arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۵۷۵۳۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۷ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۷

کمیسیون تلفیق به آزادسازی باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ رای نداد

آزادسازی باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ قرار بود صرف توسعه زیرساخت‌های اینترنتی کشور شود. باندهای فرکانسی جزو منابع ملی به شمار می‌آید که هم‌اکنون باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ در اختیار سازمان صدا و سیما قرار داد.این باندهای فرکانسی بهترین گزینه برای توسعه اینترنت ثابت و همراه است، استفاده از این باندهای فرکانسی هزینه‌های اپراتورها را برای توسعه شبکه به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد و نتیجه، کاهش قیمت تمام شده اینترنت و افزایش کیفیت آن است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مصوبه کمیسیون صنایع مجلس در مورد توسعه دولت الکترونیکی، در کمیسیون تلفیق رد شد

کمیسیون تلفیق مصوبه کمیسیون صنایع در خصوص آزاد سازی فرکانس‌های ۷۰۰ و ۸۰۰ که در اختیار سازمان صدا و سیما است را رد کرد.

به گزارش پیوست، آزادسازی باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ قرار بود صرف توسعه زیرساخت‌های اینترنتی کشور شود. باندهای فرکانسی جزو منابع ملی به شمار می‌آید که هم‌اکنون باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ در اختیار سازمان صدا و سیما قرار داد.

باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ بهترین گزینه برای توسعه اینترنت ثابت و همراه است، استفاده از این باندهای فرکانسی هزینه‌های اپراتورها را برای توسعه شبکه به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد و نتیجه، کاهش قیمت تمام شده اینترنت و افزایش کیفیت آن است.

طی سال‌های گذشته وزارت ارتباطات بارها برای آزاد سازی این باندهای فرکانسی با سازمان صدا و سیما مذاکره کرده تا بتواند آنان را در اختیار اپراتورها قرار دهد اما تا کنون این مذاکرات به نتیجه نرسیده‌اند.
وزیرارتباطات بارها اعلام کرده است استفاده بهینه ازباندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ صرفه‌جویی گسترده در هزینه‌های سرمایه‌گذاری و نیز قدرت خلق ثروت چند هزار میلیاردی را خواهد داشت.

همچنین از مصوبه دیگر کمیسیون صنایع برای اختصاص ردیف‌بودجه جداگانه با اعتبار هزار میلیارد تومانی برای توسعه دولت الکترونیکی نیز از سوی کمیسیون تلفیق رد شد. وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات هم‌زمان با ارائه بودجه به مجلس شورای اسلامی در توئیتی به اختصاص نیافتن ردیف بودجه خاص برای دولت الکترونیکی انتقاد کرده بود او در توئیت خود به تاکید تمامی مسئولان نظام و شخص رئیس جمهور به توسعه دولت الکترونیکی اشاره کرد‌.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
0
0
مگه ارث پدریِ صدا و سیما است ؟
از مجلس بخواهید در قانون تغییر ایجاد کند و فرکانس ها در اختیار وزارت ارتباطات قرار بگیرد .
M
|
Germany
|
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
0
0
چیزی که به نفع مردم باشه رای نمیاره. من نمیدونم چرا این باندها رو ازاد نمیکنه مگه این چند شبکه مسخره صدا و سیما میلی چقدر فضا لازم داره!!
در تمام جهان این باندها ازاد شده ولی صداوسیما میلی طبق قانون تدوینی 40 سال پیش ول کن معامله نیست. مثل شرکت های که هنوز حاضر به دادن مالیات نیستند...!!
sadegh
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
0
0
درود بر نماینده گان محترم و این همه توجه به منافع و مصالح ولی نعمتهایشان یعنی ملت ایران ، واقعا جای سپاس دارد. ولی حیف که :
از دست و زبان که برآید کز عهده شکرشان به در آید
فکر می کنم بخشی از این همه توفیق مجلس محترم در دست یافتن به این موفقیت یعنی ایجاد سعادت و رفاه برای مردم ، ناشی از هزینه اندکی است که در راه استفاده تام و تمام از امکانات و فن آوری مثل ساختمان عظیم مجلس و امکانات آن و نیز تجهیزات فن آورانه همانند سیستم های کامپیوتری مورد استفاده که در تصویر آمده است می باشد .
یکی از دلایل عقب ماندگی کشور هایی مثل انگلستان و امریکا نداشتن چنین امکاناتی در مجلس هایشان است . واقعا وضعیت مجالس در اینگونه کشور ها عبرت آموز است و انصافا نماینده گان محترم به احسن وجه حد اکثر عبرت را گرفته و خواهند گرفت انشالله
نظرات بینندگان