پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بارها در مورد فواید مصرف آناناس و ارزش تغذیه ای آن صحبت کرده این می خواهیم با خاصیت ها و ویژگی های مصرف این میوه در بارداری اشاره کنیم.
بارها در مورد فواید مصرف آناناس و ارزش تغذیه ای آن صحبت کرده این می خواهیم با خاصیت ها و ویژگی های مصرف این میوه در بارداری ادامه این مطلب اشاره کنیم اگر جزو طرفداران مصرف این میوه هستید بهتر است با ویتامین ها و املاح معدنی آن و همچنین خواص درمانی این میوه آشنا شوید.
مصرف یک تا دو فنجان آناناس در هفته ضرری ندارد و در بارداری مشکلی ایجاد نمی کند.
مصرف بیش از اندازه آن هفته ای 5 تا 7 فنجان خطرناک است
در این قسمت به برخی از خواص آناناس اشاره می کنیم
سرشار از ویتامین C
آناناس سرشار از ویتامین C است که سطح ایمنی بدن شما را بالا می برد و سبب تولید کلاژن می شود.
کلاژن مسئول رشد پوست، غضروف، استخوان و تاندون کودک شما است.
حاوی منگنز
منگنز یک آنزیم ضروری برای افزایش رشد استخوان و تقویت آنها و جلوگیری از پوکی استخوان است.
ویتامین B1
این ویتامین برای عملکرد عضلات و سیستم عصبی و قلب مفید است.
ویتامین B6
این ویتامین مسئول تولید انرژی است و حالت های بد صبحگاهی بارداری را تسکین می دهد.
مس
آناناس حاوی مقدار بسیار کمی از مس دارد که موجب تولید سلول های قرمز خون و تشکیل قلب جنین می شود.
فیبر غذایی
مقادیر بالایی فیبر دارد که برای یبوست بسیار موثر است.
آهن و فولیک اسید
آهن در دوران بارداری برای تولید سلول های قرمز خون بسیار مهم است و فولیک اسید هم از نقایص مادرزاری جلوگیری می کند.
افزایش روحیه
عطر منحصر به فرد و طعم و مزه میوه موجب بهبود خلق و خو می شود و شما را از شر افسردگی و افکار بد دور می کند.
کاهش فشار خون
بروملین موجود در آناناس سبب کاهش فشار خون می شود.
موارد منع مصرف و مشکلات مصرف بیش از اندازه:
سوزش سر دل: اگر شما یک معده حساس و دستگاه گوارش ضعیف دارید اسیدهای موجود در آناناس سبب سوزش معده و یا ریفلاکس می شود.
سقط جنین: مصرف بیش اندازه موجب انقباضات رحمی می شود.
قندبالا: حالت بدی را برای خانم های بارداری که دچار دیابت بارواری هستند ایجاد می کند و وضعیت شما را بدتر می کند.
اضافه وزن: اگر اضافه وزن دارید از خوردن آناناس اجتناب کنید کالری بالایی دارد.
اسهال: مصرف بیش از حد به دلیل بروملین منجر به اسهال می شود.