arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۵۳۶۸۳
تعداد نظرات: ۷۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۱۶ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۳

روحانی: خوشحالم که امروز انتقاد از دولت سهل و ساده انجام می‌گیرد/صدا و سیما و روزنامه های منتقدان هرچه می خواهند می نویسند و می سازند

سایت‌های منتقدان، برنامه‌های صدا و سیما و روزنامه های آنها هرچه بخواهند می نویسند و می سازند. فکر نمی‌کنم هیچ زمانی اینچنین بدون دغدغه و به راحتی از شخص رییس‌جمهوری، از کار دولت و راه دولت نقد و انتقاد می کردند. ما پذیرای انتقاد هستیم و آن را قبول و مفید و لازم می‌دانیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس جمهور در نخستین جلسه هیات دولت در موضوعات مختلف، سخن گفت.

به گزارش «انتخاب»، متن کامل سخنرانی رئیس جمهور در نخستین جلسه هیئت دولت در سال 93 به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

مجدداً سال جدید را به حضور همه اعضای هیأت دولت و ملت بزرگ ایران تبریک عرض کرده و برای همه مردمی که در این روزها به سفر رفته‌اند آرزوی سلامتی و تندرستی می‌کنم. برای همه کسانی که در این ایام به سفر رفتند یا هنوز در سفر هستند هم آرزوی سلامتی و تندرستی و آرزوی بازگشت سالم به منزل و وطن‌شان را دارم تا با تلاش و انرژی و نشاط بیشتر کارها را آغاز کنند. همچنین از همه مسئولانی که در این روزها برای راحتی مردم تلاش کردند، از جمله استانداران، فرمانداران، راهداری‌ها، نیروی انتظامی، هلال احمر، مسئولان گردشگری و همه آنهایی که در این ایام به مردم خدمت کردند و آنها را اسکان دادند و زحمت کشیدند تشکر می کنم.

سفرهای نوروزی مردم علاوه بر توشه روحی و جسمی، توشه فرهنگی – معنوی هم دارد

در ایام نوروز، سفرهای مردم، غیر از آنکه توشه‌ روحی و جسمی دارد، توشه‌ فرهنگی و معنوی هم دارد؛ زیرا هم جسم سالم‌تر و هم روح آرام‌تر می شود. ممکن است پدرها و مادرها به کرات به این سفرها رفته باشند، ولی فرزندانشان در این سفرها زیبایی‌ها و عظمت این کشور بزرگ را می‌بینند. آنها باید آینده کشور را مدیریت و حفاظت کنند؛ بنابراین این گردش‌ها آثاری دارد که می‌تواند از لحاظ غرور ملی و حس وطن‌دوستی این احساس را تقویت کند. این برای حراست از کشور ما و همچنین آثار باستانی آن بسیار اهمیت دارد.
این سفرها از لحاظ معنوی هم بسیار مهم است. مردم به زیارت مرقد مطهر امام هشتم و حضرت معصومه می‌روند. احمد ابن موسی در شیراز و امام‌زاده‌های دیگر در سراسر کشور که بسیاری از مردم هنگام تحویل سال به زیارت آنها می‌روند، به لحاظ معنوی و آرامش و همچنین از لحاظ تقویت روحیه و ایمان مردم خیلی مؤثر است. این امامزاده‌ها، گنبدها و بارگاه‌ها در کنار مساجد و حسینیه‌ها وسیله‌ای هستند برای اینکه مردم بتوانند از لحاظ معنوی همواره خودشان و فرزندانشان را تقویت کنند.

اساس جامعه بر تقویت برادری، حسن تعاون و مشارکت استوار است

غیر از مسئله صله رحم و دید و بازدید، در سال جدید کنار گذاشتن قهرها، کینه‌ها، ایجاد برادری و اخوت و نزدیکی و صفا و صمیمیت اصل است. در واقع اساس جامعه بر تقویت برادری و حس تعاون و مشارکت در سراسر جامعه است. نوروز وقتی نوروز می‌شود که سال و روز را نو کند. لذا خیلی به گذشته نگاه نکنیم؛ از گذشته‌ها بگذریم، آن را فراموش کنیم و بیشتر به سال جدید و آینده بنگریم.

امیدوارم این نوروز، برای مردم پربرکت باشد. از همه اعضای دولت تشکر می‌کنم. برای اینکه تلاش‌های ماه‌های گذشته‌ آنها باعث شد نوروز زیباتر و دلپذیرتری برای مردم بوجود بیاید. از لحاظ مواد غذایی و نیازمندی‌های مردم در فروشگاه‌ها و بازارها و همچنین آرامش و ثبات در بازار ارز، سکه و بازارهای مختلف مالی و پولی و کالایی، نوروزی آرامش‌بخش برای مردم بود تا ببینند مسئولان تلاش خودشان را انجام دادند. به‌رغم اینکه این سال، یک مقدار برای دولت سخت و مشکل بود، بحمدالله دولت با پایان خوبی کارش را در سال ۹۲ تمام کرد.
پیش‌بینی‌ها این بود که درآمد امسال ما ۱۱۰ الی ۱۱۵ هزار میلیارد تومان باشد.

در خوشبینانه‌ترین اوضاع ۱۲۰ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی می‌شد. در اصلاحیه بودجه‌ای که به مجلس داده بودیم ۱۵۰ هزار میلیارد تومان بود - البته مجلس یک مقدار اضافه کرد- ولی ما تقریباً‌ به مرز آن ۱۵۰ هزار میلیارد تومان رسیدیم، این برای دولت موفقیت بسیار بزرگی بود. توانستیم بخشی از بدهی‌های دولت قبل را پرداخت کنیم و مقداری از طلب‌های بسیاری از پیمانکارانی را که از دولت قبل طلبکار بودند، بپردازیم تا شب عید نشاطی در آن بخش بوجود بیاوریم. برای فعالیت های عمرانی در سال جدید این کار خیلی مؤثر است. چون اگر بدهی آنها پرداخت نمی‌شد، در واقع نمی‌توانستند فعال شوند.

همه پیش‌بینی‌ها این بود که امسال نمی‌توانیم بیشتر از ۱۰ هزار میلیارد تومان برای بودجه عمرانی مصرف کنیم. سال قبل فقط ۱۳ هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی داشتیم. امسال تا پایان سال ۲۲ هزار میلیارد تومان برای بودجه عمرانی اعتبار تخصیص دادیم و این بسیار مهم و رشد قابل ملاحظه‌ای است.

موفقیت های بسیاری در هفت ماه گذشته کسب کرده ایم

در صادرات نفت به اندازه‌ای که پیش‌بینی شده بود نفت صادر کردیم که این خیلی مهم است. در کل درآمدهای قبلی ما به رقم واقعی نزدیک است. درآمدهای مالیاتی ما خیلی بهتر و بیشتر از پیش‌بینی محقق شد. همه اینها نشان می‌دهد که دولت در کار خودش موفق بوده و بسیار خوشحالم که دولت در طول هفت ماهه گذشته در زمینه‌های مختلف موفقیت‌های بسیار خوبی را به دست آورد و به هر حال زمینه برای حرکت بسیار مجدانه و پرسرعت سال جدید آماده شده است.


در زمینه سیاسی به تعبیر مقام معظم رهبری در سال ۹۲ حماسه سیاسی آفریده شد؛ هم در بحث داخلی و هم در بحث خارجی حماسه سیاسی آفریده شد. در بخش سیاسی، دولت به جد می‌تواند مدعی این باشد که حماسه‌ای بزرگ آفریده شده است؛ هم در داخل کشور و هم در صحنه بین‌المللی. به هر حال در مسئله هسته‌ای ۱۰ سال با بهانه‌جویی‌های نابجای غرب و با ظلم‌هایی که به ملت ایران کردند دچار مشکلات بودیم که قدم بسیار بزرگی برداشته شد. توافق ژنو اولین قدم بسیار مثبت بود. برای جهانیان روشن شد که حتی برفرض آنکه ادعایی نسبت به مسئله هسته‌ای ایران وجود داشته باشد، با گفت‌وگو و منطق و مذاکره قابل حل است. اگرچه از دیدگاه ما هیچ مشکلی در مسئله هسته ‌ای ما نبوده و نیست.

اینها بهانه‌جویی و سوءتفاهم بوده که در وهله اول رفع شده و ان شاء‌الله در مقطع نهایی مذاکرات- که در سال جاری انجام می گیرد- همه چیز حل خواهد شد و امیدواریم به موفقیت دست پیدا کنیم تا بتوانیم زنجیره‌های تحریم را که به ناحق بر روی دست و پای اقتصاد ایران بسته شده است به طور کامل باز کنیم و یک تحرک لازم در زمینه اقتصاد بوجود بیاوریم.

همواره از انتقاد سازنده استقبال می‌کنیم

در سالی که گذشت در زمینه مسایل فرهنگی، اجتماعی و سیاست داخلی حرکت‌های بسیار خوبی انجام شد. بسیار خوشحالم که امروز انتقاد از دولت سهل و ساده انجام می‌گیرد. سایت‌های منتقدان، برنامه‌های صدا و سیما و روزنامه های آنها هرچه بخواهند می نویسند و می سازند. فکر نمی‌کنم هیچ زمانی اینچنین بدون دغدغه و به راحتی از شخص رییس‌جمهوری، از کار دولت و راه دولت نقد و انتقاد می کردند. ما پذیرای انتقاد هستیم و آن را قبول و مفید و لازم می‌دانیم؛ البته انتقادی که سازنده و توأم با دلسوزی باشد و با هدف اصلاح امور انجام بگیرد.

بدترین افراط‌ها نگفتن واقعیت‌ها به مردم است

دولت همیشه با دروغ، تهمت و افترا مخالف بوده و هست. این دولت آمده تا جلو افراط‌ها را بگیرد. بدترین افراط‌ها دروغ و تهمت است. بدترین افراط‌ها نگفتن واقعیت‌ها به مردم است.امیدواریم اینها رفع شود و به تدریج کنار رود و انتقاد سازنده و واقعی در کشور ما باشد.

سال گذشته در زمینه فرهنگی، همه فرهنگ دوستان و اصحاب فرهنگ امیدوار شدند و احساس نشاط داشتند و در زندگی فرهنگی خود سرآغاز جدیدی را دیدند. این را بارها در مجامع عمومی اعلام کردم و گفتم و چنین هم بوده و خواهد بود.

در سال ۹۲ دولت تصمیمات بسیار مهمی را برای کشور اتخاذ کرد که آن تصمیمات ادامه پیدا می‌کند. در زمینه سواحل جنوب، دولت تصمیم گرفت تا سواحل را شکوفا کند. در دو سفری که در استان‌های جنوبی انجام شد و نیز سفرهایی که امسال در ادامه‌ آن انجام خواهد شد، ان شاء‌الله در پایان این دولت خواهید دید که وضعیت سواحل جنوبی با آنچه در آغاز این دولت بوده بسیار متفاوت خواهد بود.

بندرها و بندرگاه‌ها، قدرت صادرات ما در سواحل جنوب است. باید برای آبادانی صنایعی که در سواحل جنوب بیشتر به نفت و گاز مربوط می‌شود تلاش کرد. صنایعی از قبیل صنایع انرژی‌بر مثل فولاد و پتروشیمی و نیز جاده‌سازی و اتصال شهرها به یکدیگر. باید وضعیت بهتری را تجربه کرد. کما اینکه ان شاء الله در سفرهای استانی برای هر استان به تناسب وضعیتی که آن استان دارد، برنامه‌ریزی‌های لازم برای حرکت بهتر به سمت جلو انجام خواهد شد.

مهمترین دستاوردی که ما در سال ۹۲ داشتیم ثبات و آرامش در مردم بود. الحمدلله امیدواریم همین ثبات و آرامش را در سال جدید هم مشاهده ‌کنیم. همه گزارش‌ها به ما می‌گوید که امسال در سفرهای نوروزی در نحوه رانندگی، اسکان و نحوه برخورد آرام‌تر و پرنشاط‌تر، با هم صحبت می‌کنند. مردم به آینده امیدوارتر می‌نگرند و این بزرگترین دستاورد برای دولت است.

مهار تورم و حل مشکل اشتغال وعده اصلی دولت است

وعده اصلی دولت مهار تورم و حل مشکل اشتغال بوده است؛ در تورم موفقیت‌های بسیار خوبی برای مهار داشتیم و درزمینه اشتغال‌ هم زمینه‌های خوبی ایجاد شده برای اینکه در سال جدید بتوانیم بر غول اشتغال و بیکاری فائق شویم و اشتغال را شکوفا کنیم. البته در سال جدید مسایلی پیش رو داریم که به فهرست‌اش اشاره شده است. همچنین بحث اجرای یارانه را در مرحله جدید پیش رو داریم که از فروردین ماه آغاز می‌شود و ان شاء‌الله در اردیبهشت همه مراحل آن عملیاتی و اجرایی می‌شود.

امیدوارم همه برنامه‌هایی که در زمینه یارانه مد نظر دولت است به زودی عملیاتی و اجرایی شود. البته رسانه‌ها و همه مردم هم باید در این زمینه کمک و یاری بکنند که بی‌تردید همه جا مردم باید حضور داشته باشند و تلاش مردم است که می‌تواند دولت را موفق کند.

امسال در زمینه بهداشت و نظام سلامت گام‌ بلندی برمی‌داریم

در زمینه بهداشت و نظام سلامت، دولت گام بلندی را در سال جاری برخواهد داشت مردم تا چند ماه دیگر شاهد خواهند بود که وضع خدمات‌رسانی به مردم در بخش سلامت تغییر می‌کند.
البته معضل سلامت، دارو و مسایلی که در این زمینه وجود دارد، همه‌شان در طول سال ۹۳ حل نخواهد شد، اما گام بسیار بلندی را در سال ۹۳ برمی‌داریم و این را ادامه می‌دهیم و ان شاء الله تا پایان این دولت وضعیتی را فراهم می‌کنیم که در زمینه سلامت و درمان هزینه مردم بسیار کمتر از هزینه‌ای باشد که امروز پرداخت می‌کنند.

درباره امنیت غذایی برای اقشار کم‌درآمد و آسیب‌پذیر، دولت بسیار حساس است و ان شاء الله در سال جاری قدم‌هایی در این زمینه برخواهد داشت؛ برای همه آنهایی که نیازمندی‌شان برای دولت به اثبات رسیده باشد و وضع مالی‌شان مناسب نباشد.

البته این برنامه‌ها جزئی‌تر اعلام خواهد شد، ولی هرکس قبلاً در کمیته امداد و بهزیستی ‌عضو بوده یا بعداً ثبت نام کند، حتماً از برنامه مربوط به امنیت غذایی و یارانه کالایی برخوردار خواهد شد. در مسئله تامین اجتماعی، بیمه‌های درمانی را گسترش می‌دهیم. تلاش بر این است که همه دارای دفترچه بیمه باشند و ارزش این دفترچه‌ها را افزایش دهیم.

مسئله آب، نفت، گاز، راه آهن و محیط زیست از مسایل مهم ما است و برنامه‌های اصلی ما در دولت خواهد بود. این‌ها را در چارچوب اقتصاد مقاومتی که رهبری ابلاغ کردند، دنبال خواهیم کرد.

تلاشمان حرکت همیشگی در چارچوب قانون است

بسیار خوشحالیم که سال گذشته توانستیم طبق قانون، لایحه بودجه را سر موقع به مجلس بدهیم. البته تلاش دولت همیشه این بوده که در چارچوب قانون حرکت کند. این دولت نخستین دولتی بود که در اولین فرصت، لیست وزرا را به مجلس شورای اسلامی برد که این تقریباً بی‌سابقه بود. مجلس همکاری و یاری کرد. دولت به موقع تشکیل شد. دولت به موقع اصلاحیه بودجه داد و به موقع بودجه سال آینده - یعنی امسال - را تهیه و تدوین و به مجلس تقدیم کرد و مجلس هم یاری و کمک کرد و دیدیم که بودجه تصویب شد.

اکثر آیین‌نامه‌هایش را هم در سال گذشته تصویب کردیم و اگر چیزی باقی مانده باشد در اولین جلسات هیأت دولت آنها را نهایی می‌کنیم و شاید این جزو سال‌های استثنایی باشد که از ابتدای سال هم بودجه و آیین‌نامه و هم برنامه داریم. علاوه بر این هدف‌های ما معین و مشخص است و حتی نسبت به یارانه تمام تصمیماتی که امسال می‌خواهیم اجرا کنیم، در سال قبل اتخاذ و نهایی شده است.

هدفمان صلح، دوستی و آشتی است

در زمینه سیاست خارجی و داخلی یک هدف مهم داریم و آن هدف مهم صلح و دوستی و آشتی است و این را دولت ادامه خواهد داد؛ هم در داخل و هم در خارج. در داخل هم باید به صلح و آشتی و برادری و مشارکت و تعاون و انسجام و وحدت برسیم. در دنیای خارج هم باید به رفع تنش‌ها، اعتمادسازی و تعامل سازنده برسیم. در هر دو زمینه دولت طی هفت ماه سال گذشته موفق بوده و ان شاء‌الله امسال همان راه و مسیر را ادامه خواهد داد.

البته در زمینه مسئله شبکه ملی اطلاعات در سال قبل تصمیم بسیار مهمی را اتخاذ کرده‌ایم که انشاءالله آن را اجرا می‌کنیم. ان‌شاءالله زیرساخت‌های یک شبکه ملی داخلی اطلاعات را بوجود می‌آوریم و شرایطش را آماده می‌کنیم، برای اینکه مردم به راحتی بتوانند با دستگاه‌های اداری و دولت الکترونیک تماس بگیرند. البته با پهنای باند قابل قبول و راحت که مشکلات هم نداشته باشند. به طوری که به بسیاری از سرورهایی که در خارج است نیاز نباشد و همه بیاید در داخل. البته این معنایش این نیست که اینترنت داخلی ما به خارج متصل نیست. ما به خارج هم متصل هستیم اما در عین حال در داخل رفاه فراوانی را برای مردم بوجود خواهیم آورد.

مقام معظم رهبری در طول هفته‌های اخیر سال گذشته مفادی را فرمودند. در نامگذاری سال بر اقتصاد تأکید کردند. در سال گذشته هم بر اقتصاد مقاومتی تأکید کردند. اقتصاد مقاومتی را توضیح دادند. به حق اقتصاد مقاومتی آن است که ما در هر شرایطی بتوانیم روی پای خودمان بایستیم. این در زمانی امکان‌پذیر است که ما به اقتصاد دنیا متصل شویم تا اینگونه نباشد که هر زمانی خواستند به ما فشار واردکنند. قوی‌شدن اقتصاد یک مقوله و اقتصاد به دنیا متصل شدن هم یک مقوله است.

اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصاد توانمند درون‌زای برون‌نگر

هر دو این‌ها نیاز است. یعنی باید اقتصاد درون‌زا و درون‌نگر باشد. یک زمانی بود که برای صادرات نفت همه دنیا به ما احتیاج داشتند و اشاره می‌کردیم دنیا می‌لرزید که نکند ایران بخواهد نفت‌اش را تحریم کند. نفت قابل ملاحظه‌ای در بازار داشتیم و انرژی دنیا به ما متکی بود. خوب به وضعیتی رسیدیم که به هر حال، بیگانگانی ایران ستیزی کردند و نفت ما را برخلاف مقررات بین‌المللی و برخلاف قانون تحریم کردند.

این که دنیا جرأت می‌کند یک عده‌ای از کشورهای غربی جرأت می‌کنند که نفت ما را تحریم می‌کنند، معنی‌اش این است که اقتصاد ما ایراد دارد و مقاومتی نیست. یعنی باید نفت‌، گاز، پتروشیمی، صنایع، فولاد، معادن ما و خودرو ما در صحنه جهانی آنچنان نقش داشته باشد که دنیا احساس نیاز کند. اشکال ندارد ما هم احساس نیاز کنیم. اما این دو به هم متصل باشد. ما که قصد تحریم نداریم. قصد آزار کشوری را هم نداریم ولی دیگران که می‌خواهند به ما فشار بیاورند دیگر راهی برایشان وجود نداشته باشد. ترانزیت ما به گونه‌ای باشد که صادرات و واردات بسیاری از کالاهای کشورهای مختلف به ایران متصل باشد. آن موقع چطور می‌توانند تحریم کنند. اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصاد توانمند درون‌زای برون‌نگری که دنیا نتواند نسبت به این اقتصاد نظر بد داشته باشد یا تصمیم بد اتخاذ کند.

بعد از قانون اساسی مهمترین سند چشم‌انداز ۲۰ ساله است

با برنامه‌هایی که ان شاء الله امسال پیش‌رو داریم به نظرم این کار در چارچوب همان اصول امکان‌پذیر است. اقتصاد مقاومتی می‌تواند اقتصاد کشور را توانمند کند. برنامه‌ای که در اقتصاد، سیاست و در زمینه علم و دانش پیش رویمان است، یکی چشم‌انداز ۲۰ ساله است که راه را می‌تواند مشخص کند - که رهبری فرمودند چشم‌انداز ۲۰ ساله بعد از قانون اساسی مهمترین سند است - و دیگری سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی است که پیش روی ما ست و ان‌شاءالله در زمینه اقتصاد کار را پیش ببریم.

رهبری معظم در پیام امسال، مسئله فرهنگ را هم افزودند ، فرهنگ اهمیت بسیار زیادی دارد. بسیاری از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی ما مربوط به فرهنگ است. بسیاری از مسایل اقتصاد ما مربوط به فرهنگ است. زیربنای بسیاری از مسایل، مسئله فرهنگ است. در آسیب‌های امروز استحکام نداشتن خانواده را می‌بینیم که مهمترین مسئله ماست.

خانواده باید مستحکم شود؛ افزایش طلاق‌ها، کاهش ازدواج‌ها، تشکیل نشدن یا دیر تشکیل شدن خانواده و استحکام و ثبات نداشتن مسائل مهمی است. بزرگترین کار فرهنگی ما این است که بتوانیم به خانواده‌ها استحکام ببخشیم. بتوانیم به اخلاق عمومی جامعه طراوت بدهیم و تعالی معنوی را در جامعه بوجود بیاوریم، ایمان مردم را مستحکم و هویت ایرانی اسلامی را تقویت کنیم.

اینها همه در سایه فرهنگ امکان‌پذیر است .البته بگوییم یا نگوییم بزرگترین دستگاه در زمینه فرهنگ، آموزش و پرورش، آموزش عالی و بعد بقیه دستگاه‌ها هستند. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه‌های علمیه و بسیاری از نهادهایی که درزمینه فرهنگ کار می‌کنند، همه اینها باید در چارچوب یک مدیریت باشد.

اگر بدون مدیریت، هرکسی از هرگوشه‌ای هر کاری را که خودش تشخیص می‌دهد به عنوان کمک به فرهنگ انجام دهد، نمی‌دانیم همانی در می‌آید که مد نظرمان است. یکسری نقاشی، بیلبورد، کتاب، شعر، مقاله، رمان‌هایی که وقتی آدم می‌خواند ته آن می‌بیند نه تنها فرهنگ را تقویت نمی‌کند، بلکه اختلاف را بیشتر می‌کند و وفاق و انسجام ملی را از بین می‌برد. ببیند، فرهنگ باید در چارچوب شاخص‌های فرهنگی باشد.

باید شاخص‌های فرهنگی را مشخص کنیم. شورای عالی انقلاب فرهنگی باید مسئولیت رده بالای فرهنگ را در کشور بر دوش بکشد و به عهده بگیرد، همه این نهادها را در کنار هم قرار بدهد و متصل کند. ما باید ان‌جی‌او‌ها و همه سازمان‌های مردم‌نهاد را تقویت کنیم . این مردم هستند که می‌توانند آسیب‌ها را از بین ببرند. اگر می‌خواهیم با اعتیاد مبارزه کنیم باید سازمان‌های مردم نهاد را تقویت کنیم . اگر می‌خواهیم بچه‌های یتیم جامعه سرپرست مطمئن داشته باشند این سازمان‌های مردم نهاد هستند که باید تلاش کنند. اگر بناست اخلاق را تربیت کنیم سازمان‌های مردم نهاد باید تلاش کنند .

همه خیران و آنهایی که در زمینه فرهنگ کار کردند، معلمان بازنشسته، استادان بازنشسته و آنهایی که فعالند، بخشی از وقت‌شان را در این کار بگذارند و در این انجمن‌ها شرکت کنند و فعال شوند تا بتوانیم فرهنگ را به گونه‌ای پیش ببریم که دغدغه‌ها از بین برود.

اینکه می‌بینیم بعد از سی و پنج سال مقام معظم رهبری، بسیاری از علما و دلسوزان نسبت به فرهنگ ناراحت و نگرانند، معنایش این است که در کار همه نقص و ایراد بوده و باید این نقص و ایراد را برطرف کنیم. این البته عزم ملی می‌خواهد. همانطور که رهبری فرمودند، عزم ملی را دولت می‌تواند تسهیل کند. برای عزم ملی و این که سازمان‌های مردم نهاد وارد عمل ‌شوند، موانعی پیش روست که دولت باید این موانع را برداشته و رفع کند و زمینه را برای حضور آنها آماده کند. دولت نباید بگذارد کسی مانع فعالیت آنها شود و به هر بهانه و اشکال کوچکی یک سازمان مردم نهاد بی‌خودی تعطیل شود. اشکالش را رفع کند، به آن تذکر دهیم و حل کنیم؛ از همه مهم‌تر آن وفاق، اتحاد و کنار هم قرار گرفتن است.

رنگ مسایل حزبی ، شخصی و جناحی را کم کنیم

باید رنگ مسایل حزبی ، شخصی و جناحی را کم کنیم. باید مسایل ملی، دینی، منافع دینی و مصالح ملی را پررنگ ببینیم . غیر از این ما نمی‌توانیم از مشکلات به راحتی عبور کنیم. رهبری فرمودند که مدیریت باید جهادی باشد، البته این مدیریت جهاد به معنی جهادی سازندگی نیست، جهاد به معنی عام کلمه است، ولی آنهایی که در جهاد سازندگی بودند تجربه خوبی دارند. در دولت‌ چهار، پنج نفر از وزرا از مسئولان رده بالای جهاد سازندگی اوایل انقلاب بودند و برخی از وزرا، مسئولان و معاونان هم از ایثارگران و ماه‌های متعدد در میدان جنگ بوده‌اند، بسیاری از اعضای دولت خانواده شهید هستند. دولت، یک دولت ایثارگر جهادی به تمام معناست و مدیریت جهادی یعنی مدیریت الهی، معنوی؛ یعنی مدیریت علمی و عقلانی است؛ مدیریتی که توأم با ایثار و فداکاری است.

این مدیریت جهادی است که می‌تواند کار را پیش ببرد. ان شاء الله همه اعضای دولت و مدیران در سراسر کشور، چه در دولت و چه خارج از دولت و بقیه قوا ، مدیریت جهادی داشته باشیم.هدف الهی و برنامه علمی و عقلانی و توأم با تلاش و ایثار و فداکاری باشد تا بتوانیم به اهدافی که مد نظر است برسیم.

رهبری معظم انقلاب در زمینه اقتصاد مقاومتی گفتند مرکزی برای پایش باشد. من از سازمان مدیریت، سازمان برنامه بودجه می‌خواهم که این مرکز پایش را تشکیل دهد و روند اقتصاد مقاومتی را مرتب پایش کند. خود وزارتخانه‌ها این کار را بکنند که بتوانیم در هر مقطعی گزارشی را در این زمینه تقدیم کنیم؛ هم به رهبری و هم به مسئولان عالی‌رتبه نظام و دستگاه‌هایی که به نوعی بر کار دستگاه اجرایی نظارت دارند.

باز هم بر دو نکته تأکید می‌کنم؛ یکی مبارزه با فساد است که در سال گذشته شروع شده و امسال هم به جد و به طور قاطع با فساد باید مبارزه کنیم.
باید آنهایی را که از بیت‌المال و رانت سوء استفاده کردند پیدا کنیم و به دست عدالت بسپاریم و نگذاریم فساد در این کشور تکرار و ادامه پیدا کند . همچنین حقوق مردم و حقوق شهروندی از مسایل بسیار مهمی است که ان شاء الله در ماه‌های اولیه امسال حقوق شهروندی را تکمیل و این منشور را منتشر می‌کنیم. این دولت پای همه اصولی که در قانون اساسی به عنوان حقوق ملت آمده ایستاده است. امروز اگر در اجرا ما نقص و مشکلی می‌بینیم، ان شاء الله آن را رفع می‌کنیم.

همه مردم ایران باید زیر پرچم جمهوری اسلامی احساس امنیت و راحتی کنند. باید از حقوق مشروع خودشان برخوردار باشند. تمام مذاهب اسلامی و ادیان و همه آنهایی که تابع این سرزمین و ایران هستند، باید از این حقوق برخوردار باشند و اگر نقصی وجود دارد آن را در سال جاری رفع کنیم.

ان شاء‌الله در سال جدید پرتلاش‌تر و پرانرژی‌تر برای خدمت به مردم بسیار خوب و عزیزمان، آماده باشیم؛ ملت سرفراز ایران عزیز.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷۲
در انتظار بررسی: ۳۶
غیر قابل انتشار: ۴۱
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
52
128
دولتهای قبلی هم همین حرفارو میزد احمدی نژاد که معتقد بود آزادی نزدیک به مطلق داریم ! واقعا که !
پاسخ ها
ستاد اسلامی قدس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
تشبیه روحانی به احمدی نژاد اشتباه محض است.
خودش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
288
77
توقیف 9 دی و رسالت و چند تا شکایت کار بابای متن بوده !؟!؟!؟!؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
بهتر که بستنش
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
رسالت؟
ناشناس
| United States of America |
۰۱:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
حقش بود.
ناشناس
| Japan |
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
دولت تنها دوتا عضو تو شورای نظارت داره پس چرا کسی به اونا گیر نمیده
پارسا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
51
127
الان دقیقاً کی و کجا جرات انتقاد داره ؟ :)
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
27
155
سایت‌های منتقدان، برنامه‌های صدا و سیما و روزنامه های آنها هرچه بخواهند می نویسند و می سازند.
درست گفتید : می سازند
درست گفتید : می سازند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
عمو جان برنامه تلویزیونی را می سازند، نمی نویسند! اما رندی آقای روحانی هم در نوع خود بی نظیر است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
16
140
بهتر بودیک یادی هم از مرزبان ایرانی که به دست مزدوران به شهادت رسید میکرد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
اخه چی باید میگفت یعنی حرفی هم داشته؟
پارسا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
7
61
از فضای علمی و باز استقبال می کنیم.
حیف
|
Finland
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
4
50
انتقاد به قصد انتقاد...
یک بار هم انتقاد به قصد سازندگی
علیرضا
|
Finland
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
14
56
این هم از برکات دولت تدبیر امید هست که اینقد آزاد داریم هر چی مینویسم انتخاب منشر میکنه.
لیلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
1
67
تعریف زیبا و جامعی از اقتصاد مقاومتی ارائه فرمودید ولی فراموش نکنیم اقتصاد ما از ناحیه اختلاسها و فساد مسئولین بیشترین ضربه را می خورد
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
39
25
راست میگین ولی نمی دونم چرا فیلما و سریال رو سانسور می کنید. همین سریال پایتخت دو سال قبل هم پخش شده و مشکلی پیش نیومده ولی امسال سانسور شده. شایدم پایتخت 3 برا بختیاری ها ساخته شده. مراسم اختتامیه فیلم فجر اصلاً کامل پخش شد ولی انتن ما خراب بود تند و تند می رفت اتاق فرمان. انتقاد هم اینقدر صورت می گیره نگو. ریئس جمهور خودش مجری رو انتخاب می کند و سوالات هم خودش طرح می کنه ( البته این خرده بر شما وراد نیست بلکه به روسای قبلی وارد است که از قبل شکل گرفته است).
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
95
60
چرا نمی ذارید در مورد توافق ژنو و کرسنت کسی حرف بزنه ـ
پاسخ ها
sam
| United Arab Emirates |
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
خب مثلا چی مونده که نگفتن ؟مثلا دهن اقایون شریعتمداری و رسایی و قدوسی رو که میتونه ببنده ؟چرا بی خود جو الکی میدی؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
به فرض مثال فساد کرسنت چقدر بوده؟آیا اندازه ی 100میلیارد دلاری بوده که طی 8سال گذشته قطراز سهم ایران در پارس جنوبی فروخته؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
نمیزارن چون انتقاد آزاده!
؟
ناشناس
| United Arab Emirates |
۰۱:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
پس اینهمه تو مجلس و جراید تند روها که نقد کردند حرف نبود لابد میخواین شما برین مذاکره کنید که 8 سال کردید ومردم جز تحریم و 5قطعنامه خطرناک ندیدند !!!
سجاد
|
United States of America
|
۱۷:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
28
66
روحانی ممنون. ‏‎ ‎
معصومه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
24
61
اقای روحانی دیپلمات شما در زمینه سیاست خارجی ثابت کرد که دولت نقدپذیری هستین. موچکریم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
انقدر نقد پذیر که سرباز وطن رو اسیر میکننو میکشن و دولت بخاطر مسالمت جو بودن سکوت کرده تا خودشون متنبه بشن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
دیپلماسی
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
14
26
پرداخت حق غذا و سرویس و حق کمک مسکن و اضافه کار حداقل 100 ساعت در ماه برای کارمندان شاغل به تنهایی معادی یک حقوق کامل هست بیچاره بازمشستگان که از این مزیا اجبارا محروم هستند با این حساب خدا وکیلی شلغلان دولت نباید حتی یک ریال یارانه بگیرند اخه این چه عدالتیه که دولت ها اجرا میکنند؟؟؟؟ چرا فکری بحال بازنشستگان نمیکنند ؟ فقط بلد هستند بگویند فرهیختگان و حرفای دهن پر کن بزنند ؟ باید برای بازنشستگان لا اقل ضریب افزایشی بیشتری در نظر بگیرند تا سطح حقوق اونا با شاغلین زیاد تفاوتی نکند به طور مثال الان اگر فردی با فوق لیسانس بازنشسته بشه در 5 سال اینده با فرد مشابه خودش اختلاف حقوقی بیش از 1 میلیون تومان در حق بازنشستگیشونه آیا اینه عدالت ؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
برو خدا رو شکر کن شغل دار ما که کوچکترین شغلی پیدا نمی کنیم زندگی بگزرونیم چی؟
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
کارمند بازنشسته ای را می شناسم که فارغ التحصیل برق دانشگاه شریف است ( البته با نام سابق آریامهر )
بعدازبازنشستگی و درحال حاضر حقوقی که بدستش می رسد حدود یک میلیون تومان در ماه است. او کارمند وزارت مخابرات می باشد
درحالیکه بقول خودش یک آبدارچی بازنشسته که همکارش بوده معادل 2 میلیون درماه دریافتی دارد!
البته قصد بی حرمتی به قشرعزیر آبدارچی را ندارم ولی تفاوت ها را عرض کردم
علت این اختلاف عجیب تبعیضی است که در وزارتخانه مخابرات میان کارمندان مشمول بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی اعمال شده است و درهیچ دولتی هم به داد این جماعت نرسیده اند و فقط وعده داده اند.
سایت محترم انتخاب لطفا چاپ کنید تابلکه برخلاف دولت های قبل فکری بحال رفع این تبعیض گردد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
بنظرم کارمندان دولت یا باید یارانه بگیرندیا حقوق،اگه قبول ندارند استعفا بدهند تا سایر تحصیلکردگان استخدام شوند قول میدهند برای یارانه ثبت نام نکنند
حامد قزوینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
22
47
درود بر دولت تدبیر و امید

فقط باید کمی با این افراطیون قاطع تر برخورد کرد

یا حق
پاسخ ها
دلسوز
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
كدوم تدبير تاحالا هرچي بوده تحقير بوده ....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
59
41
بی سابقه ترین حمله به منتقدان از طرف رییس جمهور فعلی شده است !
طرف به منتقدانش میگه "کم سواد" "تغذیه شده از جای خاص" بعد هم میگه من انتقاد پذیرم !!!
عجب ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
شما به چی میگید سواد؟تورم45درصدی عاملینش کی بودند؟عدم تحرک برای جلوگیری از صدور 5قطعنامه تحریمی شورای امنیت سواد حساب میکنید؟عقب ماندگی در توسعه ی میادین مشترک وغارت این میاددین توسط قطر وعربستان و...سواد حساب میکنی؟
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
وقتی طرف مغرضانه و بدون انصاف خبرسازی می کنه، وقتی حتی اطلاعات اولیه در مورد مسئله ی مورد بحثش نداره، چه صفت لایقی رو میشه بهش نسبت داد؟!
شیرازی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
برای شما گویا هنوز احمدی نژاد رییس جمهور هست!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
23
54
دولت روحاني خيلي خيلي از دولت قبلي بهتره وما امسال نوروز خدارا شكر كرديم كه روحاني برامون سخن گفت
بازهم شكر خدا كه ازدست اون دولت خلاص شديم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
43
43
عجب ... است... اگر صدا و سیما فقط می خواست افتضاح سبد کالا را انعکاس می داد الان دولت روحانی وجود نداشت... حالا بحث رانت واردات و تورم و انتصابات سالمندان و.... بماند ....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
0
16
جناتب رییس جمهور خواهش داریم برای کنترل تورم راههای افزایش نقدینگی را ببندید در این چند سال پس از انقلاب ببینید ما چقدر تاجرانی داریم که ره چندین ساله را بدلیل ضعف مدیریت اقتصادی واشتباهات و تصمیمهای نا درست یک شبه پیموده اند خواهش داریم هزینه های مصرفی ادارات و سازمانها را کاهش دهید ادارات ما پر است از نیرو وهمچنین وسایل و امکانات از قبیل کامپیوتر و تجهیزات و...خواهشمندیم مدیریت صرفه جویی تبلیغ شود خواهشمندیم ثبات رو به کاهش قیمتها اعم از زمین و مسکن و ماشین و ارز و طلا و.....ادامه داشته باشد خیلی از افرادی که در بالا اشاره شد نونشان در بی ثباتی است
خانم
|
United Arab Emirates
|
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
7
35
مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید
محسن
|
Seychelles
|
۲۰:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
5
35
آقای روحانی امیدوارم حرفاتون عملی بشه این ملت یه نفس راحت بکشن ....
ارش
|
Germany
|
۲۰:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
2
17
انتفاد ما به نحوه جذب واستخدام در سازمانها وادارت دولتی هست چر ااستخدامها بصورت سفارشی انجام می گیر د اقای ریس جمهور چرا عده ای سهمیی استخدامی دارند چرا عده ای در ادارات دولتی مالیات و بیمه پرداخت نمی کنند اقای ریس جمهور چرا حضرت علی از بیت المال به برادرش پشیزی نداد من ایرانی نمی دونم کی این نابرابریها و تبعیض ها برچیده می ضود اقای ریس جمهور شما به داد ما برسید شما ریس جمهور همه مردم هستید با این سهمیه ها و .. بر خورد ود . متشکرم
بی سواد افراطی قیم مردم
|
Saudi Arabia
|
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
45
39
دکترجان ما که بی سوادیم حالیمون نشد الان شما دقیقا چی گفتی! ولی اینو می دونم که "جیگر" نیستیم!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
جناب "بی سواد افراطی"شما الان سفر حج مشرف هستید؟! از لیبی هم که پیغام نمیگذارید چون بعد از قذافی پرچمشون عوض شده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
11
24
حالا شما اینقدر به منتقدین خود رو ندهید فردا دیگر جلودارشان نیستیدها
ناشناس
|
Sweden
|
۲۰:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
9
24
جناب روحانی اگر نتوانید جلوی فساد مالی گسترده و وسیع را بگیرید قطعا روز به روز مردم بیچاره تر میشوند
در ضمن جلوی اجرای مرحله دوم هدفمندی را بگیرید تا ازآوار تورم سرسام آور جلوگیری کنید الان نقدینگی تولیدی احمدی نژاد منتظر نابودی اقتصاد و بدبخت کردن مردم هست فکری بکنید من با تمام وجود تا آخر طرفدار شما هستم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
6
19
گر بدی گفت حسودی و عزیزی رنجید -- گو تو خوش باش ...
خیری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
5
11
دلمون کباب شد...شما که هر روز دارید رسانه های منتقدو توقیف و تعطیل می کند و نتونید توهین بهشون رو شاخشه.بودجه صداوسیما هم که تهدید کردید قطع میهش! جالبه صداوسیما که با دولت مثلا بده(!) از اون طرف به سفارش دولت چپ و راست زیرنویس میره که ملت احترام خودشونو حفظ کنن و با زبان خوش یارانه نگیرن! چه جوک هایی قبل 13 می شنویم!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
3
3
منتقد اصلی شما و دوستان شما به قول خودش الان سکوت دارد. شما بیشترین اتهامات را به ایشان زده اید.
ستاداسلامی قدس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
4
4
کمی هم برخورد با این افرادلازمه.در زمان احمدی نژاد اگر کسی بدون انتقاد وفقط مطالبی که از ضعف دستگاه های اجرایی کوچک می نوشت آن روزنامه یک سال تعطیل می شد اما حالا روزنامه های تند رو بعد از این همه حمله به بدنه ی دولت تعطیل شد.
مهدی
|
United Arab Emirates
|
۲۱:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
9
14
پس چرا هفته نامه یالثارات و 9دی رو توقیف کردید؟!!!!! اونام خب منتقد بودن
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
6
4
فکری بحال بازنشستگان نیروهای مسلح بکنید بچه های بزرگ عروس داماد با این حقوق کم چه کنیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
5
4
واقعا!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
7
8
درود بر روحانی
مشهدی
|
United Arab Emirates
|
۲۳:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
6
7
انتقاد با تخریب و تهمت ودروغ پراکنی فرق داره . اینها دارند دولت رو تخریب میکنند و به قول خودشون سیاه نمایی میکنند البته سیاهی برای زغال می مونه! از روحانی میخواهیم با اینها برخورد کنه
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۰:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
2
8
دکتر جون غمت نباشه بقول حضرت سعدی : کرا زشت خویی بود در سرشت// . نبیند ز طاووس جز پای زشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
6
10
آقای رئیس جمهور مزاح فرمودند!!!
زحمتکشان ستادی روحانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
5
6
خدا قوت جناب دکتر روحانی الحق و الانصاف توی این مدت کم خرابکاری برادران را که ره صد ساله را برای خرابی این مملکت یک شبه که نه بلکه 8ساله طی کردند دولت تدبیر و امید توی این 9 ماه خوب جمع کرد اما ا ما اما جنابتان از نیروهای مخلص و زحمتکش ستادی که مدیریت جهادی را باید اعمال کنند غافل شدیییییییییییییییید تا جایی که الان آنها عصبانی و سرخورده و اعتراضاتشان با مدیران وزارت کشوری رسانه ای شد و مورد سو استفاده ی رقیبان بی رحم گردید . جنابعالی باید نگذارید این دلسوزان منزوی اما نیروهای پایداری و احمدی نژادی بی اعتقاد به شعارها و مدیریت تدبیر و امید با کار شکنی هم دولت را ناکارآمد کنند و هم موجبات نا امیدی یاران را به وسیله ی بستن دست استانداران وانتصاب و ابقای فرمانداران آورده شده توسط آقای احمدی نژاد و پایداری .......با حمایت جناب رحمانی فضلی که با سد کردن راه آنان فراهم کرده است فراهم نمایند جنانکه امروز مشاهده کردیم در حوزه ی یک فرماندار رایحه ی خوش و نا خوش پایداری برای آیت الله هاشمی این کهن مرد صبور و یار دیرین امام ره و منجی صراط انقلاب اسلامی ایران به مسیر قانونمند و اصیل جه مشکلاتی را فراهم کرده است که دل همه ی ملت و دلسوزان شما را بشدت رنجانده و در سطح بین المللی بازتاب منفی داشته است و برای افراطیون یک شارژ روحی بوده است استدعا است نیم نگاهی از زیر بار مشکلات به ما بنمایید تا وضع بدتر نشده و وقب بیشتر از دست نرفته و تهران مزاحمتان نشویم چون گرفتاری این مملکت بسیار زیاد به ارث از مدعیان عدالت رسیده است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
7
8
این لطیفه رو رئیس جمهور برای شادی مردم در ایام عید مطرح کرده!
اگر این صحبت یه ماه پیش مطرح میشد الان یکی از تیکه های پایتخت 3 بود، البته اگر از زیر ممیزی ها جون سالم به در میبرد!
آداک
|
Russian Federation
|
۰۱:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
7
4
خوشحالم که نظرات مخالفین هم منعکس میشود متاسفانه در سایتهایی مثل مشرق و خبرگزاری فارس نظراتی که موافق دولت باشد منعکس نمیشود و فقط اگر فحشی از جانب کسی بر علیه سایتشان باشد منتشر میکنند. شما سعی کنید تا همیشه در انتشار نظرات همینطور بیطرف بمانید برعکس آنها که داعیه مسلمانی دارند اما تحمل انتشار کوچکترین نظر مخالفی را ندارند.
یا حق
ناشناس
|
Germany
|
۰۲:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
2
6
آقا ما مخلص همه ایثاگرا هستیم اما انگار استخدام این قشر تمامی نداره نوه و نتیجه اینا هم باید استخدام بشن و مردم عادیی مثل من که نه جنگ دیدم و نه بابام ایثاگر بوده باید با فوق ایسانس سر بار خوانواده باشم هنوز ؟ شنیدم خانواده شهدا نوه و نتیجشون هم و بعد از اونا نسل در نسا باید استخدام بشوند کجای اینا رو اسلام گفته ؟ فاتحه این کشور رو باید خوند بخدا
امیر
|
Germany
|
۰۷:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
0
2
اگر دولت فکری به حال بخشنامه های غیرقانونی سازمان مالیاتی درخصوص تجدید ارزیابی دارائیها نکند هر چه برای اشتغال رشته است پنبه می شود.بخشنامه مورخ 12 آبانماه 92 معاون مالیاتهای مستقیم نامه 77841 مورخ 27 اسفندماه 90 رئیس مجلس را که به منزله قانون است ( اصل 138 قانون اساسی) محو کرده و دست سازمان مالیاتی را برای اخذ مالیات غیرقانونی وکلان ازتجدید ارزیابی دارائیهای واحدهای تولیدی - برخلاف نظر مقنن- بازکرده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
10
3
از حرف هاي احمدي نژاد مي زنيد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
8
4
آدمو به ياد احمدي نژاد مياندازه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
2
5
در مقابل دولت قبل کار ازانتقاد هم گذشته بود ،منتقدان یا به گفته درست تر مخالفان،همه اش تخریب وسیاه نمایی میکردند!!
اصلاح طلب
|
India
|
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
2
8
جناب رییس جمهور به عنوان بالاترین شخص اجرایی کشور نباید نگرانی خودشو از بابت گروگانهای در دست جیش العدل اعلام کنه و یا حتی یه تسلیت ساده نباید بگه؟.
nima
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
0
5
روحانی یادت باشه ما یادمون هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
2
3
به عنوان یک سایت حامی دولت شما باید این مطلب را به گوش روحانی برسانید که حذف افراد از یارانه تنها باید بر اساس خود انصرافی باشد حتی اگر فردی وضع مالی خوبی داشته باشد چون حذف افراد از یارانه در واقع یعنی ریزش شدید رای روحانی در دور بعد در ضمن روحانی باید هر چه سریعتر دست به تغییر فرمانداران و بخشداران و مدیران قبلی بزند زیرا خیلی از طرفداران روحانی دچار نا امیدی شدند در بحث سبد کالا نیز همین ناکار آمدی مدیران قبلی در توزیع بود که باعث نارضایتی شد .چطور افراد عادی طرفدار روحانی این مسائل را می دانند ولی مشاوران ایشان به این مطالب توجه ندارند. با آرزوی موفقیت برای رییس جمهور محبوب دکتر روحانی
هاشمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
6
7
این آزادی رو که شما ندادی .. شما روزنامه های منتقد رو بستین و بودجه صداوسیما رو هم قطع کردی چون دیگه کاری از دستت بر نمیاد مدعی آزادی دادن شدی .. اگر می تونستی صداوسیما رو هم می بستی یا میدادی به یکی از وزرات اما خدا رو شکر این یکی رو قانون اساسی از دولت گرفته
موسوی
|
Germany
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
0
1
به ناشناس عزیزی که راجع به باطنشستگان نوشته عرض کنم خیر ندارید الان افزایش های انچنانی فوق العاده شغلی بدون سر و صدا و بدون درج در احکام بخاطر ممنوعیت هر گونه افزایش رو برای شاغلان لحاظ کردند بدون سر و صدا چون در احکام درج نمیشه اما کسور داره و در نهایت زمان بازنشستگی با حقوقی بسیار بالا بازنشسته میشوند این بدعت در زمان احمدی نزاد گذاشته شد و متاسفانه الان هم دستگاه هایی مثل همین سازمان بازنشستگی خبر موثق دارم امسال برای کارکنان اجرا میشه و خود معاونت راهبردی هم اجرا کرده که این افزایش 35 در صدی حدودا 500 هزار تومن فقط در اصل حقوق اثر داشته براشون دریافتی های اونا وحشتناکه و صداشون هم در نمیاد اگر ذیحسابی ها رو ببرن برای سوال متوجه میشوند که چه کار های خلافی رو راحت امضا میکنند
هادی
|
Germany
|
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
8
8
انقدر سهلو آسان شده که تا حالا چند تا روزنامه بستن،چند تا شکایت کردن خیلی خیلی سهل شده.انتقاد همان و پلمپ شدن همان!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
8
10
هه هه هه!
نظرات بینندگان