پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، بابیان اینکه سابقاً خانوادههای ایرانی در روز بهطور میانگین دو ساعت باهم صحبت میکردند، گفت: این میزان به ۲۰ دقیقه کاهشیافته است.
به گزارش مهر، معصومه ابتکار در همایش خانواده و گفتگوی بین نسلی که بعدازظهر شنبه در استانداری سمنان برگزار شد، ضمن بیان اینکه گفتگو در خانوادهها، خود یک مهارت اصلی و اساسی محسوب میشود، بیان کرد: متأسفانه رکورد ۱۲۰ دقیقه صحبت کردن خانوادههای ایرانی باهم در طول روز، به ۲۰ دقیقه در سالهای اخیر کاهشیافته که این امر، منشاء بروز بسیاری معضلات است.
وی با اشاره به نام همایش که گفتگوی بین نسلها است، افزود: یکی از دغدغههای ما امروز مسائل درون خانوادگی است، در حال حاضر باید گفت اختلال در ارتباطات و کاهش روابط خانوادهها در کشور از چالشهای اساسی کشور محسوب شده و باید نهادهای فرهنگی درباره آن اهتمام داشته باشند.
معاون رئیسجمهور بابیان اینکه رفع اختلال در ارتباطات و کاهش روابط خانوادهها نیازمند عزم همگانی در همه بخشهای کشور و نهادهای اجرایی، فرهنگی و خدماتی است، بیان کرد: باید از بروز آسیبهای این حوزه پیشگیری کرد.
ابتکار با طرح این پرسش که چرا امروز بسیاری کودکان در جامعه اظهار دارند که در درون خانوادهها اصلاً دیده نمیشوند، بیان کرد: بسیاری از کودکان ما دچار نگرانی و استرس هستند و وقتی با آنها سخن میگویی معتقد هستند که دیده نمیشود حالآنکه ما معتقد هستیم اختلاف بین نسلی نباید مانع اجرایی شدن توقعات کودکان باشد.
وی با تاکید بر اینکه باید تغییر را از درون خانوادهها آغاز کنیم تا به نتایج مثبتی در جامعه برسیم، افزود: امروز همگان اذعان دارند که مشکلات عدیده اقتصادی و اجتماعی در کشور وجود دارد که معاش مردم را تحت تأثیر قرار داده اما بااینحال والدین میبایست جایگاه امنی برای کودکان باشند تا از بزهکاری آنها در آینده جلوگیری شود.
معاون رئیسجمهور در امور خانواده وزنان، با تاکید بر اینکه جامعه ای پویا، نیازمند خانوادهای پویا است، گفت: برطرف کردن مسائل و معضلات اجتماعی نیازمند یک خانواده پویا است و یکی از مسائلی که خانوادهها را پویا میکند، بالابردن آستانه تحمل و مهارت ارتباط برقرار کردن است.