arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۹۳۱۵۶
تاریخ انتشار: ۵۴ : ۰۹ - ۱۰ دی ۱۳۹۹

امضای اولین توافق همکاری تجاری میان مراکش و اسرائیل

وزارت های دارایی اسرائیل و مراکش اولین توافق‌نامه اقتصادی میان دو طرف را امضا کردند که می‌تواند میزان تبادلات تجاری میان دو طرف را به نیم میلیارد دلار در سال افزایش داده و همکاری در زمینه‌های سرمایه‌گذاری را تقویت کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

در جریان سفر هیئت مراکشی به اراضی اشغالی، اولین توافق همکاری تجاری میان مراکش و اسرائیل امضا شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری المیادین، وزارت های دارایی رژیم صهیونیستی و مراکش اولین توافق‌نامه اقتصادی میان دو طرف را امضا کردند که می‌تواند میزان تبادلات تجاری میان دو طرف را به نیم میلیارد دلار در سال افزایش داده و همکاری در زمینه‌های سرمایه‌گذاری را تقویت کند.

این اقدام همزمان با سفر هیئت مراکشی به اراضی اشغالی برای بررسی افتتاح دفتر نمایندگی صورت می‌گیرد. این هیئت همچنان به سفر خود ادامه می‌دهد. اقدامات لجستیکی اتخاذ شده تا به زودی مراسم افتتاح دفتر نمایندگی در اراضی اشغالی برگزار شود.

۲۲ دسامبر یک هیئت اسرائیلی-آمریکایی با اولین پرواز مستقیم از تل‌آویو وارد رباط شد.

عمیر بیرتس، وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی دوشنبه مذاکراتی با مولای حفیظ العلمی، همتای مراکشی خود درباره همکاری صنعتی میان دو طرف برگزار کرد. قرار است ژانویه پروازهای مستقیم میان مراکش و رژیم صهیونیستی آغاز شود.

بیرتس گفت: روابط میان اسرائیل و مراکش از طریق اسحاق رابین، نخست‌وزیر اسبق آغاز شد.

وزارت اقتصاد مراکش اعلام کرد، مسئله درباره صنایع کشاورزی، ارتقای بخش صنعتی، تکنولوژی سبز و صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر است.

یکشنبه یک هیئت فنی مراکشی برای بررسی افتتاح دفاتر نمایندگی وارد اراضی اشغالی شد.

همزمان با اقدامات دو طرف در راستای روند عادی‌سازی، اعتراضات در مراکش علیه توافق صلح میان رباط و تل‌آویو همچنان ادامه دارد.

در این راستا دانشجویان مراکشی از طریق حضور در دانشگاه مخالفت خود را با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی اعلام کرده و پرچم‌های این رژیم را لگدمال کردند.

محمد الحطاطی، عضو دفتر سیاسی حزب کنگره ملی گفت: ما با هرگونه معامله‌ای در ازای عادی‌سازی مخالفیم. مسئله فلسطین یک مسئله ملی برای تمام احزاب و سندیکاها است و تحرکات مختلفی برای توقف روند عادی‌سازی وجود دارد. شکایتی نیز علیه روند عادی‌سازی مطرح شده است.

بعد از امارات، بحرین و سودان، مراکش چهارمین کشوری است که به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی پرداخته است.

نظرات بینندگان