arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۶۷۱۹۴
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۵ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵
نگاه فایننشال تایمز به نتایج انتخابات مجلس؛

رای مردم به توافق هسته ای / روحانی در موقعیت خوبی قرار گرفته / احتمال تشکیل ائتلافی از اصولگرایان و اصلاح طلبان در حمایت از دولت

با توجه به شواهد، این نتایج مهر تاییدی از سوی مردم ایران بر توافق هسته ای ایران و قدرت های جهانی بوده است. حالا روحانی در موقعیت بهتری قرار گرفته است. او اکنون برای اجرای بهتر برخی از اصلاحات اقتصادی خود قرار گرفته تا سرمایه گذاری هایی که ایران بسیار به آن نیاز دارد را جذب کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رای مردم به توافق هسته ای / روحانی در موقعیت خوبی قرار گرفته  / احتمال تشکیل ائتلافی از اصولگرایان و اصلاح طلبان در حمایت از دولت

سرویس بین المل «انتخاب»؛ فایننشال تایمز نوشت: چنان که به نظر می آید، نتایج دور دوم انتخابات مجلس ایران برای روحانی مجلسی فراهم کرده که می تواند در صورت ائتلاف حامیان او با اصلاح طلبان و اصولگرایان مستقل باعث ایجاد اکثریتی فعال از حامیان سیاست های او شود.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»؛ این نشریه در ادامه آورده است: با توجه به شواهد، این نتایج مهر تاییدی از سوی مردم ایران بر توافق هسته ای ایران و قدرت های جهانی بوده است. حالا روحانی در موقعیت بهتری قرار گرفته است. او اکنون برای اجرای بهتر برخی از اصلاحات اقتصادی خود قرار گرفته تا سرمایه گذاری هایی که ایران بسیار به آن نیاز دارد را جذب کند.

در بخش دیگری از گزارش فایننشال تایمز آمده است: آشوب کنونی منطقه حاصل از جنگ های نیابتی عربستان با ایدئولوژی سنی وهابیش علیه ایران شیعه است. ایجاد گروه های پرتعداد جهادی همچون داعش که از تفکر وهابیت آکنده هستند، بدین معنا است که اقلیت هایی مانند، اعراب شیعه، علوی های سوریه و بسیاری از مسیحیان لبنان چشم به حمایت ایران برابر وحشی گری آن ها دارند.

اما جمهوری اسلامی ایران از سوی قدرت های عرب سنی مانند عربستان سعودی به چشم مهاجمانی دیده می شوند که در جهان عرب مداخله می کنند. به نظر می رسد تا زمانی که این اوضاع تغییر نکند، منافع اقتصادی بالقوه توافق هسته ای نمی تواند کاملا محقق شود.

محمد جواد ظریف، خوش سخن ترین سیاست مدار ایران، وزیر خارجه و رئیس هیات مذاکره توافق هسته ای، همچنان تکرار می کند که ایران و عربستان باید منافع خود را مشخص کرده و بدون محروم ساختن طرف مقابل به یکدیگر همکاری داشته باشند. واکنش عربستان آن است که ایران هیچ منافع معتبر و قابل قبولی در کشورهای عربی ندارد – و پس از آنکه اوباما در مصاحبه اخیر خود از آن ها دعوت کرد منطقه را با ایران تقسیم کنند، خشم سعودی ها بیشتر شد.

ناسازگاری عربستان و خصومتش با شیعه مانع بزرگی بر سر تنش زدایی در منطقه است.

نویسنده: دیوید گاردنر


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۲
غیر قابل انتشار: ۵
علی سجده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۸
6
6
بزرگان نظام همیشه در قلب مردم جای دارند.
دیگر طرفدار روحانی نیستم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۸
7
0
با جفایی که امروز در حق عارف شد روحانی 96 با پاستور خداحافظی می کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۸
1
0
میدونستم مروت کافی برای نشر مطالب را نداری! اینها نظرات افرادی از داخل است که با نشریاتی مثل فاینشنال تایمز در ارتباطند و به آنها خط می دهند
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۸
0
3
به امید رکورد شکنی با رای به دکتر روحانی در انتخابات 96
نظرات بینندگان