پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تفاوت اصلی بین روشهای پخت پیاز کاراملی شده سنتی و بالزامیک آن است که شما برای پخت پیاز با سرکه بالزامیک از حرارت بالاتری استفاده میکنید و جای پختن آهسته با حرارت ملایم روی اجاق گاز حرارت را تا حد متوسط افزایش میدهید. هم چربی حاصل از روغن و کره و هم سرکه بالزامیک رطوبت زیادی را فراهم میکند تا پیازها نسوزند و در عین حال باعث زودتر پختن پیازها میشوند. بسته به تعداد پیازهایی که قصد دارید کاراملی کنید زمان پخت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه به طول خواهد انجامید.
کاراملی کردن پیاز کار عاشقانهای است و به روشی خسته کننده و آهسته نیاز دارد که همیشه ارزش صبر کردن را دارد. با این وجود، اگر نمیتوانید برای کاراملی شدن پیاز ۴۵ دقیقه تا یک ساعت وقت صرف کنید سرکه بالزامیک مادهای مخفی است که به عنوان یک میانبر خوش طعم عمل میکند.
به نقل از Tasting Table، برای این منظور پیازهای ورقه شده را با روغن زیتون و کره به ماهیتابه اضافه میکنیم و گهگاه به مدت شش دقیقه هم میزنیم. هنگامی که پیازها شفاف و نرم شدند میتوانید چاشنیهای خود و چند قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک را اضافه کنید. سرکه بالزامیک به یک لعاب غلیظ و شربتی تبدیل میشود که پیازها را بیشتر نرم کرده و باعث پخته شدن آن شده و در عین حال به آن طعم شیرینی تندی میدهد. هم چنین، سرکه به طور موثری باعث لعاب انداختن میشود و پیاز را خوش طعمتر میسازد و به نوبه خود لایه دیگری از طعم پیاز را به محصول نهایی اضافه میکند.
تفاوت اصلی بین روشهای پخت پیاز کاراملی شده سنتی و بالزامیک آن است که شما برای پخت پیاز با سرکه بالزامیک از حرارت بالاتری استفاده میکنید و جای پختن آهسته با حرارت ملایم روی اجاق گاز حرارت را تا حد متوسط افزایش میدهید. هم چربی حاصل از روغن و کره و هم سرکه بالزامیک رطوبت زیادی را فراهم میکند تا پیازها نسوزند و در عین حال باعث زودتر پختن پیازها میشوند. بسته به تعداد پیازهایی که قصد دارید کاراملی کنید زمان پخت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه به طول خواهد انجامید.
این وجود، علیرغم آن که سرکه بالزامیک زمان پخت را کاهش میدهد هم چنان باید از همان قوانین آماده سازی مورد نیاز برای پیازهای سنتی کاراملی پیروی کنید. به منظور دستیابی به شیرینترین نتیجه پیاز زرد بهترین نوع پیاز برای کاراملی کردن است، زیرا به طور طبیعی شیرینتر از پیاز سفید یا قرمز میباشد. روش اصلی آماده سازی برش دادن پیاز به صورت ورقههای یکنواخت و نسبتا نازک است. برشهای پیاز با اندازههای متفاوت به طور یکنواخت پخته نمیشوند و شما را با مخلوطی از پیاز بیش از حد پخته شده و پیاز نیم پز باقی میگذارند. علیرغم باور عمومی افزودن شکر برای کاراملی کردن پیاز ضروری نیست.
فرآیند کاراملی کردن قندهای طبیعی موجود در پیاز را بیرون میآورد و افزودن بالزامیک نیز خود باعث شیرینی پیاز میشود. اگر میخواهید به شیرینی آن عمق بیش تری بدهید میتوانید از مخلوط بالزامیک و سرکه سیب استفاده کنید. پیازهای لعاب دار و کاراملی شده با بالزامیک ترکیبی شیرین و معطر برای طعمهای قوی مانند پنیر و استیک هستند. هم چنین میتوانید پیاز کاراملی شده را به ساندویچ پنیر کبابی اضافه کنید. گفته میشود پیازهای کاراملی هم چنین به اندازهای خوش طعم هستند که جزء اصلی یک شیرینی یا تارت خوش طعم میباشند. هم چنین میتوانید آنها را به عنوان چاشنی طعم دهنده به برنج یا عدس مورد استفاده قرار دهید
فرارو