پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
آیت الله ناصر مکارم شیرازی گفت: مسئولین باید حجاب را مسئله امنیتی، اجتماعی، قضایی و مسئله واقعی مرتبط با تمام جامعه حساب کرده و دولت حل این مسئله را از خود آغاز و بانوان کارمند در ادارات را مکلف به رعایت حجاب شرعی کنند.
به گزارش «انتخاب»، آیت الله مکارم شیرازی صبح امروز در درس خارج فقه در مسجد اعظم قم به موضوع حجاب در جامعه پرداخت و گفت: نامه ای برای بنده نوشته و طوماری همراه با امضاهای زیاد پیوست آن بوده که در این نامه آمده است: «ما جمعی از طلاب و روحانیون و مردم تدین شهر مقدس قم در ابتدا از مسئولین قم در جهت خدمت رسانی به مردم قم تقدیر و تشکر می کنیم. از آنجایی که شهر مقدس قم حرم اهل بیت علیهم السلام و پایگاه انقلاب و مرجعیت است اما آنچه موجب نگرانی شدید و اعتراض مردم متدین قم گردیده، مشاهده جلوه هایی از بدپوششی مغایر با فرهنگ اصیل مردم قم می باشد. این معضلات اجتماعی در برخی از مناطق شهر کریمه اهل بیت سلام الله علیها تأثیر نامناسب و مخربی بر امنیت اجتماعی و اخلاقی خانواده ها و جوانان گذاشته است. دستگاه های مسئول با توجه به در اولویت قرار دادن عفت عمومی قادر به حل این مشکل خواهند بود»
او ادامه داد: نگارندگان در نامه دستگاه های مختلف را مورد خطاب قرار داده تا مشکل و معضل بدحجابی در شهر مقدس قم حل شود.
این مرجع تقلید افزود: مسئله بدحجابی و بی حجابی فقط یک مسئله تکلیف شرعی نیست؛ بلکه نتیجه بسیار بدی برای جامعه دارد؛ یعنی فساد اخلاق جوانان، متلاشی شدن خانواده ها، ارتباطات نامشروع، بی سرپرست شدن بچه ها، ارتکاب جنایات از جمله معضلات مسئله بدحجابی و بی حجابی است.
این استاد حوزه با اشاره به اینکه حجاب مسئله شرعی نیست؛ بلکه مسئله اجتماعی نیز هست که باید به آن توجه شود، خاطرنشان کرد: 10 درصد جمعیت یکی از کشورهای اروپایی فرزند نامشروع است و این مسئله سبب نگرانی شده که پای این فرزندان نامشروع در پرونده های جنایی باز است و سبب ناامنی جامعه شده اند.
او تصریح کرد: مسئولین باید حجاب را مسئله امنیتی، اجتماعی، قضایی و مسئله واقعی مرتبط با تمام جامعه حساب کرده و دولت حل این مسئله را از خود آغاز و بانوان کارمند در ادارات را مکلف به رعایت حجاب شرعی کنند.
او در بخش دیگری از سخنانش گفت: متأسفانه با اینکه اصل هشتم قانون اساسی، امر به معروف و نهی از منکر است، ولی این دو واجب در حال فراموشی است.
آیت الله مکارم افزود: برخی تفسیر بد کرده و امر به معروف و نهی از منکر را خشونت می دانند؛ در حالی که این تفسیر درست نیست؛ این دو واجب الهی باید با ادبیات توأم با احترام و محبت باشد.
ولی ای کاش مسئولین وضع افتضاح معیشتی مردم را نیز امنیتی اجتماعی و قضایی
تلقی نمایند.
مدیران نالایق و کهنسال و نابودی محیط زیست و هزار درد دیگر چطور ؟
هیچوقت و هیچکس نمیتواند شما را از خواب بیدار کند چراکه خود را به خواب زده اید.
درود بر آیت الله العظمی مکارم، مرجع درشناس و آگاه شیعه در عصر حاضر.
کاش همه مراجع به دولت در خصوص سهل انگاری های بانوان و بدپوشی ها و بی حجابی ها، هشدار دهند. کاش تظاهرات ضد بد حجابی هرساله رخ دهد. کاش فیلم ها و سریالها و سینما، و تولیدی های پوشاک، تحت نظارت مرکز مبارزه با بی حجابی-که جایش خالی است- قرار گیرد...
واما بعد آیا حضرات درباره اختلاس و دزدی از بیت المال و سودهای ربوی در بانکها و. . . . . همین قدر که نه بقدر ذردهای احساس نمیکنند که اول آنها واجب است و بعد مسایل فردی که در هیچ کجای دین اولویت نبوده است.
مگر كاركنان دولت مي توانند بي حجاب يا بد حجاب سركار حاضر شوند؟
کدام کارمند است که فرزند نامشروع داشته باشد؟
کجای کارید شما ؟
عیب و هنرش نهفته باشد