arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۰۹۱۵۲
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۱۵ - ۰۳ آبان ۱۳۹۸

دیپلمات چینی: ویروس خشونت در هنگ کنگ مرگبارتر از سارس است

یک دیپلمات ارشد چین می گوید که ویروس خشونت در هنگ کنگ به مراتب مرگبارتر از بیماری سارس است که قربانیان زیادی در هنگ کنگ گرفت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

روزنامه مورنینگ پست هنگ کنگ روز جمعه به نقل از «شیه فونگ» اظهار داشت که فرصت طلبان و شورشیانی که در مسیر انشعاب طلبی حرکت می کنند به دنبال براندازی دولت هنگ کنگ هستند.

این دیپلمات بلند پایه چین در هنگ کنگ گفت که معترضان در فعالیت های جدایی طلبانه که دست های سیاهی نیز آنها را پشتیبانی می کند، می کوشند تا نظام را براندازند این اعتراضات و خشونت ها بتدریج به دیگر کشورها نیز سرایت می کند و لازم است که جامعه بین المللی با صدای بلند مخالفت خود را با آن نشان دهد.

وی افزود گروهی استقلال طلب به خیابان ها ریخته اند و از خشونت ابایی ندارند جامعه بین المللی باید در برابر آنها اعلام موضع کند آنها بدون هیچ بهانه ای دست به چنین خشونت هایی دست می زنند.

دیپلمات چینی با اشاره به شعارهای برخی از شورشیان مبنی بر استقلال هنگ کنگ گفت که هدف آنها براندازی است مرتکب خشونت می شوند و فروشگاه ها، ایستگاه های مترو و راه آهن را به آتش می کشند.

گزارش حاکی است که فرصت طلبان در متن شورش های خود در هنگ کنگ به بانک ها، مترو، فروشگاه ها و بسیاری از اماکن عمومی حمله کرده اند و به سمت آنها بمب های آتش زا پرتاب کرده اند.

شیه گفت که برخی از نیروهای خارجی نیز از آنها حمایت می کنند و باعث تشویق آنها به خشونت می شوند آنها را به سمت براندازی و نادیده گرفتن اصل یک چین و ایجاد یک ماهیت شبه مستقل سیاسی سوق می دهند.

او خشونت و افراط گرایی معترضان را به تروریسم تشبیه کرد و گفت که آنها بدتر از ویروس مرگبار سارس هستند زیرا هیچ مرز و حدودی را نمی شناسند و در هر جایی مرتکب خشونت می شوند.

این مقام چینی گفت که این خشونت ها حالا به اسپانیا، انگلستان و شیلی نیز سرایت کرده است این وضعیت می تواند برای کل جامعه بین المللی پرمخاطره باشد.

شیه فونگ که کمیسیونر چین در امور هنگ کنگ محسوب می شود گفت جامعه بین المللی نمی تواند در برابر نا آرامی ها سکوت کند.

بیماری سارس در سال ۲۰۰۳ میلادی بیش از ۳۰۰ قربانی در هنگ کنگ گرفت و یکی از مرگبارترین ویروس ها و بیماری های دو دهه گذشته در کشورهای شرق آسیا محسوب می شود.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان