پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : کارشناسان سلامت تاکید کردند که مصرف برخی مواد غذایی به بهبود کیفیت خواب در زنان یائسه کمک میکند. بر اساس این مطالعات مشخص شد مصرف برخی مواد غذایی که شاخص گلوکز پایینی دارند با کاهش مشکل بیخوابی مرتبط است.
خوراکیهایی با میزان شاخص گلوکز پایین به طور مثال سبزجات، خشکبار و نانهای سبوسدار دارای کربوهیدراتهایی هستند که به آرامی جذب شده و در نتیجه میزان گلوکز خون به کندی افزایش پیدا میکند.
متخصصان در بررسی انجام شده دریافتند افرادی که رژیم غذاییشان حاوی میزان گلوکز بالایی بود در مقایسه با سایر زنان ۱۱ درصد بیشتر در معرض ابتلا به اختلالات خواب و بیخوابی بودند.
روزنامه جام جم