پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: همچنانکه در سیاست خارجی، «فشار ایمیلی» و «توئیتری» نمیتواند به تنهایی موثر واقع شود در داخل هم کار فرهنگی و تبیینی موثر با «فشار پیامکی» شکل نمیگیرد بلکه باید با تبیین درست و مستمر موضوعات، رفتار دوستان و باور عمومی جامعه را به حقایق نزدیک کرد.
به گزارش «انتخاب» به نقل از خبرگزاری ها، سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در سفر یکروزه خود به سبزوار با تشکلها و فعالان فرهنگی-جهادی شهرستان سبزوار دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار ابتدا ده نفر به نمایندگی از تشکلهای فرهنگی به طرح نکات خود پرداخت و در انتها نیز جلیلی چند توصیه به فعالان فرهنگی سربدارانی ابراز کرد.
وی در این نشست گفت: امروز باید سرلوحه کارهای جریان انقلابی آن باشد که از خود بپرسد در حال حاضر مصلحت انقلاب اسلامی چه اولویتی را اقتضاء میکند و آیا فعالیتهای ما با آن منطبق است؟
جلیلی در ادامه افزود: اولویت سنجی در فعالیتهای فرهنگی نیروهای انقلابی یک مسئله جدی است. پس از تشخیص اولویتها نیز میبایست وسع خود را شناخت و آن را به کار گرفت؛ آنجاست که سکوت یا صحبت، حضور و یا غیبت یک عنصر انقلابی معنی دار میشود.
وی خاطر نشان کرد: باید مراقب بود که در کشف اولویتها و طرح دغدغهها به مباحث انتزاعی اکتفاء نکنیم؛ سمینارها، همایشها و اردوهای فرهنگی اگر منتهی به یک عملیات تمیز فرهنگی در چهارچوب اخلاق و قانون نشود، بهره کافی نخواهد داشت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت درباره برخی موضوعات و دغدغههای نیروهای انقلابی گفت: زمانیکه امیرمومنان (ع) حکمیت را پذیرفتند، مالک اشتر با اینکه پشت خیمه معاویه بود، به دستور حضرت برگشت، اما فرق مالکها با اشعثها در این بود که مالک تمام تلاشش را کرد تا باور عمومی جامعه به لزوم پذیرش حکمیت نرسد و امثال اشعث با اینکه از مسئولین جبهه حضرت امیر (ع) بود، سعی کرد تا حکمیت شکل بگیرد.
جلیلی درباره کار گفتمانی تصریح داشت: کار گفتمانی یعنی تلاش برای تاثیرگذاری بر باور عمومی جامعه؛ در بسیاری از بزنگاهها باور عمومی جامعه است که نتیجه را رقم میزند. اگر امروز جریان انقلابی نگرانی و دغدغه یک موضوع را دارد، ابتدا باید از خود بپرسد که برای رساندن باور عمومی جامعه خود به واقعیتها و حقایق به اندازه کافی تلاش کرده است یا نه؟!
عضو شورای راهبردی سیاست خارجی کشور یادآور شد: یک زمانی این باور به جامعه القاء شد که کلید حل مشکلات اقتصادی مذاکره با کدخداست و وقتی مذاکره به نتایج امروز خود رسید، میگویند هدف مذاکره اقتصادی نبود یا میگویند برجام تصمیم نظام بود. اما این گفته نمیشود که نظام برجام را با رعایت ۲۸ شرط پذیرفت.
جلیلی افزود: تشکیل جلسات همافزایی برای عملیاتهای تمیز فرهنگی و آتش به اختیار در چهارچوب قانون در هیچ شهرستانی نباید معطل بماند. نیروی انقلابی باید به سان موجی باشد که آسودگی اش، عدم آن باشد.
وی در انتها با اشاره به برخی حرکتها افزود: باید به برخی دوستان گفت: هم چنانکه در سیاست خارجی، «فشار ایمیلی» و «توئیتری» نمیتواند به تنهایی موثر واقع شود در داخل هم کار فرهنگی و تبیینی موثر با «فشار پیامکی» شکل نمیگیرد بلکه باید با تبیین درست و مستمر موضوعات و تحلیل صحیح از روند حرکت انقلاب، رفتار دوستان و باور عمومی جامعه را به حقایق و آنچه که صحیح است نزدیک کرد تا دشمنان نتوانند مطالب غلط را القاء کنند.
که باعث شد ۶ کشور به اتفاق ۷ قطعنامه تحریمی و قرار گرفتن ذیل بند ۷ منشور ملل را دولتها به اتفاق برعلیه کشور ما صادر کردند .
و جناب دکتر جلیلی و ریاست محترم جمهوری دکتر احمدی نژاد فرمودند که اینها کاغذ پاره است و هیچ ارزشی ندارد و هیچ اثری ندارد و انقدر صادر کنند تا پاره شوند !!!!؟؟؟؟
البته هردو این اساتید هیچگونه فشاری را تحمل نکردند و از ایشان کسی هم ظاهرا بازخواستی نکرد و همچنان برروی حرف خود ایستاده اند و اعتقاد دارند تا اینستکس اتحادیه اروپا را هم نباید قبول کرد و fatf و cft راهم نباید تصویب کرد چون اینها هم کاغذ پاره هستند و نقشه دشمنان هستند .
دوم اینکه این فروپاشی اقتصادی نتیجه 6سال دولت روحانیه
سوم اینکه یک وقت از عقده ی دکتر محمود احمدینژاد خفه نشید بمیرید
چهارم اینکه رگبار قطعنامه ها همش برمیگرده به عملکرد دولت خاتمی و دبیر شورای عالی امنیت ملی وقت یعنی روحانی که ارثیه ای شد برای دکتر محمود احمدینژاد
پنجم اینکه دکتر محمود احمدینژاد در همه سالهای دولتش به این که
قطعنامه ها کاغذ پاره هستن اعتقاد داشت غیر از سال آخر دولتش
چون جنس تحریمها تفاوت داشت
تحریمهای سازمان ملل جدی نبود ولی تحریمهای یکجانبه آمریکا بود که دکتر محمود احمدینژاد دیگه نگفت که کاغذ پاره هست
درواقع ابر قدرت جهان هفت سال میگفت ایران منزوی شده ولی دید
که هر روز ایران بهتر میشه پس بنابراین به این نتیجه رسید که باید
خودش تحریم کنه چون واقعا تحریمهای سازمان ملل کاغذ پاره بود
آمریکا به این حرف دکتر محمود احمدینژاد رسید که اون تحریمها
کاغذپاره هست و باید خودش تحریم کنه و انصافا دولت مردمی
دکتر محمود احمدینژاد توانست جلوی این تحریمهای سخت را بگیرد
چرا اونموقع دلار به بیست هزار تومن نرسید
اگه اقتصاد خراب بود پس چطور صادرات غیر نفتی از 7میلیارد دلار
سال 84 به هفت برابر در سال 92 رسید
متولدین دهه60 بیشتر به دولت دکتر احمدینژاد رسیدن
اقتصاد کوپنی و صفی برداشته شد
اصلا مخالفان دکتر احمدینژاد چرا باهاش مناظره نمیکنن تا مردم
ببینن کی مظلومه
فقط تفاوت شما اینه که با وقاحت تمام اشتباهات خودتون رو گردن بقیه می ندازید همون جوری که هنوز دست از سر احمدی نژاد برنداشتید
ولی باید گفت که خدا هست و جای حق نشسته، آخر و عاقبب دولت فعلی و ساده لوحان حامی بی چون و چرای برجام رو هم خواهیم دید
قبول داري كه قيمت نفت در بالاترين مقدار يعني بشكه اي 100 دلار شد
قبول داري كه كلي از پروژه ها فقط براي نمايش بود از جمله افتتاح راه آهن شيراز فرودگاه هايي كه الان متروكه شده و مسكن مهر هايي كه كسي حاضر نميشه توشون زندگي كنه فازهاي پارس جنوبي كه به هزاتا مشكل برا راه اندازي دچار شدن نكنه اينها هم مشكل از دولت خاتمي بود
از شروع دولت روحاني تا پارسال ثبات اقتصادي نداشتيم؟
سرمايه گذاري خارجي بهتر نشده بود؟
هر وقت زير ساختهاي كشور ساخته شد بيايد جلوي قدرتها بيستيد
ولی اخوی تاریخ های مذاکرات و تحریم ها و متن سخنرانی ها و قیمت نفت و قیمت دلار و نرخ تورم و ارزش پراید همه در اینتر نت موجود است کسی نمی تواند شاهکارهای مموتی و جلیلی را به گردن ظریف و روحانی بیندازد
و الان همه خوب میدانند که چه کسی وقتی آمد سازمان برنامه و بودجه و بازرسی کل کشور را تعطیل کرد و معاونین کدام دولت همشون باهم در اوین در حال خوردن آب خنک هستند و بابک زنجانی و رضا ضرابی خاوری وووو چطوری با عده ای دیگر در هدر دادن ۷۰۰ میلیارد دلار پول افسانه ای نفت در دوره احمدی نژاد که اندازه صد سال بود چه رانت ها و اختلاس های میلیارد دلاری را رکورد زدند ؟
آقای ظریف در شنبه ۲۶ دیماه سال ۱۳۹۴ در بدو ورود به فرودگاه وین گفت: «همه تحریمهای ظالمانهای که بهخاطر موضوع هستهای ایران اعمال شده است، انشاءالله امروز لغو خواهد شد و کنار گذاشته خواهد شد و این یک روز بسیار خوبی برای مردم ایران است.» .
آقای سید عباس عراقچی، عضو ارشد تیم مذاکرهکننده هستهای کشورمان گفت: «در روز اجرای توافق، تحریمهای اقتصادی و مالی علیه ما همگی رفع خواهد شد، یعنی روزی که توافق اجرا شود همان روز اعلام خواهد شد که همه تحریمهای اقتصادی و مالی در همه حوزههایی که در چارچوب هستهای علیه ما وضع شده است، لغو خواهد شد».
صحبت های ماه های اخیر دولتمردان: "هدف برجام اقتصادی و لغو تحریمها نبوده است".
همه دوستدار عزت وطنیم ولی حافظه ضعیف نباید ما را به اهانت وادار کند.
حالا چطور تز دکتری مینویسند را والله اعلم
ولی اینکه یک نفر با قیافه جلیلی بیآید و بخواهد خود را به عنوان یک فرد مطلع از سیاست و جامعه و اسلام و . . . تحمیل کند جای گریه دارد و بدبخت ملتی که امثال مموتی و جلیلی و بذرپاش صاحب نظرش باشند.