رییس جمهوری در جلسه روسای کمیتههای تخصصی ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: لزوم توجه ویژه به آموزش و یادگیری دانش آموزان از طریق روش های مجازی را مورد تاکید قرار داد و به وزیر آموزش و پرورش دستور داد سازوکارهای لازم ایجاد شود تا دانش آموزان بتوانند اشکالات درسی خود را توسط معلمان به صورت حضوری رفع کنند.
وی گفت: ضروری است ارزیابی دقیقی از روش های متنوع آموزشی و مجموعه تلاش هایی که از اسفندماه سال گذشته تاکنون توسط معلمان و دانش آموزان در زمینه آموزش انجام شده است، به عمل آید.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: با شناسایی ۱۴۸۵ مورد جدید کووید ۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته، آمار موارد ابتلا به این بیماری در کشور به ۱۰۳۱۳۵ تن رسید.به این ترتیب مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۰۳۱۳۵ نفر رسید و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۴۸۶ نفر رسید.
وی گفت: خوشبختانه تا کنون ۸۲۷۴۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند. جهانپور گفت: ۲۷۲۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۴۴ هزار و ۷۰۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
کولیوند رییس اورژانس کشور گفت: روز جمعهای که انتخابات مجلس شورای اسلامی بود با آقای لاریجانی به قم رفته و اقدام به بازدید از بیمارستانها کردیم. بنده مرتبا در جریان بازدیدها بودم و شاید در شبانهروز یک یا دو ساعت استراحت داشتم. روزی با احساس خستگی به بیمارستان خاتمالانبیا مراجعه کردم که با انجام سیتی اسکن مشخص شد به کرونا مبتلا شدهام. از ۱۱ شب همان روز به مدت ۱۴ روز بیهوش شدم و حتی در یک روز اورژانسی پزشکان از بنده قطع امید کردند اما خوشبختانه با دعای خیر مردم و خانواده شهدا، بهبود یافتم.
دستگاه دیپلماسی آمریکا در بیانیهای اعلام کرد: ایالات متحده در حمایت از دولت جدید معافیت ۱۲۰ روزهای درخصوص تحریمهای واردات برق از ایران لحاظ خواهد کرد که نشانه تمایل ما برای کمک به فراهم ساختن شرایط درست برای توفیق دولت جدید است.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت قطعنامه مصوب کنگره این کشور در خصوص محدود کردن اختیارات جنگی او برای حمله به ایران را وتو کرد.
رد وتوی رئیس جمهوری آمریکا نیازمند دو سوم آرای اعضای کنگره است. رویترز میگوید، با توجه به این که جمهوریخواهان در سنای آمریکا با ۵۳ کرسی در مقابل ۴۷ کرسی دموکراتها، اکثریت را در اختیار دارند، در روزهای آینده وتوی دونالد ترامپ را تایید خواهد کرد.
پس از گذشت ۵ ماه از استعفای دولت عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق و طرح اسامی مختلف برای تصدی پست نخست وزیری نمایندگان پارلمان عراق سرانجام به کابینه «مصطفی الکاظمی» رای اعتماد دادند.
پیشتر ریاست پارلمان عراق جلسه را به مدت یک ساعت به دلیل اینکه جلسه به حد نصاب قانونی از نظر حضور نمایندگان نرسیده بود، به تعویق انداخت، ولی برگزاری جلسه که قرار بود در ساعت 21 چهارشنبه شب باشد، بیش از سه ساعت به سبب مذاکرات لحظاتی پایانی که در داخل پارلمان درباره ترکیب دولت در جریان بود، به تاخیر افتاد.
سرانجام جلسه پارلمان برای رای گیری به کابینه الکاظمی برگزار شد و در جریان آن از 20 وزیر معرفی شده نخست وزیر 15 وزیر رای اعتماد گرفتند و وزرای بازرگانی ، دادگستری، فرهنگ، کشاورزی و مهاجرت نتوانستند رای اعتماد نمایندکان پارلمان را کسب کنند و انتخاب 2 وزیر نفت و خارجه نیز به روزهای آینده موکول شد.
مهمترین اخبار روز گذشته را از اینجا بخوانید.