arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۵۵۲۴۵
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۲۲ - ۱۴ دی ۱۴۰۲

این چاشنی کاربردی را برای خوشمزه شدن ماکارانی و املت درست کنید!

چاشنی‌ها اصلی‌ترین طعم دهنده‌های غذا هستند که می‌توانند طعم بی‌نظیری به غذا بدهند که در این مطلب به آموزش یکی از آنها می‌پردازیم
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

چاشنی‌ها اصلی‌ترین طعم دهنده‌های غذا هستند که می‌توانند طعم بی‌نظیری به غذا بدهند که در این مطلب به آموزش یکی از آنها می‌پردازیم
سس‌ها یکی از هیجان‌انگیزترین چاشنی‌ها در دنیای آشپزی هستند که بسیار محبوب و پر طرفداران‌اند. سس‌ها در انواع و طعم‌های گوناگون موجودند که برای سرو غذا‌های اصلی، پیش غذا و سالاد‌ها استفاده می‌شوند. سس‌ها در دنیای فست فود نیز بسیار پر کاربرد و محبوب هستند، طوری که می‌توان گفت هرکدام از این فست فود‌ها با نوع خاصی از سس‌ها سرو می‌شوند. امروز می‌توانید انواع سس را در طعم‌ها و رنگ‌های گوناگون داخل سوپر مارکت‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی تهیه کنید. این سس که می‌خواهیم طرز تهیه آن را به شما آموزش بدهیم، بهترین چاشنی برای مزه‌دار کردن جوجه کبابی، مرغ، ماکارانی و املت است. همچنین می‌توانید از آن برای سرو سیب زمینی تنوری و انواع سوخاری نیز استفاده کنید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا در منزل این چاشنی خوشمزه و جذاب را تهیه کنیم.
مواد لازم
سیر: ۱۰ حبه
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز تند: ۱ قاشق چای‌خوری
پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

طرز تهیه
برای درست کردن این چاشنی خوشمزه و جذاب حبه‌های سیر را داخل دستگاه غذاساز بریزید و بعد روغن زیتون، شکر، نمک، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز تند، پودر تخم گشنیز و پاپریکا را به آن اضافه کنید و یک دقیقه دستگاه را روشن کنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند. بعد این سس خوشمزه را داخل یک شیشه تمیز و خشک بریزید و برای هر بار استفاده از قاشق تمیز استفاده کنید. برای مزه‌دار کردن غذا می‌توانید یک قاشق غذاخوری از این سس را به غذایتان اضافه کنید. حتما شیشه سس را داخل یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم
سعی کنید از روغن زیتون مرغوب برای پخت و پز استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:
ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.
فرارو

نظرات بینندگان