پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : سعید نمکی وزیر بهداشت در نامه ای به رضا رحمانی وزیر صنعت ضمن گلایه از کمبود ماسک در مراکز بهداشتی اعلام کرد"متاسفانه هنوز مشکل ماسک پابرجاست و با اطلاعات واصله شبکه در هم تنیده احتکار ماسک در شرایطی که همکاران جان بر کف اینجانب زندگیشان را شبانه روز فدای مردم میکنند و مردم در خطر ابتلا به بیماری قرار دارند محصولات خود را احتکار و با واسطه با قیمت 10 برابری به دلالان معرفی می کنند".
متن نامه وزیر بهداشت به وزیر صمت به شرح زیر است
جناب آقای مهندس رحمانی
وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت، عضو ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و رئیس کمیته پشتیبانی و تدارکات ستاد
با سلام؛
علیرغم جلسات مکرر همکاران اینجانب در آن وزارتخانه، متاسفانه هنوز مشکل ماسک پابرجاست و با اطلاعات واصله شبکه در هم تنیده احتکار ماسک در شرایطی که همکاران جان بر کف اینجانب زندگیشان را شبانه روز فدای مردم میکنند و مردم در خطر ابتلا به بیماری قرار دارند محصولات خود را احتکار و با واسطه با قیمت 10 برابری به دلالان معرفی می کنند.
از هفته پیش تا کنون طبق اظهار نظر مدیران وزارت بهداشت حداکثر یک میلیون ماسک تحویل شده که با شعار فریبنده روزی چند میلیون تولید و متاسفانه انتقال این عوام فریبی به مردم، اینجانب و همکارانم به شدت مورد شماتت و تحت فشار قرار گرفته ایم. به نظر اینجانب این شیوه برخورد و پیگیری بوروکراتیک مشکلی از مملکت حل نخواهد کرد و آبروی نظام و سلامتی مردم به شدت زیر سوال خواهد رفت. لازمست مقامات امنیتی، قضتیی و انتظامی کشور نه تنها در گرفتن تعدادی ماسک از انبارهای متفرقه بلکه با در دست گرفتن کارخانههای تولیدی و گذاردن مدیر دولتی مستقل سریعاً این مشکل را حل کنند.
بی تردید مدیریت شرایط پیچیده کنونی شیوه ای متفاوت میطلبد که در ساز و کارهای موجود و جسات بی حاصل دست آوردی نصیب کشور، مردم درمانده در بیماری و همکاران بی پناه اینجانب در بیمارستان های آلوده نخواهد شد.
دکتر سعید نمکی
وزیر و رئیس ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا
اگر قرار به فرافکنی است، ایشان پاسخ دهد چطور بعد از فراگیر شدن کرونا در شهر قم و مرگ چندین نفر، دقیقاً شب انتخابات یادش افتاد که اعلام کند کرونا وارد ایران شده است!!؟
اگر ایشان و همکارانشان کارهایشان را درست انجام داده بودند، حداقل از نیمه دوم بهمن باید ورود کرونا را شناسایی و اعلام می کردند تا مردم بدبخت برای خودشان فکری می کردند.
خیلی از اینهایی که الان در بیمارستانها به سختی نفس می کشند، اگر زودتر اعلام شده بود، لااقل از حضور در اماکن پر تردد شهر قم خودداری می کردند. آیا خوب است یکی هم دائماً داد و فریاد کند و این غفلت بزرگ ایشان را در رسانه ها اعلام کند؟؟
قبل از انتخابات هم ایشان از رئیس جمهور و دفتر ... خواستند مردم در جریان قرار بگیرند ولی بخاطر اینکه اعلام موضوع تاثیر منفی در انتخابات نداشته باشد به صلاح دانسته نشد .
این وزیر صنعت معاون همون وزیر ان صنعتی است که بیشترین تخلفات خودرویی در دوره ایشون اتفاق افتاد و ایشون هم لایی رد کرد . وزیر بهداشت ام که عرضه رودررو صحبت کردن نداری . و نمی تونی یه موضوع قرنطینه رو جا بندازی.
مردم بیچاره شدن .
مدیران همیشه دستپاچه هستند، معمولا مدیریت بحران بصورت ، مدیریت هیاتی و سنتی پیش می رود، همیشه عده ای بخاطر منافع شخصی خود دست به اعمال نفوذ در تصمیمات میزنند و قوانین را بهم می زنند، نهادهای زیادی تصمیم گیر هستند و به تصمیمات گرفته شده نویز وارد می کنند و اجازه نمی دهند وضعیت مطابق با برنامه ها و تصمیمات صورت گرفته پیش رود، مدیران اغلب شعار زده هستند و علی الخصوص چشم پوشی و کوتاهی نهادهای نظارتی و در برخی موارد ذی نفع بودن خود کارشناسان نظارت و ده ها موارد دیگر باعث میشود هیچوقت جواب خوبی گرفته نشد و تلفات خیلی بیشتر از حد استاندارد بالا رفته است!!
به عبارتی اگر دست به مدیریت نزنند و کنار بشینند، شاید تلفات کمتری داشته باشیم،
از ساختمان پلاسکو گرفته، کشتی سانچی ، سیل و زلزله و ده ها بحران دیگه و اخیرا هم همین کرونا همه و همه موید همین موضوع می باشد!
البته مورد اخیر یعنی کرونا در این وضعیت سوء مدیریتی و چالش مدیریت بحران در کشور، این یک مورد علی رغم وجود مافیای مخوف صنعت دارو در کشور به نسبت سایرین، جواب قابل قبولی گرفته اند، شاید این دفعه مدیران از جنس پزشکان بوده اند!