arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۹۱۹۵۱
تاریخ انتشار: ۱۶ : ۱۳ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۶

رکوردگیری دختران‌ وزنه‌بردار برای اولین بار در کشور در غیاب غیبت معاون بانوان وزیر / خانواده‌ها در سالن حضور داشتند

اولین رکوردگیری وزنه‌برداری بانوان در حالی برگزار شد که معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان در این مراسم غایب بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رکوردگیری دختران‌ وزنه‌بردار برای اولین بار در کشور در غیاب غیبت معاون بانوان وزیر / خانواده‌ها در سالن حضور داشتند

اولین رکوردگیری وزنه‌برداری بانوان در حالی برگزار شد که معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان در این مراسم غایب بود.

به‌ گزارش ‌ایسنا، اولین رکوردگیری وزنه‌برداری بانوان ایران در سالن وزنه‌برداری آزادی برگزار شد. در این رکوردگیری ۱۴ استان آذربایجان شرقی، البرز، اصفهان، تهران، خوزستان، خراسان رضوی، زنجان، سیستان‌وبلوچستان، فارس، کردستان، گیلان، گلستان، مازندران و همدان حضور دارند و ۹۴ وزنه‌بردار به رقابت می‌پردازند.

مراسم افتتاحیه این رکوردگیری با حضور مسوولان فدراسیون، رییسان برخی از هیات‌های استانی و جباری، مربی تیم‌ ‌ملی وزنه‌برداری بزرگسالان برگزار شد.

اکثر وزنه‌بردارانی که در این رکوردگیری شرکت کرده‌اند پدران و یا برادران‌شان از وزنه‌بردار بوده‌اند و از این رو خانواده‌ها در سالن حضور داشتند و در مراسم افتتاحیه شرکت کردند.

نکته قابل تامل در این رکوردگیری این است که فریبا محمدیان، معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان غایب بود و در سالن وزنه‌برداری حاضر نشد تا حداقل در مراسم افتتاحیه حضور داشته باشد و برای مدتی نظاره‌گر نحوه وزنه‌زدن دختران وزنه‌بردار باشد.

این رکوردگیری در حالی برگزار می‌شود که تمام عوامل از جمله هیات ژوری، داوران، کنترل فنی و مارشال از بانوان هستند و تمام کارهای برگزاری این رکوردگیری به خود بانوان واگذار شده است. حتی صفحه‌اندازان نیز از بانوان هستند.

علی مرادی، رییس فدراسیون وزنه‌برداری در مراسم افتتاحیه، بیان‌ کرد: باید از حمایت‌های بی‌دریغ مسوولان وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک و دیگر عوامل فدراسیون تشکر کنم که این کار بزرگ شکل گرفت. باید به دختران وزنه‌بردار این را بگویم که ورودشان را به خانواده‌ ورزش تبریک می‌گویم و در آینده‌ای نه چندان دور پا به پای مردان می‌توانند شایستگی خود را نشان دهند و دل مردم را شاد کنند و ما به آن‌ها امیدواریم.

او ادامه‌ داد: از همین رکوردگیری شناسایی استعدادها را خواهیم داشت و در جام فجر وزنه‌برداری نیز اردوی کوتاه مدتی را برگزار می‌کنیم، چرا که قرار است بانوانی به همراه تیم‌های خارجی شرکت کننده به ایران بیایند، از این رو کلاس‌های آموزشی برای دختران وزنه‌بردار برگزار می‌شود.

رییس فدراسیون وزنه‌برداری در ادامه‌ در مورد پوشش بانوان نیز، خاطرنشان کرد: پوششی که دختران مسلمان استفاده می‌کنند و مورد تایید فدراسیون جهانی نیز هست را مقدار کوچکی تغییرات داده‌ایم و ان‌شاء‌الله تاییدیه آن را می‌گیریم. امیدوارم که بتوانیم در رویدادهای بین‌المللی شرکت کنیم و در همین المپیک نوجوانان استعدادی را معرفی کنیم. ما آغازگر یک کار بزرگ هستیم و باید صبور باشیم.

نظرات بینندگان