به گزارش انتخاب به نقل از خانه ملت، قدرتالله علیخانی درباره عدم تحقق وعده دولت در ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در کشور، تصریح کرد: دولت اعلام کرده بود که امسال دو میلیون و پانصد هزار شغل جدید ایجاد خواهد کرد و تا دو سال دیگر معضل بیکارى برطرف خواهد شد، اما با این وعده ها نه تنها مشکل بیکاری حل نشد، بلکه بسیاری از افراد شاغل نیز به جرگه بیکاران پیوسته اند.
آمارهای دولت در زمینه ایجاد اشتغال کذب است
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه وعدههای دولت درباره ایجاد شغل همگی دروغ است، ادامه داد: بنابر آمار رسمى، ایران چهار میلیون بیکار دارد اما کارشناسان تعداد بیکاران را بسیار بیشتر برآورد مى کنند و آمارهایی هم که اعلام میشود اساسا اشتباه است و دولت در بیان این آمارها تخلف میکند، زیرا اگر از روشهای صحیح و دقیق ترى براى بررسى وضعیت نیروى کار استفاده شود، نرخ بیکارى بسیار بیشتر از نرخ فعلى خواهد بود.
وی تاکید کرد: اکثر استانهای کشور با مشکل بیکاری دست و پنجه نرم میکنند و سهم بعضی از آنها در بیکاری بیشتر از سایر استانها است؛ بهطور مثال در استانی مانند کرمانشاه ۳۵ درصد بیکاری وجود دارد و در کرمان و زاهدان و جاهای دیگری هم همین طور است و متاسفانه این وضعیت شعارهای دولت در زمینه ایجاد اشتغال است.
عضو فراکسیون روحانیون مجلس هشتم یادآور شد: این آمار بیکاری متعلق به کشوری است که منابع، ذخایر ارزی و درآمدش ۷۵۰ میلیارد تا ۸۰۰ میلیارد در دوره ریاستجمهوری محمود احمدی نژاد است که برابری میکند با درآمد ۱۰۰ سال گذشته کشور و از آنجایی که برای اداره این میزان اعتبار تدبیری به کار برده نشده است، با چنین وضعی روبهرو شدهایم.
کیفرخواست متهمان فساد مالی اخیر تا قبل از انتخابات آماده شود
عضو فراکسیون خط امام(ره) با تاکید بر ضرورت رسیدگی هر چه سریع تر به پرونده اخلال در نظام اقتصادی کشور، گفت: لازم است تا قبل از انتخابات و ظرف هفته های آینده کیفرخواست متهمان این پرونده آماده و به دادگاه تحویل شود، قطعا با این اقدام دست جریان انحرافی وابسته به این پرونده رو شده و از ادامه فعالیت آنها برای ورود نمایندگان به مجلس جلوگیری خواهد شد. در این راستا از رئیس قوه قضائیه درخواست می کنم طبق وعده قبلی خود نتیجه این پرونده را تا قبل از شروع انتخابات و ظرف هفته جاری اعلام کند.
دولت مقصر اصلی در آشفتگی اخیر بازار سکه و ارز است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با مقصر خواندن دولت در ایجاد تورم شدید و وضعیت بد اقتصادی کشور، گفت: بی تدبیری ، نداشتن برنامه صحیح و نشنیدن سخنان کارشناسان ، وضعیت بازار ارز و سکه را به آشفته ترین حالت درآورده است. وی با بیان اینکه وضع فعلی اقتصادی کشور و گرانی سرسامآور مایه تاسف است، گفت: دولت، مسئولان اقتصادی و بانک مرکزی نتوانستند سیاست مدون و مسیر درست را برنامهریزی و تهیه کنند.
این عضو فراکسیون اقلیت مجلس هشتم، با تأکید بر لزوم پاسخگو بودن دولت در این زمینه، تصریح کرد: دولت باید در مجلس پاسخگو باشد و مجلس باید فکری اساسی برای بی انظباطی و بی قانونی دولت بکند.
از نظر اقتصادی از این دولت نا امید هستیم
علیخانی با بیان اینکه از نظر اقتصادی از این دولت ناامید هستیم، گفت: من به رفتار برخی از دولتیها مشکوکم که نکند دستی در کار باشد، از سوی دیگر به نظر میرسد دولت از برخی نابسامانیها بدش نمیآید، برای اینکه میداند در حوادث تلخ جای پایش محکمتر میشود.
وی همچنین درباره تاخیر دولت در ارائه لایحه بودجه ۹۱ به مجلس، گفت: دولت از روی عمد این کار را انجام میدهد، چون مجلس را در موضع انفعال قرار میدهد، از سوی دیگر دولت همه این کارها را حساب شده میکند.
این عضو فراکسیون روحانیون مجلس هشتم، تاکید کرد: این دولت بدترین دولت در زمینه قانونشکنی بوده و هست و متاسفانه برای احمدینژاد نیز فرقی نمیکند که بودجه را به مجلس تقدیم کند یا نه.
علیخانی با بیان اینکه روز به روز بر مشکل بیکاری و تعداد بیکاران در کشور افزوده میشود، اما کسی خود را متولی این امر نمیداند و مسئولیت بیکاری در کشور مشخص نیست بیکاری را از مهمترین مشکلات حوزه انتخابیه خود برشمرد.
وی ادامه داد: جوانها و خانوادههایشان به شدت به علت بیکاری دچار گرفتاری شدهاند، این در حالی است که دولت، پیش از این وعدههایی برای بهبود وضع اشتغال داده بود که نه تنها عملی نشده است، بلکه بسیاری هم به علت رکود، تعطیلی کارخانهها و نبود نقدینگی یا مواد اولیه ، شغلشان را از دست دادهاند که این امر مثلا برای شهری صنعتی مانند قزوین بسیار خطرناک است.
این نماینده مردم در مجلس هشتم بیان کرد: مردم استان قزوین همچنین برای تأمین مخارج اولیه زندگی خود در مضیقه هستند و با وجود اینکه مراجعات زیادی از سوی مردم برای دریافت وامهای خرد وجود دارد، اما تامین این وامها با مشکلاتی همراه است، که نامههای بسیاری از مردم برای دریافت وام و تسهیلات موجود است.
اعضای فراکسیون خط امام در چارچوب آرمان های امام راحل در انتخابات حضور یافته اند
عضو کمیسیون امنیت داخلی وسیاست خارجی مجلس، تشکیل مجلسی مقتدر و توانمند را از مهمترین دلایل شرکت اعضای فراکسیون خط امام در انتخابات آینده مجلس اعلام کرد و گفت: حدود ۲۵ نفر از اعضای فراکسیون اصلاح طلبان با حرکت در چارچوب آرمان های امام راحل و مقام معظم رهبری در صحنه انتخابات حضور یافته اند، اعضای این فراکسیون در پی آن هستند تا مجلس آینده مجلسی خارج از نفوذ دولت، با شهامت، انتقادپذیر و مایه آبروی ملت و نظام اسلامی باشد که البته موفقیت یا عدم موفقیت در این زمنیه بستگی به شاکله مجلس نهم دارد.
فراکسیون خط امام در چارچوب قانون اساسی به وظایف خود عمل خواهد کرد
علیخانی با بیان اینکه مواضع اعضای فراکسیون خط امام، از نظر شخصیتی، موقعیت سیاسی و ابراز عقیده برای ملت ایران آشکار بوده و هست، افزود: حضور اعضای فراکسیون خط امام در صحنه انتخابات نشان دهنده آن است که اعضای این جمعیت همانند گذشته بنا دارد در چارچوب قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی ایران به وظایف خود عمل کند.
نماینده مردم قزوین در مجلس هشتم، با اعلام اینکه افزون بر اعضای فراکسیون خط امام، چهره های اصلاح طلب دیگری در شهرستان ها نیز برای شرکت در انتخابات ثبت نام کرده اند، ادامه داد: تا جایی که بنده اطلاع دارم تعداد قابل توجهی از شخصیت هایی که در اردوگاه اصلاح طلبان بودند، در انتخابات شرکت کرده اند، ولی در مرحله اول از سوی هیئت اجرایی رد صلاحیت شده اند، البته در این زمینه ما در مجلس از شورای نگهبان درخواست کردیم با وسعت نظر صلاحیت ها را بررسی و با تأیید صلاحیت این افراد زمینه ایجاد رقابت با جریان اصولگرا را فراهم کند.
حضور پرشور مردم در انتخابات پاسخی به تحریمها علیه ایران است
علیخانی با تأکید بر اینکه اعضای فراکسیون خط امام، شرکت در انتخابات را وظیفه و تکلیف خود می دانند، تصریح کرد: امام (ره) فرمودند که ملت نباید در هیچ انتخاباتی بی تفاوت باشند، بر اساس این فرموده امام، ما هم به عنوان اعضای فراکسیون خط امام با احساس وظیفه در صحنه انتخابات حضور پیدا کردیم و از همین جا تمام اقشار کشور را همان طور که مقام معظم رهبری تأکید کردند برای برگزاری انتخاباتی پرشور و دشمن شکن به پای صندوق های رأی دعوت می کنیم.
نماینده مردم قزوین در مجلس هشتم، حضور پرشور مردم در صحنه انتخابات را پاسخی به تهدید و تحریم ها علیه ایران خواند و گفت: مردم با حضور پرشور خود به دنیا ثابت خواهند کرد که همواره پشتیبان انقلاب، نظام و آرمان های امام راحل و مقام معظم رهبری بوده و هستند.
در اصول اصلی با اصولگرایان هم عقیده ایم
عضو فراکسیون خط امام (ره) مجلس هشتم با بیان اینکه اعضای این فراکسیون در اصول اصلی همچون اصل نظام، انقلاب، رهبری و ولایت مطلقه فقیه با اصولگرایان هم عقیده اند، تاکید کرد: اما محل اختلاف نظر ما با جریان اصولگرا در نحوه اداره کشور است و بر همین اساس وضعیت نابسامان موجود در کشور را نتیجه عملکرد بد بسیاری از اصولگرایان می دانیم.
علیخانی، با اعلام اینکه خبرهایی مبنی بر دخالت دولت در انتخابات به گوش می رسد، تصریح کرد: دولت از طرق مختلف از جمله حمایت های مادی برای تبلیغات نامزدی خاص و یا حمایت های معنوی همچون فرستادن وزیران به شهرستان کاندیداهای خاص درصدد جذب آرای مردم است، که در همین راستا شاهدیم بخشداران و بعضی از فرمانداران استان قزوین شبانه روز در حال تلاش برای کمک به نامزدهای به خصوصی هستند.
نامزدهای دولتی به درد ملت و مجلس نمی خورند
این عضو کمیسیون امنیت ملی در مجلس هشتم، با تاکید بر اینکه نامزدهای دولتی به درد ملت و مجلس نمی خورند، ادامه داد: مجلس آینده باید مجلسی ملی، اسلامی و وفادار به نظام باشد، بر این اساس شورای نگهبان باید تمهیداتی بیندیشد تا جلوی اتفاقات این چنینی در کشور گرفته شود.
علت برکناری حافظی از سازمان تأمین اجتماعی
عضو فراکسیون خط امام مجلس هشتم، درباره مشکلات کارگران شرکتهای ریسندگی و بافندگی فرنخ، مه نخ ونازنخ واقع در استان قزوین بیان کرد: کارگران این شرکتهای ریسندگی چندین ماه است که حقوق خود را دریافت نکردهاند و متأسفانه این قشر زحمت کش کارگر همچنان به دنبال ۱۸ ماه حقوق معوقه، عیدی و همچنین پاداش سالهای ۸۸ و ۸۹ خود می باشند و در این مدت نه تنها به حق و حقوق خود نرسیدهاند که با تعطیلی کارخانه ها از کار هم بیکار شدهاند.
وی تأکید کرد: مشکل این کارگران مانند توپی میان وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، تامین اجتماعی و معاونت برنامهریزی دولت میچرخد و کسی برای حل آنها چارهای نمیاندیشد.
علیخانی،در باره کنار رفتن رحمت الله حافظی از سازمان تأمین اجتماعی گفت: ۱۰۵۰ نفر در قزوین قصد بازنشتگی دارند و آقای حافظی در نامهای اعلام کرده بودند که هزینه بازنشستگی این افراد ۷۵ میلیارد تومان میشود و فکر میکنم بیان همین موضوع، یکی از دلایل کنار گذاشتن وی از سازمان تأمین اجتماعی شد.
کشاورزی در استان قزوین رو به نابودی است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاستخارجی مجلس با بیان اینکه کشاورزی در استان قزوین روبه نابودی است، گفت: افزایش هزینه چاههای آب کشاورزان در این استان به علت افزایش بهای قیمت سوخت باعث نابودی کشاورزی این استان شده است، این در حالی است که کشاورزی در قزوین رونق زیادی در گذشته و تا چندی پیش داشت.
این عضو فراکسیون روحانیون مجلس هشتم تأکید کرد: بنابر آمار رسمی، ۳۱۰۰ شرکت، کارخانه و یا تولیدی در استان قزوین فعالیت داشتند، اما از این تعداد ۲۱۰۰ شرکت و کارخانه تعطیل شدهاند.