arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۶۸۰۲۱
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۲۱ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵

روحانی:رقابت اخلاقی و پرهیز از دروغ و تهمت، افتخار ما در برابر جهانیان است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رییس‌ جمهوری با اشاره به ضرورت اجرایی کردن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در کشور، بر همدلی، وحدت، انسجام و رعایت اخلاق اسلامی در راستای تلاش برای توسعه و آبادانی کشور، تأکید کرد.

به گزارش «انتخاب» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام حسن روحانی روز سه‌شنبه در دیدار علما، ‌ ایثارگران و برگزیدگان استان کرمان، سفر به این استان و دیدار با مردم دیار کریمان را در اعیاد شعبانیه مغتنم توصیف کرد و افزود: کرمان همواره به عنوان دیاری که از آن دلیران، شجاعان، عارفان و فرهیختگان بزرگی بپا خاستند در حافظه تاریخی ملت ایران بوده است.

رییس‌ جمهور با اشاره به اینکه شاید هیچ‌کس باور نمی‌کرد انقلاب اسلامی در ایران به رهبری امام (ره) در برابر آن رژیم تا دندان مسلح که از سوی قدرت‌های جهانی مورد حمایت بود، به پیروزی برسد، گفت: تردیدی نیست در همه فراز و نشیب‌ها، همچون دوران دفاع مقدس، که روزهای سختی بر ملت ما گذشت و رزمندگان و ایثارگران شجاعانه با دل‌هایی مالامال از عشق به خدا در برابر دشمنان ایستادند، ایثار اباعبدالله (ع) چراغ راه ما بوده است.

روحانی با اشاره به اینکه درس امام حسین (ع) فداکاری برای آرمان و جامعه است، افزود: شهامت و انگیزه رزمندگان در دوران دفاع مقدس و عامل اصلی پیروزی‌های ما در عملیات‌های گوناگون، همچون فتح خرمشهر و شکست حصر آبادان، ایمان و انگیزه جوانان این مرز و بوم و حرکت در مسیری بود که خاندان رسالت و عبدالله الحسین (ع) برای ما مشخص کرده‌اند.

رییس‌ جمهوری خاطرنشان کرد: دفاع هشت ساله ثابت کرد که ایمان و انگیزه بر سلاح پیروز است.

روحانی پیروی از راه پیامبر و خاندان اهل بیت (ع) را موجب آبرومندی در دنیا و آخرت برشمرد و گفت: ملت ایران هر کجا به راه اباعبدالله تأسی کرد، سرافراز و پیروز بوده است.

رییس‌ جمهور با بیان اینکه موفقیت در مذاکرات هسته‌ای و مبارزه سیاسی و حقوقی در برابر قدرت‌های جهانی، بخاطر لطف خدا، توجهات اهل بیت (ع) و وحدت و ایستادگی مردم حاصل شد، افزود: ملت ایران پس از برجام با حضور پرشکوه خود در انتخابات، افتخار بزرگ دیگری را آفریدند و به دنیا اعلام کردند که مشکلات و اختلاف نظر در کشور را با اعلام نظر‌ پای صندوق آراء برطرف کرده و بدون مقابله، ‌رویارویی و توهین در رقابتی سالم نظر خود را اعلام می‌کنند.

روحانی با تأکید بر اینکه باید اختلاف‌نظر‌ها در جامعه در چارچوب اخلاق اسلامی بیان شود، افزود: رقابت اخلاقی و پرهیز از دروغ و تهمت، افتخار ما در برابر جهانیان است.

رییس‌ جمهور برخورداری از الگوی مناسب را عامل بوجود آمدن اخلاق اسلامی در جامعه دانست و خاطر نشان کرد: لطف خدا و توجهات اهل بیت (ع) ما را سربلند کرد. پیامبر اسلام (ص) و خاندان اهل بیت (ع) بهترین الگو و سرمایه برای ما هستند.

روحانی با اشاره به اینکه امروز بازگشت به عقب هیچ مفهومی نداشته و باید با آینده‌نگری به دنبال رسیدن به اهداف خود باشیم، بر ضرورت تلاش در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در کشور تأکید کرد و گفت: درون‌زا بودن و برون‌نگر بودن از جمله شاخصه‌های اصلی اقتصاد مقاومتی است که در این راستا، این نکته حائز اهمیت است که هیچ اقتصادی بدون رابطه با دنیا سرعت لازم برای رسیدن به نقطه مطلوب را نخواهد داشت.

رییس‌ جمهور ادامه داد: اقتصادی که تنها برون گر باشد، خطر است و درون زایی صرف هم سرعت پیشرفت را کم می‌کند.

روحانی با اشاره به اینکه باید با اتکاء به خود، تولید را به حرکت در آورده و رونق را بوجود آوریم، گفت: در دوره فعالیت دولت یازدهم، با کمک مردم و تأکید بر تصمیم‌گیری در کشور با محوریت مشورت با اندیشمندان و صاحبنظران توانسته‌ایم در بسیاری از بخش‌ها پیشرفت‌هایی داشته باشیم.

رییس‌ جمهور مشورت با صاحبنظران در تصمیم‌گیری در امور کشور را وظیفه‌ای دینی و الهی همه مسئولان برشمرد و گفت: بدون مشورت با صاحبنظران تصمیم نگرفته‌ام و بدون مشورت و کمک گرفتن از صاحبنظران و متخصصان نمی‌توان در امور موفق بود.

روحانی با اشاره به موفقیت‌های دولت در زمینه کاهش تورم در کشور، اظهار امیدواری کرد با اقدامات دولت تا پایان سال جاری تورم در کشور تک رقمی شود.

رییس‌ جمهور همچنین با اشاره به اوضاع نابسامان اقتصادی در بسیاری از کشورهای منطقه به واسطه کاهش قیمت نفت، گفت: ما در سال ۹۴ با وجود شرایط دشوار ناشی از کاهش قیمت نفت، توانستیم بدون استقراض امورکشور را به انجام برسانیم و امسال با تجدید قوا در زمینه کاهش رکود و تورم، فعالیت خواهیم کرد.

روحانی با تقدیر از اسحاق جهانگیری، وی را انسانی پرتلاش، فهمیده و با تجربه توصیف کرد و گفت: دکتر جهانگیری، بازوی توانمند دولت است که با تلاش وافر، بسیاری از امور دولت بر عهده ایشان است.

رییس‌ جمهور با تأکید بر اینکه دولت در سال جاری همه توان خود را برای رسیدن به رشد ۵ درصدی در کشور بکار خواهد گرفت، اظهار داشت: اگر بستر و زمینه لازم را بوجود نیاوریم، نمی‌توانیم به رشد و رونق رسیده و در رقابت با دنیا در اقتصاد خود پیشرفت کنیم.

روحانی با اشاره به اینکه امنیت ایران مدیون تلاش نیروهای نظامی و انتظامی است، افزود: امروز امنیت به عنوان یکی از عوامل توسعه اقتصادی به بهترین شکل در کشور برقرار است و اگر قدرت و توان مطمئنی در این زمینه نداشتیم به این موفقیت‌ها دست پیدا نمی‌کردیم.

رییس‌ جمهور با تأکید بر ضرورت حفظ اتحاد، وحدت و برادری و پرهیز از رویارویی و مقابله و توهین در کشور، گفت: در شرایط کنونی منطقه ما باید همه توانمان را کنار هم قرار داده و با وحدت و انسجام در راستای توسعه و آبادانی کشور از همه ظرفیت‌ها و فرصت‌ها به خوبی استفاده کنیم.

روحانی با اشاره به وجود منابع طبیعی خوب در استان کرمان و مردمانی سخت‌کوش و باایمان در این استان، خاطر نشان کرد: مدیریت استانی، وحدت و اتحاد مردم، پیگیری راه اعتدالی، ‌پژوهشگران، دانشگاهیان و همه اقشار مردم در این استان باید دست به دست هم دهند و از توانمندی‌های این استان در راستای توسعه و آبادانی بیش از پیش استفاده کنند.

رییس‌ جمهور تأکید کرد: رعایت اخلاق اسلامی و حفظ ایثارگری در مسیر آرمان‌ها و اهداف و رسیدن جامعه به سعادت و پیشرفت، راه دستیابی به آبادانی و پیشرفت در کشور است.

روحانی همچنین از آیت‌الله جعفری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان که با وجود کسالت و بیماری در برنامه‌های سفر کاروان تدبیر و امید، حضور پیدا کردند، تقدیر و تشکر کرد.

رییس‌ جمهور در جریان این نشست با درخواست یکی از برگزیدگان استان در زمینه تأمین ۳۰ درصد اعتبار باقیمانده برای تکمیل پروژه ساخت مرکز توانبخشی جانبازان کرمان موافقت کرد و دستور رسیدگی به آن را به استاندار صادر کرد.

پیش از سخنان رییس‌ جمهوری چند نفر از منتخبین و برگزیدگان استان کرمان، به بیان دغدغه‌ها، نقطه‌نظرات و مسایل و مشکلات استان کرمان، پرداختند.

نظرات بینندگان