پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد که برای پیشگیری از بیماریها باید تنوع و تعادل را در برنامه غذایی حفظ کرد.
دکتر زهرا عبداللهی با اشاره به تغذیه مناسب برای پیشگیری از بیماریهایی مانند کروناویروس گفت: اگر تغذیه درست باشد و تنوع و تعادل در آن رعایت شود، سیستم ایمنی بدن تقویت شده و بنابراین برای پیشگیری از همه بیماریها و نه فقط کرونا، مناسب است. بنابراین مردم باید به تغذیه خود توجه کنند. این یک اصل علمی ثابت شده است.
وی افزود: باید توجه کرد در اینکه گفته میشود برخی مواد غذایی مانند سیر، زنجبیل یا مکملها برای پیشگیری از بیماریهایی چون کرونا موثرند، هیچ شواهد علمی و اثبات شده ای وجود ندارد، اما اگر مردم تنوع و تعادل را در تغذیه روزانه خود حفظ کنند، بسیار مفید است؛ به طوری که سبزیها و میوهها را هر روز در برنامه غذایی داشته باشند. زیرا سبزی و میوه منبع ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
وی با بیان اینکه اصلا نیازی به مصرف مکملها نیست، گفت: باید توجه کرد که مصرف انواع منابع غذایی مانند همه سبزیها و میوههای تازه حاوی ویتامین C، به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند. همچنین مصرف انواع منابع غذایی که حاوی بتاکاروتن یا ویتامین A هستند، مانند هویج، کدو حلوایی، شیر و لبنیات، سبزیهای زرد، قرمز، نارنجی و سبز تیره که این مواد مغذی را دارند، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک خواهند کرد.
۱ .این ویروس از همان خانواده ویروس سرما خوردگی است ۲ . ویروس زندگی انگلی دارد بدین معنی که نیاز به بافت زنده برای تکثیر و ایجاد بیماری دارد
محل تکثیر اولیه ویروس های تنفسی حلق است برای همین سرما خوردگی همیشه با علائم گلودرد شروع میشود
بنابراین بهداشت حلق با قرقره مایع انتی سپتیک چون محلول دهان شو یه که به آن آب لیمو اضافه کرده ایم که باعث تغییر ph محیط گلو و بهم زدن محیط تکثیر ویروس میشود.مهم است
یادمان باشد تکثیر
در شب هنگام خواب اتفاق می افتد و قرقره گلو طی روز و مخصوصا قبل خواب و حتی قرص های مکیدنی گلو درد قبل از خواب مفید است
بزاق یا آب دهان با داشتن انتی بادی بهترین برای شستشوی گلو و حلق است مدام آب بنوشید و برای تحریک ترشح بزاق آدامس بجوید
ارداتمند هموطنان
دکتر ف ب