خطیب نماز جمعه تهران گفت: با توجه به اینکه در دو کمیسیون تخصصی مجمع FATF رد شده است، امیدوارم رئیس مجمع تشخیص مصلحت و سایر اعضا اقتدار کشور را حفظ کنند.
به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام کاظم صدیقی خطیب نمازجمعه این هفته تهران (۵ بهمن) با بیان اینکه در رعایت تقوا، پرهیز از ظلم بسیار مهم است، گفت: در میان ظلمها، ظلم به دین از همه ظلمها بدتر است. دین از آب خوردن هم حیاتیتر است. آب مایه حیات در این دنیا است، اما دین مایه حیات در دنیا و آخرت است.
وی با بیان اینکه در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی هستیم و مردم مومن برای بیعت با شهیدان و قدردانی از این نعمت خودشان را برای آماده میکنند، گفت: انسان از عهده این برنمیآید که بگوید چه رهاوردهایی از انقلاب نصیب جهان شد. یکی از دستاوردها اندیشه حکومت اسلامی است. تا پیش از انقلاب، دو اندیشه بر جهان حکمفرما بود. یک اندیشه سوسیالیستی و کمونیستی استبدادای بود که در شکل حمایت از مردم و فقرا، استبداد همهجانبه ایجاد کرده بود و با شعارهای جذابی که میداد، موتور حرکت جوانانی که بی بند و باری لیبرالسم خسته بودند، شده بود.
صدیقی خاطرنشان کرد: دومین مکتب هم لیبرالیسم بود که تفکر طبقاتی را امری مشروع و درست میدانست و این آزادیهای بدون کنترل در شکل لیبرالیسم باعث شد خدا را کنار بگذارند و همه چیز را در گردونه مسائل مادی توجیه میکردند. در این شرایط امام بدون اتکا به این دو قدرت آن زمان، روی پای خودش ایستاد و شعار "نه شرقی نه غربی" را مطرح کرد. در همین رابطه، دنیای غرب با همه ادعاهایش به مصاف آمد. امام فرمود: آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند و هیچ غلطی هم نتوانسته بکند. جریان استبدادی کمونیسم هم با ظهور قدرت اسلام مشتش باز شد و به شکست انجامید و امام فرمودند: "شکستن استخوانهای کمونیسم را میشنوم."
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه انقلاب اسلامی خط بطلانی بود بر ادعاهایی که اسلام را دین شمشیر و توجیهگر ظلم ظالمان معرفی کرده بود و خیانتهای بزرگی به اسلام انجام شده بود، اظهار داشت: انقلاب اسلامی یک برنامه مدون و منظم که حاوی معنویت و حاوی برنامه زندگی دنیوی بود ارائه داد. معنویت و اخلاق و عرفان را با سیاست پیوند داد و آشتی دنیا و آخرت و ظاهر و باطن با این مرام جدید ظهور و بروز کرد. این مسئله در قانون اساسی و رفتار رهبری انقلاب بروز کرد و قدرت آنها را از مرز اخلاق بیرون نکرد.
وی ادامه داد: امام راحل از حسینیه به قصر نرفت و نسبت به مستضعفین بیتفاوت نبود و گریههای سحرش برقرار بود. امام، خدا را شناخته بود و نیازی به تظاهر و تزویر نداشت. ولایت فقیه ولایت قانون و عدل و عقل است و ولایت اقتدار در برابر قدرتهای بزرگ است. ولایتفقیه مردمی ترین، عقلانیترین و کنترل شدهترین حکومت در طول تاریخ است که دیدهاید.
خطیب نمازجمعه تهران خاطرنشان کرد: طبق آموزههای دینی انبیا هر جا حکومت کردهاند در کنار مردم بودند، این روایت برای ما در آن دوران افسانه بهحساب میآمد، اما امام همان رویه را در حسینیه نشینی انجام داد و مقام معظم رهبری نیز همین رویه را دارد و براساس اطلاعات دقیقی که دارم کل مایملک زندگی ایشان یک وانتبار نمیشود، اما با اقتدار از ارزشها حسینی کوتاه نیامدهاند و ایستادگی در برابر قدرتهای بزرگ اتمی را نشان دادهاند.
صدیقی در ادامه با اشاره به مسئله FATF است، گفت: ما در جنگ اقتصادی هستیم و در جنگ، استتار یکی از مسائلی است که باید رعایت کرد. این مسائل در اتاق فکر کشورهای غارتگر پیچیده شده و قبول این نسخه خلاف فرهنگ ما است. ما تابع قرآنیم و ما باید به آنها برنامه و فرهنگ بدهیم نه اینکه آنها هرچه خواستند به ما بدهند. اینها در جنگ اقتصادی میخواهند مصارف ما را رصد کنند که در کجا درآمد داریم و در دنیا چه کسانی با ما مراودات اقتصادی دارند و میخواهند از روی قانون ما را متهم کنند. عاقل سرّ خود را به دشمن نمیدهد و ما نباید از آنها رنگ بپذیریم.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه برجام نتیجه اش این شده که گوشت امروز حدود ۱۰۰ هزار تومان است و شخصی به من میگفت: خانوادهاش چندماه است گوشت نخوردهاند، اظهار داشت: با FATF شرایط تحریم بدتر میشود. مقام معظم رهبری جنگ اقتصادی را بدتر از جنگ تحمیلی معرفی کردند و دنیا با ما جنگ اقتصادی میکند.
وی افزود: با توجه به اینکه در دو کمیسیون تخصصی مجمع FATF رد شده است، امیدوارم رئیس مجمع تشخیص مصلحت و سایر اعضا اقتدار کشور را حفظ کنند.
بخدا قسم اگر دولت روحانی و ظریف نبودند الان اکثر مردم نان خوردن هم نداشتند
از طرفی برجام اگر بد بود چرا این حضرات از شکست خوردن آن ناراحت هستند ؟
متاسفانه از فردای امضاء برجام تند روها سنگ اندازی را شروع کردند و هنوز تا کشور را درگیر تحریم سخت تر و جنگ نکنند دست بردار نیستند .
بابا مردم ۸۰ درصد زیر خط فقر در حال زجر کشیدن هستند و شما را بخدا دست از دعوای جناحی بردارید و به مردم رحم کنید
کمی منصف باشیم.
اگر چه مردم نه تدبیری در دولت می بینند و نه امیدی به آن دارند اما آیا میدانید که دولت برای کالاهای اساسی از جمله گوشت دلار 4200 تومانی اعلام و تعهد کرده است،؟ پس این موضوع ربطی به برجام ندارد بلکه مربوط به ناکارآمدی دولت ، رانت و فساد و است.
در مدتی که برجام بطور کامل فعال بود حجم زیادی پروژه در ایران اجرا شد. به هر حال ترامپ به خاطر جلوگیری از پیشرفت ایران برجام خارج شد. پس برجام مفید بوده ولی کارشکنی داخلی و خارجی مانع محقق شدن کامل آن شدند.
نه برجامی
افزایش نقدینگی = تورم = کاهش ارزش ریال و درنتیجه گرانی اجناس و رونق صادرات و قاچاق
برجام کجای قضیه قرار داره
یک نفر حقوق کارمندی نمیگرفت
راستی حاج آقا یادی از دولت پاک احمدی نژاد کنند جرا عاملان تحریم را نمیگویید برجام برای رفع بی درایتی های ان دولت بود این دولت فقط مذاکره کرده تا برگرداند
نقش و جایگاه امام جمعه موقت تهران مهم تر و بالاتره یا رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام یا رئیس جمهور یا رئیس مجلس؟
برای من نصیحت و در بعضی مواقع امر و نهی امامان جمعه برای روسای قوا نظام قابل هضم نیست !
موضوع اصلی این دو لایحه «مبارزه موثر با جرایم سازمانیافته فراملی» و «مقابله با تامین مالی تروریسم» است. اختلاف اصلی ما با حریف درباره تعریف تروریسم است. آنها با صراحت اعلام کردهاند که هیچ تعریفی از تروریسم را که با تعریف آنان مغایرت داشته باشد نمیپذیرند و از سوی دیگر، سپاه پاسداران، سپاه قدس، وزارت دفاع، وزارت ارشاد، وزارت اطلاعات، حزبالله لبنان، حشدالشعبی عراق، جهاد اسلامی، حماس و... را تروریست میدانند. بنابراین در صورت پذیرش کنوانسیون پالرمو و CFT باید بودجه سپاه و وزارت دفاع و نیروی قدس و... را قطع کرده و تمامی حسابهای بانکی آنها را مسدود کنیم! یعنی در یک کلمه نه فقط مردم را در مقابل تروریستهایی نظیر داعش بیدفاع بگذاریم، بلکه کشور را هم دو دستی به دشمن تحویل بدهیم! آیا غیر از این است؟! آقایان میگویند درباره تعریف تروریسم از حق شرط-Reservation- استفاده میکنیم! و این ادعا درحالی است که بر اساس ماده ۱۹ کنوانسیون ۱۹۶۹ وین که به قانون اساسی حقوق معاهدات شهرت دارد «حق تحفظ یا شرط در یک معاهده بینالمللی فقط هنگامی قابل پذیرش است که با موضوع و هدف معاهده ناسازگار -Incompatable- نباشد». و اما، وقتی شرط ما آن است که تعریف کنوانسیون درباره تروریسم و مصداق گروههای تروریستی را نمیپذیریم، این شرط، به زعم آنان با موضوع کنوانسیون مغایرت دارد و صریحا نیز اعلام کردهاند که هیچ شرطی را نمیپذیرند. بنابراین نتیجه پذیرش این لوایح ذلتبار از هماکنون روشن است و آن، اینکه نظام و مردم را دست بسته به دشمن میسپارد! عجیب آنکه موافقان میگویند قبول داریم که اگر تصویب کنیم هیچ مشکلی حل نمیشود ولی باعث میشود که شرایط از این بدتر نشود! که باید پرسید مگر شرایطی بدتر از تحویل کشور به دشمن هم قابل تصور است؟!
بخدا قسم اگر دولت روحانی و ظریف نبودند الان اکثر مردم نان خوردن هم نداشتند
از طرفی برجام اگر بد بود چرا این حضرات از شکست خوردن آن ناراحت هستند ؟
متاسفانه از فردای امضاء برجام تند روها سنگ اندازی را شروع کردند و هنوز تا کشور را درگیر تحریم سخت تر و جنگ نکنند دست بردار نیستند .
بابا مردم ۸۰ درصد زیر خط فقر در حال زجر کشیدن هستند و شما را بخدا دست از دعوای جناحی بردارید و به مردم رحم کنید