arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۸۸۳۹۲
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۱۴ - ۰۱ دی ۱۳۹۱

کمک 5.5 میلیارد تومانی خوزستانی ها برای طلاکاری و نوسازی حرم امام علی

وی گفت: بر اساس قرارداد منعقده با تولیت آستان مقدس حرم علوی، برای طلاکاری 12هزار و 500 خشت ایوان حرم علوی 125میلیارد ریال مورد نیاز است که از این مبلغ حدود 45درصد توسط خیرین و نیکوکاران خوزستانی در قالب کمک های خودجوش، اهدای نذور ،هدیه و سهم میت تامین شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مسوول ستاد بازسازی عتبات عالیات در خوزستان گفت: در دو سال اخیر مردم ولایت مدار استان 55 میلیارد ریال وجه نقد و طلا برای نوسازی و طلاکاری ایوان حرم امام علی (ع) کمک کردند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام ˈسید محمود موسویˈ پنجشنبه شب در جمع نمازگزاران مسجد منتظرالمهدی در منطقه کیانپارس اهواز به ماموریت اصلی ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان خوزستان اشاره کرد و گفت: این ستاد در مدت عمر 10ساله خود کمک های مردمی زیادی را برای نوسازی حرم امامان معصوم (ع) روانه شهرهای کربلا ، سامرا ، نجف اشرف و کاظمین کرده است.

به گفته وی هم اینک ماموریت اصلی این ستاد نوسازی و طلاکاری ایوان حرم علوی است که افتخار آن نصیب مردم خوزستان شده است.

وی گفت: بر اساس قرارداد منعقده با تولیت آستان مقدس حرم علوی، برای طلاکاری 12هزار و 500 خشت ایوان حرم علوی 125میلیارد ریال مورد نیاز است که از این مبلغ حدود 45درصد توسط خیرین و نیکوکاران خوزستانی در قالب کمک های خودجوش، اهدای نذور ،هدیه و سهم میت تامین شده است.

وی تاکید کرد: بر اساس تاکیدهای آیت الله ˈسید محمد علی موسوی جزایری ˈنماینده ولی فقیه در استان خوزستان، در تامین هزینه های نوسازی حرم علوی در نجف اشرف که تاکنون حدود 45درصد پیشرفت داشته به هیچ عنوان از محل اعتبارات و کمک های دولتی استفاده نشده و نخواهد شد.

مسوول ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان خوزستان تاکید کرد: پروژه عظیم طلاکاری و نوسازی ایوان حرم مطهر حضرت علی (ع) تنها با همت و کمک های مردم انجام خواهد شد.

حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه کار بازسازی ایوان حرم علوی (ع) پس از انعقاد قرارداد و اجازه آیت الله ˈسید علی سیستانیˈ از مراجع عظام تقلید در نجف اشرف از اواخر سال 1389 شروع شده، ابراز امیدواری کرد پروژه طلاکاری ایوان حرم علوی با همت والای مردم خوزستان تا اواخر سال جاری به اتمام برسد.

وی گفت: به منظور تسریع در بازسازی حرم علوی، سهم هر شهرستان استان بر اساس جمعیت تعیین شده که بر این اساس سهم شهرستان اهواز سه هزار و 400خشت می باشد.

مسوول ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان خوزستان در ادامه گفت: مردم امیدیه به عنوان نخستین شهر خوزستان هزینه طلاکاری 300 خشت ایوان حرم علوی به عنوان سهمیه اختصاصی را به طور کامل پرداخت کرده اند که امید است سایر شهرستان های استان نیز بر اساس سهمیه تعیین شده کمک های نقدی و غیرنقدی (طلا) خود را به ستاد بازسازی عتبات در همان شهرستان تحویل دهند.

وی با بیان اینکه مردم استان تاکنون هزینه طلاکاری یک هزار و  695 خشت ایوان حرم علوی را به صورت یکجا به قرار هر خشت 10میلیون ریال تقبل کرده اند، افزود: نیکوکارانی که هزینه طلاکاری یک خشت را پرداخت کنند ˈسند افتخار مشارکت در طلاکاری ایوان علویˈ از سوی این ستاد برای آنان صادر می شود.

قبر مولی الموحدین حضرت علی (ع) در سال 135 هجری قمری در زمان امامت امام جعفر صادق(ع) آشکار شد و در سال 155 بنایی بر آن ساخته شد و تاکنون چهار بار بنای حرم بازسازی و نوسازی شده که همه آنها توسط ایرانیان انجام شده است.

حرم فعلی حضرت علی (ع) در سال 1156در زمان نادرشاه و با مجوز مراجع تقلید ساخته شد و از آن زمان تاکنون بخاطر شرایط خاص کشور عراق و حاکمیت حکام جور و بعثی ها امکان نوسازی حرم امامان معصوم(ع) فراهم نشده بود.

هم اکنون سه گروه فنی به نیابت از مردم خوزستان در حال نوسازی و طلاکاری ایوان حرم علوی هستند.

بنا به اعلام ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان تاکنون در سه مرحله طلاجات مردم خوزستان به وزن 19کیلوگرم پس از ذوب عین طلا اهدایی به نجف اشرف ارسال شده است.
نظرات بینندگان