arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۴۸۴۵۲
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۱۵ - ۰۳ دی ۱۳۹۷

شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر سینمادار می‌شوند

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سینمایی یکی از طرح های توسعه‌ای و حمایتی در حوزه سینما را راه اندازی سینما امید دانست و گفت: این طرح در شهرهای بالای 20 هزار نفر جمعیت و با مشارکت شهرداری های شهرهای فاقد سالن سینما انجام می شود.بیش از ۲۲۰ شهر کشور دارای شرایط راه اندازی سینما امید هستند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سینمایی با اشاره به حمایت‌های این سازمان در توسعه سالن‌های سینما، گفت: به ازای راه اندازی هر پرده سینمایی توسط بخش خصوصی 160 میلیون تومان کمک بلاعوض اختصاص می‌یابد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، رمضانعلی حیدری خلیلی در بازدید از سینما شیدا سنندج اظهار کرد: برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در بخش زیرساخت و فناوری های سینمایی نیازمند حمایت و صیانت از سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در این بخش هستیم.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده سازمان سینمایی در توسعه سالن‌های سینما در کشور افزود: در همین راستا احداث سینما توسط بخش خصوصی اولویت دارد و سازمان سینمایی به ازای راه اندازی هر پرده سینمایی ۱۶۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت می‌کند تا چرخه اکران سینمایی و دسترسی به سینما در کشور تکمیل شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان سینمایی یکی دیگر از طرح های توسعه‌ای و حمایتی در حوزه سینما را راه اندازی سینما امید دانست و بیان کرد: این طرح در شهرهای بالای 20 هزار نفر جمعیت و با مشارکت شهرداری های شهرهای فاقد سالن سینما انجام می شود.

حیدری خلیلی ادامه داد: بیش از ۲۲۰ شهر کشور دارای شرایط راه اندازی سینما امید هستند و امکانات محدود و نیازمندی‌های بالا ما را مجبور به انتخاب و اولویت بندی می‌کند که در گام نخست سه شهرایلام، گناوه و ایرانشهر برای ساخت سینما امید انتخاب شد و با مدیریت منابع داخلی دو نقطه دیگر از جمله شهر بانه به این پردیس های سینمایی به صورت پایلوت اضافه شده است.

وی با بیان اینکه نگاه ما در حوزه سینما در نسبت با استان‌ها و فعالیت‌های آنها نگاه برنامه‌ای است، گفت: اجرای برنامه جامع سازمان سینمایی به صورت کیفی و زیرساختی دنبال می‌شود و برهمین اساس فعالیت‌های سازمان سینمایی مبتنی بر یک برنامه عملیاتی پنج ساله دنبال خواهد شد.

حیدری خلیلی در پایان با بیان اینکه بیش از ۱۳۰ نقطه کشور تحت پوشش سینما سیار قرار دارند، خاطر نشان کرد: تلاش می‌کنیم حیات طبیعی در سینما استقرار یابد و با تجهیز مجتمع های فرهنگی و هنری، حمایت از تولیدات فرهنگی و طرح های برگزیده و فراهم کردن راه های دسترسی به امکانات مطلوب به دنبال پاسخگویی به نیاز مخاطبان سینما هستیم.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان نیز در این بازدید خواستار حمایت سازمان سینمایی از تنها سینمای بخش خصوصی در شهر سنندج شد و گفت: بهره مندی از امکانات اکران فیلم و سینما در استان از مطالبات به حق فعالان و علاقه مندان این حوزه است.

جلال قلعه شاخانی با بیان اینکه استان کردستان ظرفیت های خوبی در حوزه تولید فیلم و سینما دارد، افزود: تولید آثار قابل توجه در حوزه فیلم کوتاه در استان و کسب موفقیت های هنرمندان این حوزه در سطح ملی و بین المللی نشان از پتانسیل های این عرصه در استان است.

وی با تاکید بر تجهیز شهرهای فاقد سالن سینما به امکانات سینمایی خاطر نشان کرد: با حمایت های سازمان سینمایی و مشارکت سازمان های فرهنگی و بخش خصوصی می تواند تا حدودی نیازهای این حوزه را مرتفع کرد.

نظرات بینندگان