مدیریت رستورانهای شلوغ، کترینگها، آشپزخانههای صنعتی و... کار نسبتاً سختی به نظر میرسد؛ چراکه آیتمهای مختلفی در عملکرد رستورانها تاثیرگذارند. برای مثال تمیزی، برخورد مناسب کارکنان، کیفیت غذا و... جزء مواردی هستند که مدیر رستوران باید به آنها توجه کند. اما میتوان به جرات گفت که سرعت عمل یکی از اصلیترین مقولههایی است که مدیران رستورانها باید به آن توجه داشته باشند. در واقع در آشپزخانههای صنعتی باید سرعت پخت غذا را به حداقل رساند؛ برای اینکار میتوان از مواد غذایی نیمهآماده استفاده نمود و انواع سبزیجات، میوهجات و سیبزمینی خلالی نیمهآماده را از تامینکننده عمده یا فله فروشی تهیه کرد. در ادامه قصد داریم تا توضیحات کاملتری در رابطه با مواد غذایی نیمهآماده خدمت شما عزیزان ارائه دهیم. لطفاً تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
اکثر رستورانها و آشپزخانههای صنعتی مواد غذایی مورد نیاز خود را از تامینکننده عمده تهیه میکنند. به اینصورت میتوانند لیست مواد غذایی مورد نیاز را برای تامینکننده ارسال کرده و زمان کوتاهی را صرف این مسئله نمایند. اکثر این تامینکنندهها مواد اولیه مورد نیاز شامل میوه، سبزیجات، گوشت، غلات و... را به صورت فله تهیه کرده و سپس برای رستوران یا کترینگ موردنظر ارسال میکنند. اما حوزه کاری برخی از تامینکنندهها مربوط به تهیه مواد غذایی نیمهآماده میباشد. برای مثال مجتمع کشت و صنعت نوبرسبز یکی از تامینکنندگان عمده مواد غذایی مورد نیاز رستورانها است که این نوع مواد غذایی را به صورت نیمهآماده به مشتریان خود تحویل میدهد. محصولات نوبرسبز شامل میوهجات منجمد، سبزیجات منجمد برگی، سبزیجات منجمد غیربرگی، سیبزمینی منجمد و محصولات سرخشده و کبابی هستند که به صورت عمده و توسط آشپزخانههای صنعتی، کافیشاپها، هتلها، رستورانها، کترینگها و... قابل خریداری میباشند.
غذاهای ایرانی در مدتزمان نسبتاً طولانی بین ۱ تا چند ساعت آماده میشوند. این مسئله برای خانوادههای ایرانی چندان دردسرساز نیست چراکه تقسیم وظایف خانوادهها بهگونهای است که میتوانند زمانی را برای تهیه غذا درنظر بگیرند. اما تصور کنید برای تهیه غذا در رستورانهای شلوغ و آشپزخانههای صنعتی چنین زمانی صرف شود! به این ترتیب آشپزها نمیتوانند از عهده وظایف محوله برآیند و مطمئناً میزان مشتریان ناراضی به مرور زمان افزایش پیدا میکنند. اما اگر مدیران رستورانها مواد غذایی نیمهآماده را از تامینکننده عمده خریداری کنند میتوانند مدتزمان لازم برای تهیه غذا را کاهش دهند.
برای مثال تصور کنید که یکی از مشتریان سفارش سیبزمینی سرخکرده داده باشد. در این شرایط اگر آشپزها بخواهند سیبزمینی را پوست بگیرند، بشویند، خرد و سپس سرخ کنند مدتزمان نسبتاً زیادی صرف خواهد شد، اما با تهیه سیبزمینی منجمد میتوان مدت زمان لازم برای تهیه سیبزمینی سرخکرده را کاهش داده و فرایند پوست گرفتن، خرد کردن و شستوشوی سیبزمینیها را حذف نمود. خوشبختانه در کاتالوگ محصولات نیمه آماده روش مصرف آنها شرح داده شده و همچنین مدتزمان لازم برای تهیه غذا نیز قابل مشاهده است که در رابطه با سیبزمینی سرخ کرده ۵ تا ۷ دقیقه زمان لازم میباشد.
امروزه شرکتهای بسیاری بهعنوان تامینکننده عمده مواد غذایی مورد نیاز آشپزخانههای صنعتی فعالیت دارند، بنابراین برای انتخاب بهترین تامینکننده میوه و سبزیجات بهتر است فاکتورهای زیر را در نظر داشته باشید:
شرکت تامینکنندهای که با آن همکاری دارید باید بتواند انواع میوه و سبزی مورد نیاز را در تمامی فصول سال فراهم کند. اما متاسفانه هر میوه یا سبزی در فصل خاصی میروید به همین دلیل ممکن است در برخی از فصول دسترسی به آن سخت باشد. برای حل این مشکل میتوان از انواع میوه و سبزی منجمد استفاده نمود اما میوه و سبزی منجمد از کیفیت لازم برخوردار نیستند و بر اثر انجماد دچار تغییر عطر و مزه میشوند. جالب است بدانید که اگر میوه و سبزیجات را به روش انجماد سریع منجمد کنید به دلیل عدم انجماد آب میانبافتی تغییری در طعم آنها ایجاد نمیشود؛ بنابراین به اینصورت میتوان به انواع میوه و سبزی در چهارفصل سال دسترسی پیدا نمود.
رعایت بهداشت یکی از مواردی است که تمامی آشپزخانههای صنعتی باید به آن توجه داشته باشند پس لازم است محصولات فله را با بستهبندی مناسب خریداری نمایید تا در حین حمل و نقل یا در صورت انبار کردن محصول احتمال ایجاد آلودگی در آن به صفر برسد. مجتمع کشت و صنعت نوبرسبز انواع میوه و سبزیجات را در بستهبندی فله با حجم ۱۰ کیلوگرم و بستهبندی رستورانی با حجم ۲.۵ کیلوگرم به بازار عرضه میکند که این محصولات انتخاب بسیار مناسبی برای آشپزخانههای صنعتی هستند.
تنوع مواد غذایی عمده فروشی در انتخاب آن بهعنوان تامینکننده عمده نقش بسیار مهمی دارد. خوشبختانه تنوع میوهجات و سبزیجات شرکت نوبرسبز بسیار زیاد است و علاوهبرآن شرکت نوبرسبز قادر به تامین محصولات سرخ شده و کبابی نیز میباشد. برای مثال از مهمترین و پرطرفدارترین محصولات این شرکت میتوان به سبزی قورمه سرخشده منجمد، سیرداغ منجمد، پیازداغ منجمد، سیبزمینی تنوری، سیبزمینی خلال منجمد، بامیه منجمد، لوبیاسبز منجمد، اناردان منجمد، انبه منجمد، توتفرنگی منجمد و... اشاره نمود، بنابراین بهتر است تا هرچه سریعتر برای ثبت سفارش و استعلام قیمت میوه و سبزیجات منجمد این مجموعه اقدام نمایید.
مجتمع کشت و صنعت نوبرسبز که امروزه بهعنوان بهترین تامینکننده عمده میوه و سبزیجات در ایران شناخته میشود از سال ۱۳۷۷ فعالیت تجاری خود را آغاز کرده و امروزه علاوه بر ایران، محصولات تولیدی خود را به بیش از ده کشور جهان صادر میکند. نوبرسبز بهعنوان بنیانگذار روش انجماد سریع در ایران شناخته میشود و انواع میوه و سبزیجات را بهروش انجماد سریع تولید کرده و سپس با بستهبندی مناسب به بازار جهانی عرضه میکند. هدف این مجموعه تولید میوه و سبزیجات تازه با بیشترین ماندگاری است تا آشپزخانههای صنعتی و خانوادههای ایرانی بتوانند در چهارفصل سال به میوه و سبزی تازه دسترسی داشته باشند.
البته مزایای استفاده از روش انجماد سریع یا IQF بیش از اینها است و با استفاده از این روش دیگر احتیاجی به برداشت میوه و سبزیجات نارس نمیباشد. در حالت معمول کشاورزان مجبورند تا انواع میوه را به صورت نارس برداشت کنند؛ چراکه تا زمان توزیع این محصولات در بازار چند روز طول میکشد و اگر انواع میوه به صورت رسیده برداشت شوند با گذشت مدتزمان بسیار کوتاهی پلاسیده یا گندیده میشوند. با توجه به اینکه میوه نارس تمامی مواد مغذی لازم را ندارد شرکت نوبر سبز تصمیم گرفت تا در مزارعی به مساحت ۵۰۰ هکتار انواع میوه و سبزی را کشت نماید و سپس در عرض چند ساعت میوههای رسیده را به کارخانهجات این مجموعه وارد کرده و بهروش IQF منجمد کند. به اینصورت علاوهبراینکه مواد مغذی و ویتامینهای میوه و سبزیجات حفظ میشود تغییری در عطر و طعم آنها نیز ایجاد نخواهد شد. بنابراین به مدیران آشپزخانههای صنعتی، کافیشاپها و رستورانها توصیه میکنیم تا حتماً محصولات نوبرسبز را امتحان کنند.
همچنین امکان اخذ نمایندگی نوبرسبز برای علاقهمندان فراهم میباشد. برای اینکار ابتدا باید وارد سایت این شرکت شوید و سپس فرم اخذ نمایندگی را تکمیل نمایید. به اینصورت درخواستتان بررسی شده و سپس کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت.