arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۹۷۷۵۲
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۲۱ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۶

وزیر بهداشت: منابع کشور محدود اما دشمنان آن نامحدود است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که منابع کشور محدود اما دشمنان آن نامحدود است، گفت: اگر خدمات انجام شده توسط دولت‌ها را به مردم بگوییم، مردم به حکومت و انقلاب اسلامی امیدوار می‌شوند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وزیر بهداشت: منابع کشور محدود اما دشمنان آن نامحدود استوزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که منابع کشور محدود اما دشمنان آن نامحدود است، گفت: اگر خدمات انجام شده توسط دولت‌ها را به مردم بگوییم، مردم به حکومت و انقلاب اسلامی امیدوار می‌شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از وبدا، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اشخاص و مسئولان می‌آیند و می‌روند اما مردم برای این انقلاب، هزینه های زیادی پرداخت کرده‌اند. انقلاب اسلامی، حادثه بزرگی در قرن حاضر بود که با مشیت و لطف خدا اتفاق افتاد.

او در شورای اداری شهرستان فامنین اظهار کرد: ما در زمان مسئولیت خود در حد بضاعتمان کار کرده ایم اما همه انسانیم و خطا و ضعف داریم و حکومت دست همه گروه‌ها بوده و هر چه انجام می‌دهیم، جزو کارنامه ۴۰ ساله نظام جمهوری اسلامی است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ملت ما باید خودشان مشکل کشورشان را حل کنند، افزود: امروز هیچ فرد و کشوری از بیرون برای ایران دلسوزی نمی‌کند و ایران باید توسط مردم ایران ساخته شود اما کمبودهایی وجود دارد که باید گوش شنوا داشته باشیم، در بین مردم حضور پیدا کنیم و به خواسته ها و نیازهای آنها توجه کنیم البته باید مشکلات خود را صادقانه با مردم در میان بگذاریم.

هاشمی اضافه کرد: تلاش دولت و حکومت این است که امکانات مورد نیاز مردم را فراهم کند اما به عنوان نمونه در حوزه بهداشت و درمان نمی‌توان انتظار داشت که در هر شهری سی‌تی اسکن و ام آر آی وجود داشته باشد؛ چراکه قانون سطح‌بندی در مجلس تصویب شده و مشکلات کشور فقط منحصر به حوزه بهداشت و درمان، نیست و در حوزه های مختلف با مشکلات و کمبودهایی روبرو هستیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: درست است که ایران از نظر اعتماد به نفس، نیروی انسانی و هوش و ذکاوت جزء بهترین های منطقه است اما منابع کشور محدود و دشمنان آن نامحدود است و پشت مرزها و اطراف کشور، تفکر داعشی حاکم است که برای کشور یک تهدید بزرگ است بنابراین باید توقعات را در حد امکان و وضعیت موجود مطرح کنیم.

هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: دوست ندارم که بگویم شهرستان فامنین از مناطق محروم کشور است؛ چرا که خودم زندگی در مناطق محروم را تجربه کرده‌ام اما مناطق محروم زیادی در کشور وجود دارد که مردم آن به کشور، انقلاب و اسلام علاقه‌مند هستند و وظیفه دولت‌ها و حکومت‌ها این است که خدمات لازم را برای آنها فراهم کنند و ملاک حکومت خوب و بد این است که چقدر به فکر مردم و گره‌گشایی از کار آنها هستیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به سرنگونی نظام شاهنشاهی و استقرار جمهوری اسلامی، گفت: هیچ کسی قسم نحورده که همه دولت‌ها خوب هستند و مردم در انتخابات اختیار و سرنوشت کشور را برای مدت ۴ سال به رییس جمهور و دولت می دهند و دولت در تلاش است که کارنامه خوبی را تحویل دهد.

هاشمی تأکید کرد: وظیفه ملی و دینی همه ما به ویژه انقلابی ها این است که خدمات انجام شده توسط دولت ها را به مردم بگویند و آنچه دسمنان می خواهند و به دنبال عقب نگه داشتن کشور هستند این است که نظام جمهوری اسلامی را ناکارآمد نشان دهند و یا وانمود کنند که مسئولان کشور به فکر مردم، حل مشکلات اشتغال و حوزه های مختلف آنها نیستند و مردم هم مثل برخی از ما ممکن است تحت تاثیر قرار بگیرند.

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تاکید بر لزوم حل مشکلات و کمبودهای بهداشتی و درمانی شهرستان فامنین، گفت: دیالیز حتما باید در شهرستان فامنین وجود داشته باشد تا بیماران که هر هفته سه بار نیاز به دیالیز دارند، مجبور به طی مسیر پرخطر همدان نشوند و این اقدام باید توسط دانشگاه علوم پزشکی همدان انجام شود.

هاشمی در خصوص اعزام بیماران شهرستان فامنین به شهر همدان، خاطرنشان کرد: حتما باید وضعیت بیماران اعزامی و نوع خدمات مورد نیاز آنها را بررسی کنیم تا در مواردی که مورد نیاز آنها است این خدمات در فامنین ارائه شود.

وزیر بهداشت اضافه کرد: اگر آمبولانس ها و بالگرد اورژانس هوایی از شهرستان فامنین به سوی همدان دائم در رفت و آمد است نشان دهنده این است که مدیریت صحیحی نداشته ایم و باید بجای انتقال مردم به مرکز استان، امکانات، تجهیزات و پزشک را در این شهرستان تامین کنیم.

هاشمی ضمن تاکید بر حل نیازهای تجهیزاتی شهرستان فامنین، یادآور شد: بیشترین نیاز این شهرستان، متخصص طب اورژانس است چراکه می تواند در صورت عدم حضور پزشکان متخصص، اقدامات اولیه درمانی را انجام دهد.

وزیر بهداشت با اشاره به انجام ۱۳ تا ۱۷ زایمان در طول سالهای ۹۲ تا ۹۴ در بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) فامنین، اظهار داشت: از زمانی که بلوک زایمانی راه اندازی شده و متخصص زنان در این شهرستان حضور یافته، تعداد زایمان های این شهرستان به ۱۸۳ مورد افزایش یافته و نباید فراموش کنیم وقتی تجهیزات و پزشک تامین شود، مردم نیز به بیمارستانهای شهرشان اعتماد می کنند و شاهد بوده ایم که ضریب اشغال بسیاری از بیمارستانهای کشور پس از تامین تجهیزات و پزشک، از ۲۵ به ۸۰ تا ۹۰ درصد افزایش یافته است.

هاشمی در خصوص درخواست مسئولان شهرستان فامنین برای افزایش تعداد تخت های بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) از ۳۲ به ۶۴ تخت، گفت: ابتدا باید کمبودهای این بیمارستان را برطرف کرده و سپس اقدام به توسعه فضای فیزیکی و تعداد تخت های بیمارستانی کنیم اما بیمارستانهای ۳۲ تختخوابی در کشور زیان ده هستند و موافق ارتقای این بیمارستان به ۶۴ تخت هستیم.

وزیر بهداشت تاکید کرد: بهداشت و درمان در زندگی مردم، اهمیت بسیار زیادی دارد و شاهد بودیم که دولت و حکومت در شرایط سخت مالی به موضوع سلامت توجه کرد و در بودجه ۹۷ وزارت بهداشت، دولت و مجلس به تامین سلامت مردم کمک کردند تا مردم احترام شوند و کرامت آنها رعایت شود.

نظرات بینندگان