهان تغییر نموده است نیز از اساس کذب محض است و از کسانی که اطلاعی از نحوه اداره دانشگاه دارند باید پرسیده شود که آیا می شود نمرات را در شورای دانشگاه تغییر داد؟ لازم به ذکر است این مطلب خلاف را یکی از افرادی که آن هم به دلیل فساداخلاقی با حکم کمیته انضباطی از دانشگاه اخراج شده بود به شما گفته که از اساس کذب است.
اینکه رئیس دانشگاه علامه بدلیل توسعه گروهها و دانشکدهها افزایش تعداد دانشجویان به صورت نوبه ای تقاضای هیئت علمی بویژه از دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاه علامه را بدهد امری نه تنها مذموم نیست بلکه درست و مناسب است و احتمالاً اگر این کار در زمان مدیریت سابق دانشگاه انجام می گرفت که انجام شد امری بسیار پسندیده علمی و درخور بود ولی راجع به اینجانب لازم است عرض کنم بنده بدلایل شخصی مخالفت خود را روزهای گذشته هرچند کار قانونی بوده است به رئیس دانشگاه، رئیس دانشکده، معاون دانشکده و برخی از اعضای گروه علمی اعلام نموده بودم
ابهامات!1- بذرپاش مدعی شده است در دولت اصلاحات تحصیل وی انجام شده، در حالیکه مطابق اسناد موجود، وی در 20 اسفند سال 1385 از پایان نامه خود دفاع کرده است و سال 1386 یعنی دو سال پس از به قدرت رسیدن احمدی نژاد فارغ التحصیل شده است.
2- وی منکر تغییر نمره خود از مردودی به قبولی در دانشگاه شده است و استاد مربوطه را متهم به مفاسد اخلاقی کرده، در حالی که ورقه امتحانی وی دردانشکده موجود بوده و قابل بررسی است.
3- بذرپاش مدعی شده است که عضویت وی در هیات علمی با درخواست رییس دانشگاه انجام شده و وی مخالفت کرده است. در حالیکه سند تقاضای شخص وی برای عضویت در هیات علمی منتشر می گردد.
4- تقاضای بورسیه بذرپاش در آخرین روزهای دولت احمدی نژاد، یعنی 31 تیرماه 1392 ارسال شده و ظرف 2 روز یعنی 2مرداد پس از بررسی توسط مدیران خوشنام! وزارت علوم با آن موافقت شده و جالب است این فاصله دو روزه که بین ارسال نامه و ارسال موافقت با آن وجود دارد و معمولا در سایر نامه های وزارت علوم حداقل دو ماه است، در ماه رمضان بوده است.
5- جالب تر اینجاست که نامه جذب هیات علمی وی نیز در دوم مرداد صادر شده و در 5 مرداد، یعنی به فاصله دو روز، مردانی مسئول هیئت نظارت وزارت علوم که پیش از این موضوع دکترای داماد نابغه وی در رسانه ها افشا شده بود، با آن موافقت کرده که این فاصله نیز در ماه مبارک رمضان و پنجشنبه و جمعه بوده است و این که جناب مردانی چرا به چنین اقداماتی دست زده است، جای بررسی دارد.
اکنون انتظار از دکتر لاریجانی ریاست مجلس شورای اسلامی آن است که اولا با رانتخواری علمی و تحصیلی که از بدترین نوع رانتهاست، برخوردی قاطع کرده و ثانیا اجازه ندهند حیثیت و شرافت مجلس با مخالفت و کارشکنی های چنین افرادی به چالش کشیده شود.
هر لحظه مزن در که در این خانه کسی نیست
بیهوده مکن ناله که فریاد رسی نیست
الله اكبر
شاید این اشتباه فاحش نشان دهنده این است که بدون هیچ مطالعه و یا دقت تخصیص سهمیه داده شد
ضمنا آقای نادران که نسبت به پدید آمدن کردان دیگر در دولت هشدار داده بود توجه فرماید که کردان دیگر همنشین ایشان است
امابعد،1-آقای بذرپاش نماد رانت خواری و عمل وفق شرایط (نه برمبنای معیار حق-باطل) است.
2-جماعت رانت خوار به پلکان قدرت می نگرند و برای طی این پلکان به صرفا رانت خواری بسنده نمی کنند بلکه زیاده خواهی و بیرحمانه کنار زدن دیگران و... را بعنوان روش کار نیز پیش می گیرند.مثلا همین آقای بذرپاش عافیت طلب زمانی که مدیرعامل سایپا بود، مدیرعامل وقت خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) فردی به نام محمدجعفر بهداد بود که بعدا معاون مشائی شد.در زمان مدیرعاملی کلنگی بهداد یکی از سردبیران ایرنا برحسب وظیفه خبری از یک نماینده مجلس خبری دریافت کردکه انتقاد تلویحی و ملایمی از سایپا بود که چرا بدون اطلاع خودروسازی محل حوزه انتخابیه اش(زاگرس خودرو) که نمایندگی و طرف قرارداد پروتون مالزی بود،با این شرکت مالزیایی وارد مذاکره و انعقاد قرارداد شده است.خبر که منتشر شد. بعد از آن ،آن سردبیر با سابقه بدست بهداد از سردبیر به خبرنگاری تنزل یافت.
3-همین آقای صدرالدین شریعتی ،در زمان ریاستش بر دانشگاه علامه حتی یک وقت ملاقات به دکترای فارغ التحصیل همان دانشگاه و رزمنده دفاع مقدس برای استماع درخواست عضویت هیات علمی نداد اما برای بذرپاش که به پلکان قدرت وصل بود دینمداری خود را نشان می دهد و ظرف دو روز امور بورسیه هیات علمی او را انجام می دهد.الله اکبر. خداوند آگاه به نیات ماست.و درون انسان هابدون آنکه به زبان آورده شود دلخوری و نفرین درهم آمیخته و خداست که می داند.
با ارائه گواهی تحصیلی مهندسی صنایع (ظاهراً کارشناسی ارشد)با معدل13 با استفاده از رانت به استخدام رسمی ریاست جمهوری در آمد.
درحالی که تعداد زیادی از کارکنان دارای مدارک تحصیلی کارشناسی وبالاتربا دارا بودن سوابق خدمتی چند ساله بصورت قراردادی همکاری داشتتند.
خيال ميكنه تا كجا ميتونه پيش بره ؟ فراتر از مرگ؟
خدا بدادش برسه
چوا به خلوت میرسند آن کاردیگر میکنند!!!!!!!!!!!!
رحمت کند حافظ را برای این موقع ها شعرگفتند!!!!
لطفا به جای پرداختن به امور فرعی مانند رنگ البسه، به داد مردم در رفع مشکلات اقتصادی و جلوگیری از رانتخواهی اقایون بپردازید
تو دولت نهم و دهم از این موارد کم نبود.آقایان مدعی دولت پاک هستن،دیپلمه ها یک شبه دکتر شدن
روز خوش
دکتر توکلی و لاریجانی الان ایا صحبتی میکنن
گفت کز دیو ودد ملولم و انسانم آرزوست
با رانت و تقلب مدرک میگیرند و بعد آقا بالاسر مردم میشوند.
چه انتظاری است که مردم با این رفتار مسئولین و نمایندگان مجلس (اینچنینی) نسبت به کار خود تعهد داشته باشند و با رضایت خاطر کار کنند.
گرفتن مدارک عالی دانشگاهی را به لجن کشیده اند و کوتاه نمی آیند عضو هیئت علمی هم میشوند
کو گوش شنوا؟
کو چشم بینا؟
عدالت کجاست؟
باید با فساد و رشوه و پول شویی و قاچاق و کار چاق کن ها مبارزه بشه والا به یک سونامی تبدیل خواهد شد
گزارش خوبی بود. ممنون. من هم مثل جناب بذر پاش متولد 59 هستم. از ده دوازده سالگی برای خرج تحصیلم کار کردم. از دانشگاه علامه و بدون هیچ امتیازی فوق لیسانس گرفتم. امسال دکترا قبول شدم ولی به دلیل مشکل سربازی از ادامه تحصیل باز ماندم. اگر مایل باشید رزومه ام را برایتان ارسال کنم تا با رزومه جناب بذر پاش مقایسه شود و مردم خود قضاوت کنند که آقای بذرپاش از رانت استفاده کرده است یا نه. جهت اطلاع: چهل طرح پژوهشی ملی، منطقه ای و برنامه ریزی شهری در کارنامه دارم. یازده مقاله علمی پژوهشی و دو کتاب به همراه چندین ترم تدریس آمار و روش تحقیق تدریس کردم. بنایی کامل بلدم، آرایشگری بلدم، مربی کاراته هم بودم.
خدا خودت شاهد و گواه این ظلمی. خودت به دادمون برس!!!
راجع به دوستانشون تو شهرداري هم اطلاعاتي بده.
خیلی کارتون درسته،
در تمام این 8 سال همه شاهد بودن که شما بودین،با هر انتقادی بزرگترین اساتید و بهترین دانشجوها را از دانشگاه بازنشسته و اخراج میکردید....اگر ستاره دار بودن دانشجو از زمان خاتمی بود که شما بودید از این ستاره به نحو احسند برای رسید به مقاصد شوم خود استفاده کردید...ستاره دار کردن دانشجو...چرا باید بهترین و برجسته ترین دانشجو های ما از دانشگاه ها اخراج و امثال بذرپاش با رانت و دزدی جای آنها را بگیرن....آقای بذرپاش که ادعای مسلمانیتان میشود بدانید شما جای کسی را غصب کرده اید....شما حق را نا حق کردید...خداوند از حق خود میگذرد اما از حق الناس اصلا....توبه کنید....مردم ما آنقدر دل بزرگی دارن که پیشمان شده های که ابراز ندامت کنن ببخشن....آقای لاریجانی اگر با این مسائل برخورد جدی نکنن ایشان هم پا در ره این آقایان گذاشته اند.
مورخ3/5/92 دقت کنید. کلمه"مشارالیها"برای خانمهاو برای آقایان"مشارالیه"استفاده میشود و بعید است در چنین سطحی در مکاتبه این اشتباه صورت گیرد.
پرونده هرکدام ازافراددست اندرکاردر دولت نهم ودهم را بررسی کنیدکمتر به این گونه مواردبرخوردنخواهیدکرد
11 سال عمرم تو دانشگاه گذشت تا پی اچ دی بگیرم اونوقت دورترین نقاط ایران مدرک فرستادم پذیرفته نشد با رزومه خوبی هم هستم.
یه بار دانشگاه ... فراخوان زده بود از شهرم 12 ساعت رفتم اونجا، تا رسیدم طرف گفت واسه چی اومدی مگه نمیدونی مصاحبه فرمالیته ست؟!
ممنون از تیترهای خوبتون
یعنی قبل از معرفی شدن از طرف دانشگاه با اینطرف هماهنگ کرده بوده
از هول حلیم افتاده اند در دیگ
ایتدا طرف را پذیرش کرده اند و بعد درخواست آن را داده اند
من رییس دانشگاهی را میشناسم که این مرحله برای او یکسال طول کشید
اسنادش موجوده
اينقدر از اين دكتر و مهندسا زياده كه بذرپاش توشون گمه .. اين بي انصافا به هيچي رحم نكردن از پول و پست و مقام گزفته تا مدرك ....
در هفته های پایاتی دولت که اینگونه کرده اند،در طول این 8 سال چه بلایی سر ملک و ملت آورده اند خدا میداند.
البته حالا بهتر دلایل مجلس در مخالفت با عزل حاج آقا شریعتی مشخص میگردد.
خدايا ظلم تا كي،،،،
درود خداوند بر شهدا که جانشان را بر کف گرفته و برای جاری نمودن عدل پروردگار جان دادند...
پیگیری مسایل کلان کشور! بی قانونی های دولتی که 8 سال به ریش همه قوای عالیه کشور نیشخند زد! و هنوز هم روزی نیست که گند مسایل مالی شان بیرون نزند! که برعهده مجلس نیست!!
ایشون مصداق حزب باد هست.کسایی که بر اساس منافعشون جهت گیری میکنن.وقتی احمدی نژاد خوب بود حامیش بودن و وقتی دیدن همه دارن ازش بد میگن مخالفش شدن.باور کنید اگه دکتر روحانی پستی بهشون پیش نهاد کنه طرفدار سینه چاک این دولت میشن .
سرم شاخ در آورد.
سرم شاخ در آورد.
با عرض درود و سپاس فراوان بابت افشاگری ای که با دلیل و مدرک ارایه داده اید باید عرض کنم بیچاره ما دانشجویان دکترا که از سال 89 مدام در فراخوان ها شرکت کرده ایم و حتا دریغ از یک بار دعوت شدن برای مصاحبه چه برسد به بورس که این دوست عزیز و فرزندان نابغه ی! رییس سایق دانشگاه علامه که پنج روزه به آن دست یافته اند.
حلالتون نمی کنیم، هرچند می دونیم شما به این چیزا اعتقاد ندارید و ظاهری تسبیح گردان هستید.
از تکنولوژی فقط اسمشو بلده یه موبایلم داره
خدایا کجایی؟ خودت رسیدگی کن !
نکته دیگر این که چگونه ایشان نماینده مجلس شد؟
زدش حالا 10000 کارگر منتطر امروز یا فردا نامه اعمالشونو بدن دستشون و بگن بین بسلامت
اینکه چیزی نیست در برابر خیانتهای این آقا
من خودم دانشجوی کارشناسی ارشدم . بیشتر از یکساله برای پایان نامه ام زحمت میکشم برای همین خوندن این مطالب هم ناامید کننده اس و هم عبرت آموز و خوب
تاکسی جرئت نکنه بی زحمت به جایی برسه
فقط خواهشا اگه بحثی میشه مثل این 8 سال نباشه که فقط بر اساس شنیده ها میشه
چون گذشته از اختلافات حزبی یا اشتیاق برای گفتن حقیقت به مردم باید آبروی آدمارو در نظر گرفت(هرچند آدم هایی بی آبرو باشند)
به امید روزی که حقیقت جویی و تلاش و تکیه بر عقل جای این رانت و زد و بند رو بگیره