arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۸۹۹۰۹
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۱ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۳
بی بی سی عربی ادعا کرد:

تلاش عربستان برای مذاکره با ایران و حوثی ها با وساطت سلطان قابوس

عربستان سعودی پارسال حوثی ها را در فهرست سازمان های تروریستی قرار داد و اقدامات آنها را در یمن کودتا دانست اما واقعیت های موجود حوثی ها را به عنصری تبدیل کرده است که نمی توان آنها را نادیده گرفت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سلطان عمان میان عربستان، ایران و حوثی ها میانجی گری می کند؟

بی بی سی عربی مدعی شد که عربستان می کوشد سلطان عمان را نزد حوثی ها و ایران واسطه قرار دهد.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، به نظر می رسد سخنان دبیرکل سازمان ملل  مبنی بر ضرورت بازگشت به روند سیاسی مبتنی بر طرح شورای همکاری خلیج فارس به عنوان مبنای حل وفصل اوضاع، نه تنها بازتاب دیدگاه مشترک وی با عربستان سعودی بود بلکه از تلاش های عربستان پرده برداشت. تلاش هایی که از طریق سلطان نشین عمان برای میانجیگری نزد حوثی ها و ایران که گفته می شود روی حوثی ها نفوذ دارد، صورت می گیرد.

در ادامه گزارش آمده است: عربستان سعودی پارسال حوثی ها را در فهرست سازمان های تروریستی قرار داد و اقدامات آنها را در یمن کودتا دانست اما واقعیت های موجود حوثی ها را به عنصری تبدیل کرده است که نمی توان آنها را نادیده گرفت.

در ادامه گزارش با اشاره به سخنان اخیر عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر حوثی های یمن آمده است: لحن دوستانه ای که عبدالملک الحوثی در برابر عربستان و کشورهای حوزه خلیج فارس در پیش گرفت و القاعده را دشمنی مشترک دانست، نشان دهنده حداقل منافعی است که بین آنها وجود دارد هر چند که با یکدیگر اختلافات مذهبی دارند.

هر چند سلمان بن عبدالعزیز تاکید کرد راه پادشاه سابق را ادامه می دهد اما برخی امیدوارند تغییراتی در سیاست عربستان روی دهد به گونه ای که به طرف های مختلف در یمن از جمله تجمع اصلاح که برخی معتقدند می تواند توازنی با حوثی ها برقرار کند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
16
88
حوثي ها در بلند مدت با اتحاد با شيعيان عربستان ابن فتنه ي جهان اسلام را تجزيه خواهند كرد با توجه به اين نكته كه تنش داخلي در سعودي زياد است
قاسم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
15
109
نفوذ سیاسی ایران در منطقه حساس غرب آسیا مایه افتخار است. عربستان به خوبی درک کرده است که بدون همکاری با ایران منزوی خواهد شد. در نظر بگیرید که با برداشته شدن تحریم ها و سرمایه گذاری کلان در اقتصاد کشور ایران میتواند همزمان با نفوذ سیاسی نفوذ اقتصادی هم داشته باشد. به نظر میرسد اوضاع منطقه و جهان بر وفق مراد ایران پیش میرود من که خیلی امیدوارم
نیکان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
5
36
سیاستمداران ما باید مراقب باشند طرفداری از برخی گروهها یا بخشهای مذهبی در کشورهای منطقه ، بشکلی انجام نشود که بعنوان دخالت در امور داخلی انها درآید یا به روابط منطقه ای ما آسیب بزند .
تتنبق
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
4
24
انشا ء الله اميدوارم كه كشور عزيزمان ايران با سياست گذاري هاي درست مسئولان به بزرگترين و تاثير گذار ترين كشور منطقه تبديل شود و همگان به ديده احترام به ايران نگاه كنند و مردم عزيز كشورم با خيال آسوده در زير توجهات حضرت باريتعالي باشند...
علی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
6
10
با توجه به اینکه حوثی ها یک سوم جمعیت دارن و اقلیت هستند تنها راهشون پافشاری بر انتخابات آزاد ودموکراسیه،اینجوری سازمان ملل وعربستان وامریکا هم خلع سلاح میشن ودیگه نمیتونن فشار بیارن.
پاسخ ها
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۵
حوثی ها 40% مردم یمن رو تشکیل میدن که با احتساب قبایل و طوایف هم پیمان جمعیتشون بیشتر از این عدد و رقم میشه
نظرات بینندگان