پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مقامات استرالیایی اعلام کردند بدنبال کاهش احتمال یافتن اثری از پرواز ام.اچ 370 مالزی در سطح اقیانوس هند، رباتیک جستجوگر به اعماق اقیانوس می فرستند.
به گزارش ایرنا، مارشال آنگوس هوستون وزیر سابق دفاع استرالیا و رییس مرکز هماهنگی عملیات جستجوی پرواز ام.اچ 370 در شهر پرت استرالیا روز سه شنبه، گفت با توجه به گذشت یک ماه از فعالیت باتری جعبه سیاه و پایان عمر آن اکنون در یک مرحله حیاتی قرار گرفته ایم.
وی به یک شبکه رادیویی استرالیا گفت شانس پیداکردن هر چیزی در سطح اقیانوس تا حد زیادی به دلیل جریان های قوی و گردباد در منطقه طی هفته گذشته کاهش یافته است.
هوستون گفت که اکنون باید با ارسال رباتیک جستجوگر به اعماق اقیانوس بدنبال اثری از هواپیمای بویینگ 777 مالزی بود که با 239 مسافر و خدمه پرواز در مسیر کوالالامپور به پکن ناپدید شد.
وی همچنین گفت که پس از کشتی استرالیایی که سیگنال های سازگار با جعبه سیاه دریافت کرد دیگر پالسی ثبت نشده است.
از سوی دیگر آخرین نتیجه بررسی شبیه ساز ˈزهاری احمد شاهˈ خلبان هوایپمای خطوط هوایی مالزی نشان می دهد وی با ذخیره مسیرهای متفاوت روی شبیه ساز پرواز در خانه اقدامات ایمنی در هنگام اضطرار را تمرین کرده است.
یک مقام رسمی آمریکا در خبری که مالایی میل در تارنمای خود منتشر کرد، گفته است این قبیل اقدامات نشانه حرفه ای بودن این خلبان است.
وی که به نامش اشاره نشده است، گفت که این خلبان از شبیه ساز برای برنامه آموزشی و افزایش تجربیات استفاده کرده است.
تحقیقات اولیه در مورد 227 مسافر این پرواز فرضیه دخالت داشتن مسافران در حادثه ناپدیدشدن این هواپیما را رد کرده بود و خدمه پرواز به عنوان مظنون معرفی شدند.
جستجوی برای یافتن هواپیمای بویینگ 777 مالزی یک ماه است ادامه دارد.
اکنون باید عمر باتری جعبه سیاه هواپیما برای ارسال علایمی پس از گذشت 30 روز براساس استانداردهای بویینگ پایان یافته باشد.
هوایپمای بویینگ 777 خطوط هوایی مالزی بامداد هشتم مارس (17 اسفند 92) از کوالالامپور عازم پکن شد که ساعتی پس از پرواز اخبار ناپدیدشدن آن در صدر رسانه های بین المللی قرار گرفت.
تلاش ها تیم های بین المللی جستجو و امداد برای یافتن این پرواز تاکنون به نتیجه ای نرسیده است.