پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : روزنامه جوان نوشت: مؤسسات کنکور که سالهاست در کشور «تشکیلات موازی با نظام رسمی و حاکمیتی آموزش و پروش» راه انداختهاند و تمام همّ و غم آنان افزایش سطح حساسیتپذیری به قبولی در کنکور و تمرین تستزنی است و نه لزوماً افزایش سطح علمی دانش آموزان، این روزها با بحران مشروعیت روبهرو شدهاند.
هم فغان مردم از هزینههای میلیونی و کمرشکن این هیولاهای کنکور و تستزنی بلند شده است، هم شخص وزیر آموزش و پرورش و معاونان او از آنچه «مافیای کنکور» مینامند، فریادشان بلند است و هم کارشناسان، خطر یک آموزش و پرورش موازی را که مؤسسات کنکور با گردش مالی بیشتر از بودجه آموزش و پرورش به راه انداختهاند، گوشزد میکنند.
این مافیای مخرب در جدیدترین اقدام پس از دیدار با چند تن از علمای قم و مراجع تقلید، گزارش و عناوینی از این دیدارها منتشر کردهاند که در راستای مشروعیت بخشی به کتابهای کمک آموزشی خودشان است، کتابهایی که با حذف مشق شب از مقاطع مختلف تحصیلی، بیفایده میشود و درآمد میلیاردی آنها را نابود میکند.
بی شک و قطعاً مراجع عظام تقلید با تعیین تکلیف اداره آموزش و پرورش در خارج از حاکمیت و در دست مؤسساتی که نوع عملکردشان نشان میدهد جز دغدغه مالی، چیز دیگری در سر نمیپرورانند، مخالفاند و باید به این مهم توجه شود که دیدار مدیران اینگونه مؤسسات که تمامی جامعه از خاص و عام نوع عملکرد آنها را مافیایی و سودجویانه میدانند، میتواند با هدف کسب مشروعیت از جایگاه رفیع مرجعیت باشد. نگاه مراجع عظام تقلید و علمای قم درباره مشق شب میتواند وارد چرخه کارشناسی این موضوع شود، اما نوع بازتابی که این مؤسسات از دیدار خود با مراجع داشتهاند، نشان میدهد که با هدف رهایی از بحران مشروعیت به این دیدارها رفتهاند.
تو را خدا کودکان ما را از این هیولای استرس رها کنید.
۱۶ ۱۷ و ۱۸ سالگی سن سفر و تجربه و علم اموزی است نه تست زنی.