پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : به گزارش چاينا ديلي دكتر استيون شوارتس و همكارانش از دانشگاه ايالتي اوهايو در آزمايشهاي خود به 12 نفر به طور جداگانه ماكاراني با سس گوجه، با اين تفاوت كه يكبار سس گوجه با گوجه نارنجي و بار ديگر با گوجه قرمز تهيه شده بود دادند.
بنابراين گزارش؛ آزمايشها نشان داد سطح پلاسماي كيلوپن خون افرادي كه گوجه نارنجي مصرف كرده بودند نسبت به گروه مصرف كننده گوجه قرمز افزايش يافته بود.
يادآور ميشود؛ عليرغم اينكه گوجه قرمز نسبت به گوجه نارنجي كيلوپن بيشتري دارد اما اين تركيب در بدن جذب نميشود و به گفته پزشكان تركيبات موجود در گوجه نارنجي بهتر پلاسماي خود افراد را افزايش ميدهد.