arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۹۶۱۶۰
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۱۱ - ۱۴ مهر ۱۳۹۵

واردات گوشت از مغولستان و ارمنستان

برای تنظیم بازار محرم هیچ کمبودی در زمینه اقلام و محصولات اساسی از جمله شکر، برنج، گوشت و مرغ ندارد و قیمت‌های این محصولات نیز تقریبا در سطح متعادلی است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی گفت: هیچ کمبودی برای تامین اقلام اساسی ماه محرم وجود ندارد و برای تنظیم بازار گوشت قرمز، گوشت گوسفند تازه از مغولستان و ارمنستان وارد می‌شود.

علی اکبر مهرفرد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای تنظیم بازار محرم هیچ کمبودی در زمینه اقلام و محصولات اساسی از جمله شکر، برنج، گوشت و مرغ ندارد و قیمت‌های این محصولات نیز تقریبا در سطح متعادلی است.

وی افزود: گوشت قرمز یکی از محصولات اساسی است که در ماه محرم تقاضا برای مصرف آن افزایش می‌یابد که در این زمینه گوشت قرمز گوساله تغییر قیمت چندانی نداشته و به اندازه کافی وجود دارد اما با توجه به افزایش قیمت گوشت گوسفند در صددیم حدود ۳۰۰۰ تن از این محصول را برای تنطیم بازار ماه محرم به صورت تازه از ارمنستان و مغولستان وارد کنیم که از نظر کیفیت و طعم شباهت بسیاری با گوشت گوسفندی که در ایران تولید می شود، دارد.

وی همچنین در خصوص وضعیت بازار شکر نیز اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۲۳ کارخانه چغندر قند در کشور تولید خود را آغاز کرده‌اند و با قیمت مصوب کیلویی ۲۵۲۰ تومان آن‌را عرضه می‌کنند و واردات شکر نیز علی‌رغم تاخیر انجام شده و هیچ کبودی در زمینه این محصول نداریم.

قائم مقام وزیر کشاورزی ادامه داد: در بازار خرده‌فروشی ممکن است برخی گران فروشی کنند که وظیفه دستگاه‌های نظارتی است با گران فروشان برخورد کنند اما به مردم توصیه می‌شود شکر مورد نیاز خود را از هر جایی خریداری نکنند وبرای تامین این محصول پر مصرف به فروشگاه‌های زنجیره‌ای یا میادین میوه و تره‌بار مراجعه کنند تا بتوانند با قیمت مناسب‌تر محصول را خریداری کنند.

مهرفرد درباره وضعیت بازار برنج در ماه محرم اظهار کرد: برنج خارجی و وارداتی افزایش قیمت چندانی نداشته و به اندازه وجود دارد و با قیمت مصوب در مراکز عمده فروشی و نهایتا با ۳-۴ درصد سود در خرده‌فروشی‌ها قابل تامین است اما برنج داخلی که به دلایلی تقاضا برای آن زیاد شده با نوسان قیمت مواجه شده بود که هم‌اکنون وضعیت بهتری دارد اما اگر قیمت این محصول نیز در خرده‌فروشی ‌ها بیشتر افزایش یافته است وزارت جهاد کشاورزی و کشاورزان ارتباط ندارد.

وی با بیان اینکه علی‌رغم افزایش ۵۰۰ هزار تنی تولید برنج داخلی، این محصول همچنان نمی‌تواند نیاز مردم را پاسخ‌گو باشد و به همین دلیل واردات برنج در خارج از فصل برداشت صورت می‌گیرد، گفت بر اساس قانون وزارت جهاد کشاورزی در حوزه تنظیم بازار تامین پروتئین برای مردم به اندازه کافی از محل تولید داخلی و واردات محصولات، اقدام می‌کند.

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان