پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : وزیر ارشاد معتقد است: به بهانه حفظ ارزشهای اسلامی جلوی رشد چیزی را در کشور نمیتوان گرفت. از این رو، لغو فیلتر فیسبوک جزو مواردی است که پس از مدت زمانی حل خواهد شد.
علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز در نشست صبحانه با اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره فیلتر شدن شبکههای اجتماعی در کشور اذعان کرد: به هر حال من شخصا با مجموعهای فرهیختگان در کشور اعتقاد داریم که نمیتوانیم افراد را در محیطی محدود محصور کنیم و ادعا کنیم هیچ ارتباطی با دنیا نداریم و به بهانه حفظ ارزشهای اسلامی جلو چیزی را بگیریم.
او افزود: اگر به عقب بازگردیم، میبینیم خیلی کارها که در اول انقلاب انجام شده مضحک به نظر میآید؛ مثل این که ویدئو و دستگاه فکس ممنوع بود.
جنتی با بیان اینکه الان در دنیا شبکههای اجتماعی فعال هستند، تصریح کرد: 700 میلیون نفر در دنیا عضو فیسبوک هستند که چهار میلیون نفر از این تعداد را ایرانیها تشکیل میدهند ولی ما آن را محصور کردهایم.
وی با تاکید بر اینکه در دولت چنین تفکری وجود ندارد که شبکههای اجتماعی را فیلتر کنیم، اظهار کرد: در کارگروه مصادیق مجرمانه که شش وزیر در آن عضو هستند، درخواست جلسه دادهایم. مباحث را دراین زمینه به تفسیر بیان کردهایم و اعلام کردهایم نمیتوانیم دور خود احصار بکشیم.
وی با اشاره به اینکه ما باید سعی کنیم از این پدیده بیشترین استفاده را به نفع خود داشته باشیم، گفت: البته این موضوع جزو مواردی است که حل آن نیاز به زمان دارد و با گذشت زمان برطرف می شود.
جنتی با بیان اینکه ما از افزایش درصد و رشد پروانهها برای ساخت فیلم و آلبومهای موسیقی تا پایان کار دفاع می کنیم، خاطرنشان کرد: این اتفاق که یک فیلم و یا یک آلبوم موسیقی ساخته شده و بعد یک عده با جوی سازیهای خود با ادعای دفاع از فضای کشور اقدام به جمع آوری آنها از بازار کنند، مخالف هستیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر فضای امیدوارکنندهای در بین نویسندگان و نخبگان کشور فراهم شده و آنها احساس میکنند که اگر وارد میدان شوند کار روی زمین نمیماند.
جنتی با بیان اینکه سال آینده سینماگرانی که چند سالی فیلم نمیساختند به صحنه میآیند، خاطرنشان کرد: این افراد برای سال آینده فیلم میسازند و حتی در چند ماه گذشته بسیاری از آنها برای دریافت مجوز فیلمهای خود اقدام کردهاند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در حال حاضر برخی از سینماها تنها با 30 تا 50 درصد از ظرفیت خود کار می کنند، این درحالی است که 330 سالن سینما در کشور داریم که هر کدام با مشکلات فراوانی مواجهاند و ما به دنبال رفع مشکلات سینماها و حتی دیجیتالی کردن آنها هستیم.
وی با بیان اینکه سعی بر این است که اقبال رفتن به سینما بیشتر شود، تصریح کرد: با این روند، هم سینماگران سود میکنند و هم تولیدکنندگان فیلمها.
جنتی با اعلام این خبر که تا سال آینده 20 تا 30 سالن جدید سینما در کشور مورد بهره برداری قرار میگیرد همچنین خاطرنشان کرد: روز اول بهمن ماه را روز سینما مطرح کردیم، آنقدر جمعیت به سینماها رو آوردند که برخی به طور مثال به پردیس پارک ملت هجوم آورده و شیشههای آن را شکستند.
وی با اشاره به حوزه کتاب و نشر در کشور گفت: در این حوزه مشکلات زیادی داریم ولی میتوان این بخش را نیز سودآور کرد.
جنتی ادامه داد: افغانستان میدان وسیعی برای فروش کتابهای ایرانی است، ما نیز با مشکلات صنعت چاپ در کشور آشنا هستیم ولی با همت خود میتوان آن را به سودآوری خوبی رساند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه زمینه برای فروش کتابهای ایرانی به افغانستان وجود دارد، گفت: با این روند اقبال فعالیتهای هنری نیز افزایش می یابد.
وی از احتمال امضای تفاهمنامهای بین وزارت فرنگ و و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد و گفت: ما با وزارت صنعت، معدن و تجارت مذاکرهای کردیم که در صنایع فرهنگی جهش ایجاد شود و در این راستا یک تفاهم نامه در حال تهیه است.
جنتی گفت: بخش خصوصی میتواند به حوزه صنایع فرهنگی در کشور رونق ببخشد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: بانکها نیز حضور خوبی در این زمینه داشتهاند و آثار آن خریداری و آنها را صادر کردهاند.
جنتی در ادامه درباره حوزه مطبوعات با تاکید بر اینکه مطبوعات در کشور با مشکلات زیادی همراه هستندف گفت: دولت به دنبال این است که فضا را برای رسانهها و مطبوعات باز کند.
وی افزود: رشد کشور در گرو رشد مطبوعات است و دلیل مشکلات بسیاری که در کشور شاهد هستیم این است که به مطبوعات اجازه رشد ندادهایم.
جنتی با تاکید بر اینکه با مطبوعاتی که انتقاد میکنند پیش از این نیز برخورد میشده است، اظهار کرد: سعی می کنیم فضا را باز کنیم و اگر به مطبوعات میدان دهیم، آنها نیز سودآور هستند.
وی در ادامه با بیان اینکه به عموم کتابهایی که درخواست مجوز کردهاند مجوز داده شده است، تصریح کرد: این در حالی است که بخشی از توسعه کشور در گرو توسعه فرهنگی است. در راه توسعه، سیاست، اقتصاد و فرهنگ هر سه باید به موازات یکدیگر رشد کنند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه درباره وضعیت سازمان میراث فرهنگی گفت: متاسفانه در سالهای قبل سازمان میراث فرهنگی را شخم زدهاند. عناصری که در آن حضور یافتهاند آن را به هم ریخته و هر تکه آن را به جایی از ایران برده و بسیاری از آثار فرهنگی را مخدوش کردهاند.
وی درباره وضعیت صدور مجوز نشریه در کشور تصریح کرد: در حال حاضر هیچ مشکلی برای صدور مجوز نشریه نداریم. مجوز برای انتشار نشریههای اختصاصی به راحتی انجام میشود.
جنتی درباره کاهش تحریمها در کشور نیز بیان کرد: سیاست دولت در امور خارجه آثار مشهودی به همراه داشت؛ گام اول و توافق ژنو فضا را باز کرد و رییس جمهور تاکید دارد که از همان اولین روز اجرای توافقات ژنو دستگاههای ذیربط از فرصت بهوجود آمده استفاده کنند.
به گفته وی، در حال حاضر بیمه کشتیها مشکلی ندارد، مشکل واردات قطعات خودرو هواپیما برطرف شده و بخشی از پولهای بلوکه شده در حال بازگشت است و در آینده نیز باقی پولهای بلوکه شده به کشور بازمیگردد.
وی در ادامه درباره واردات کاغذ گفت: باید بتوانیم در این زمینه سرمایهگذاری کرده و تولید کاغذ را در داخل کشور افزایش دهیم. البته دست یافتن به این موضوع در کوتاهمدت امکانپذیر نیست.
جنتی با بیان اینکه دولتها به راحتی حاضر نیستند امکاناتی را که در اختیار دارند به بخش خصوصی واگذار کنند، بیان کرد: کسانی که میتوانند به توسعه و رونق اقتصادی کشور کمک کنند باید به عرصه ورود کنند. البته وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کشور یک دستگاه فرهنگی و حاکمیتی در کشور است.
وی در ادامه درباره ضوابط پرداخت یارانه به مطبوعات بیان کرد: ما کار را به خود مطبوعات واگذار کردیم؛ ترکیبی برای ضوابط پرداخت یارانه تعیین شده تا دیگر سلیقهای عمل نشود.
جنتی با اشاره به اینکه این ضوابط توسط خود اهالی مطبوعات تدوین شده و قرار شد براساس تعداد صفحات، نوع نشریه، نوع کاغذ و مطالب یارانه پرداخت شود، اذعان کرد: ما این ضوابط را امضا کرده و روی سایت معاونت برنامهریزی وزارتخانه قرار دادهایم. هر یارانهای هم که به مطبوعات پرداخت شد، بر اساس همین ضوابط است.
وی درباره آخرین وضعیت انجمن صنفی روزنامه نگاران خاطرنشان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره بازگشایی مجدد انجمن صنفی روزنامه نگاران مشکلی ندارند.
وزیر ارشاد ادامه داد: در گذشته شکایتی از سوی وزارت اطلاعات علیه این انجمن شده که این شکایت منجر به پلمپ انجمن صنفی شد.
وی با ا علام این موضوع که تفاهمنامهای بین وزارت اطلاعات و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منعقد شده و قرار شده وزارت اطلاعات شکایت خود را پس بگیرد، با تاکید بر اینکهدر حال حاضر وزارت اطلاعات شکایت خود را علیه انجمن صنفی روزنامهنگاران پس گرفته است، گفت: قرار شده روزنامهنگاران عضو، مجمع عمومی تشکیل و هیات مدیره خود را انتخاب کنند.
عضو کابینه دولت دهم در پاسخ به سئوال دیگری درباره اعزام گروههای موسیقی و
محدودیتهای شجریان، افزود: ما تا آنجا که بتوانیم قصد کمک در این زمینه
داریم چرا که این امر را در راستای توسعه فرهنگی کشورمان میدانیم. در مورد
آقای شجریان هم سیاست دولت تا آنجایی که به وزارت فرهنگ مربوط میشود آن
است که ایشان بتواند کار کند و دوستان و طرفدارانش بتوانند از وجود ایشان
بهره ببرند.
در پایان این نشست یحیی آل اسحاق پیشنهاد تشکیل کمیتهای شامل اتاق بازرگانی و نمایندگان تشکلهای مد نظر و وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی را برای رسیدگی به موضوعات مطرح شده ارایه کرد که در انتها وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با این پیشنهاد موافقت کرده و نماینده وزارتخانه را معرفی کرد.
الان هم با قطع سایفون ، در صدد همین كار هستید !!!
من طرفدار دولت روحانی هستم اما انتقاد جدی نسبت به عملکرد آقای جنتی دارم مگه با آزاد کردن همه چیز مشکل فرهنگی حل میشه جالبه که اوباما دختراش رو از فیسبوک منع می کنه و می تونه خطرات جدی که این شبکه داره اما جنتی راست میره میگه فیسبوک چپ میره میگه فیسبوک فکر نکنم فیسبوک پیش ایرانی ها اینقدر مهم باشه که ایشوناینهمه مشکل فرهنگی رو ول کرده و چسبیده به فیسبوک
والسلام
کلآ از مضرات محدود کردن فکر آنستکه نظرات جاهلانه رواج پیدا کند و عده ای از جهل پیروانشان سوء استفاده کنند.
در دهه های پیش بلندگو و رادیو و قند هم حرام اعلام شد و بعدا حلال شد. اینها چیزی نیست که از یادها برود !!!
داشتن قصري از طلا در حصار كوهها و زندگي پرشكوه اما بدون ارتباط با ساير انسانها فرقي با زندگي جانوران تك زي ندارد.
تنوع فرهنگي به همان اندازه كه تنوع نژادي و زيستي و...اهميت دارند مهم است.
شبكه هاي ارتباطي اجتماعي به مثابه وسايل نقليه پر سرعت اسباب ارتقاي علوم فنون فرهنگ و....
هستند.
چه حظ برد خضر از عمر جاودان تنها؟
...
خیلی مردی که اینطور در ملا عام صحبت می کنی، نمیترسی؟؟؟؟
به خدا قسم مضرات فیسبوک در برابر فوائدش بسیار اندک است.آقای وزیر در طول این مدت مواضع عقلانی بسیاری از شما دیدیم حتی آن زمان که گفتید صدای خواننده زن حرام نیست آن هم براساس فتوای یکی از مراجع بزرگ ما بود و هیچ عیبی بر آن وارد نبود اما فیسبوک نه به مصلحت کشور است نه ملت است نه دولت است و نه اسلام.
از مخاطبان هم می خواهم به جای منفی دادن پاسخ بدهند.
فیس بوک عرصه ای است برای تقابل و تعامل افراد و فرهنگ ها و خرده فرهنگ های مختلف. یکی عکس ناجور می گذارد و یکی هم از فردوسی و حافظ مطلب دارد. ما باید خیلی ضعیف باشیم که در این نمایشگاه جهانی از حریفان وحشت داشته باشیم. دوست عزیز بهتر است با واقعیات روبرو شویم، کشیدن حصار بدور خود و بعد ادعای داشتن فرهنگ متعالی فقط خود گول زدن است و مطلب آخر اینکه اصلا چطور و با چه وسیله ای می خواهید جلوی پیشرفت های ارتباطی را سد کنید و تا کی؟ فیس بوک، وی چت، ماهواره با هزاران کانال، تانگو، یو تیوب، وایبر..... و هزاران نقطه اتصال جهانی وجود دارد و هزاران وسیله دیگر هم در حال بوجود آمدن است. همه را می توانید ببندید؟ نمونه کره شمالی مد نظر شماست؟ فکر نمی کنم اینطور باشد ولی امیدوارم بجای انگشت اشاره به حریف تلاش کنیم توان خود را بالا ببریم.
اگه دیدمون رو یه خورده باز تر کنیم خواهیم دید خیلی چیزایی که تا الان بطور مطلق یا خیلی بد بودن جنبه های خوب هم دارند...
مثلا چاقو...آتش..اینا اگه به نیمه خالی لیوانشون فقط فک کنی بله بقول شما مضرات زیادی دارند..
پیش فرض شما اشتباه به نظر میاد
غربیها چرا باید علم خودشون رو مفت در اختیار ما بذارن؟ما باید دنبال علم باشیم وپیشرفت کنیم نه اینکه انتظار داشته باشیم دیگران علمی رو که با زحمت بدست آوردبه من و شما هدیه بدی
اونم من وشمایی که ادعا داریم قدرت دنیا هستیم و ابرقدرتیم
اتفاقا خوب یا بد بودن فیس بوک به نحوه استفاده من وشما بستگی داره ناه اینکه ذاتا خوب باشه یا بد
اگه واقعا اینقدر ایرانیها استفاده غیر اخلاقی از فیس بوک و امثال اون می کنند به جای دیوار کشی وایزولاسیون بفرمایید چرا به این مرحله رسیدیم؟چرا اینقدر سقوط کردیم؟این سقوط قراره تا کجا ادامه داشته باشه و فرضا فیس بوک فیلتر باقی موند اما با تکنولوژی که مرزهای محدودیت رو درمی نورده چه کنیم؟ با وایبر و وی چت و دیالوگ چه کنیم؟
ثمره این همه برخورد چکشی و سیاست مشت آهنین بخاطر ماهواره چی بود؟
از الترناتیو داخلی نمیشه استفاده کرد چون بنا به دلایلی که همه می دونن اعتماد به الترناتیو داخلی بسیار اندک است واین خود جای سوال داره چرا الترناتیو اینقدر بی اعتباره؟
واقعا برنامه های این صدا وسیمای به اصطلاح ملی ذائقه سیاسی همه جریانهای داخلی رو پوشش میده؟فکر میکنی این ها به هم ربطی نداره؟
مسیر پیشرفت معلومه و اون هم داشتن علم روز و البته کاربردی نه علمی که همش خلاصه شده تو مقالات و ISI و چه تلخه که محققان ما مثلا در فلان ژورنال مقاله چاپ می کنن اما اتر و اتانول آزمایشکاهی رو باید از مرک آلمان بخریم و اون هم از ماده اولیه نفت ما تهیه میشه وبه چند برابر قیمت به خودمئن فروخته میشه
برادر همه چیز به هم مربوطه اما بدون با محدودیت هرگز نمیشه به جایی رسید وگرنه شوروی از هم نمی پاشید
چند تا نکته رو در نظر داشته باش :
1. ایجاد محدودیت در روابط و اینترنت عملاً ممکن نیست، شبیه جکه، همه از VPN استفاده می کنند بنا بر این عملاً در حال حاضر هم اگه کسی بخواد استفاده می کنه
2. وقتی محدودیت ها در جامعه زیاد می شه خود این مسئله به کاربردهای مخرب چنین شبکه هایی اضافه می کنه. چراکه هنوز مردم به دلیل عدم فرهنگ سازی مناسب، روش استفاده از این شبکه ها رو بلد نیستند. پس با فرهنگ سازی می شه آثار بدش رو از بین برد.
3. اگر دنبال مقابله با تهاجم فرهنگی هم باشید، بهتره به جای منع کردن یک ابزار از توانایی های آن برای گسترش فرهنگ اصیل خودمون استفاده کنید.
2. از نظر شما فیسبوک یکی از غلط های غرب محسوب میشه ؟! اولا که شما با این حرفتون نشون دادید از سرگذشتش هیچ اطلاعی ندارید چون این شبکه اجتماعی توسط یک دانشجوی هاروارد ابداع شد و اکنون در بسیاری از دانشگاه های معتبر خارجی دارای گرنت پژوهشی می باشد. محققین علوم کامپیوتر و مخابرات و نیز ریاضیات شبانه روز روی الگوریتم های اون کار میکنند و کلی علم پشت این قضیه هستش! در 3.در مورد تحریم های سایت هایی چون گوگل و ... من نمیخوام تاییدشون کنم ولی فیسبوک یه شبکه اجتماعی هستش که شامل تحریم نمیشه حالا ما باید خودمون تحریمش کنیم آیا؟!
4. مصلحت فیسبوک رو شما تعیین می کنی؟ مشکل شما از جای دیگریست که منم میدونم. ...
انتخاب این نظر منو انتشار بده که سجاد از جهل مرکب خارج شه :))
اگر به خاطر داشته باشید زمانی هم که ویدیو به خانه ها آمد 99 درصد خانواده هایی که از آن استفاده می کردند یا شو بود یا فیلم ... اما به مرور و با آزاد شدن آن مردم فهمیدند که از آن چه استفاده های دیگری هم می شود از آن برد و اینکه محصولات فرهنگی هم که بشود با ویدیو دید زیاد شد...
در مورد شبکه اجتماعی هم تا اگر شما خودت نخواهی صفحه ای باز نمی شود و استفاده از فیس بوک هم بستگی به اراده هر فرد دارد پس باید فرهنگ سازی کرد که فرد بهتر از دنبال چه چیز باشد نه آنکه برایش دیوار بکشی چرا که دیوارت سخت شکننده است و امروزه برای فکرها دیوار کشیدن غلط ترین کار ممکن است.
لیکن بانظر سجاد موافقم
دوست عزیز, شعور مردم را از طریق آگاهی دادن باید افزایش داد تا بطور خودکار دچار لغزش نشوند.همه چیز را از فرزنداتان پنهان کنید که نفهمد بهتر است , یا اینکه بداند و به مزایا و معایب آن هم آگاه باشد ؟ شما در کدام حالت خیالتان از بابت فرزندتان راحت تر خواهد بود؟
تو فيسبوك هم صفحه قرآني هست هم صفحه مبتذل به قول دوستاني كه بالا نظراشونو خونديم بايد فرهنگ اينو داشته باشيم كه از صفحات مبتذل بازديد نكنيم
هموطن عزيزم آقا سجاد
اگر كمي به عقب برگرديم و به رفتار انسانها توجه كنيم نيك در مييابيم كه:
در گذشته نه چندان دور انسانها به صورت جوامع بسيار پراكنده در حد ايل و قبيله و و....
زندگي ميكرده اند و هر كدام قوانين نانوشته خاص خود را داشته و به آن عمل ميكرده اند.
هيچيك حق دخالت در امور ديگري را نداشته و در بسياري از مواقع اساسا از وجود ساير جوامع اطلاعي نداشته اند.مثلا جامعه جدا افتاده قاره آمريكا قبل از هجوم مهاجران اروپايي را مطالعه بفرماييد ببينيد چه اندازه با ساير ملل دنيا كه با هم مرتبط بوده اند متفاوت ميزيسته اند .
اين روند هر روز در حال تغيير است و هيچ قدرتي نميتواند اين حركت را متوقف كند.
تا قبل از جنگ اول جهاني هيچ نهاد و سازماني اجازه دخالت در امور ساير كشورها را نداشت و هر كشور حاكمي داشت و هر چه ميخواست ميكرد..
امپراطوري ژاپن عثماني روس و....
با گسترش وسايل ارتباطي و درك راههاي بهتر زندگي از طريق اطلاع رساني چه اصلاحاتي كه شكل نگرفت و چه جوامعي به درجات عالي از روشنايي و سعادت نرسيدند.
وايكينگها كه از وحشي ترين اقوام بودند امروز در زمره خوشبخت ترين انسانها هستند.اين فقط در سايه ارتباط ممكن گشته.
ممكن است شبكه هاي اجتماعي با فرهنگ ما چندان سازگاري نداشه باشد و مضاري به همراه بياورد اما گفته شما در باب آن جايز نيست.
ويديو هم وسيله ارتباط فرهنگي بود شما در اين باب هم خطا فرموديد.
با كشيدن سيم خار دار اطرافتان جامعه اي در حد روسيه خواهيد بود كه هنوز در تامين غذاي جمعيتش ناتوان است.
راه رسيدن به سعادت سخت و دشوار است سخت تر از آن يافتن خود راه است
راهها را بايد جست تا يافت گمان مبر راهي كه ميروي همان راه است شايد راه بهتري هم باشد.
برايتان نهايت توفيق را آرزو ميكنم
نظر شما کاملا قابل احترامه اما خداوند به انسان عقل داده پس انجام هر کاری گردن خود شخص است
حالا کاری بتونه بکنه یا نه یا اصلا بخواد بکنه یا نه یه بحث دیگست اما حداقل کار ممکن رو کرد و گفت نظر مردم رو و حقیقت رو
عدا ای هستند که میگن کلا مردم ما با آزادی فیسبوک مخالفن و ما اگه فیلتر میکنیم بنا بر درخواست خیل عظیم مردمه و ...
میگید نه بذارید یه مصاحبه مردمی از صدا و سیما بسازیم و ببینید مردم چی میگن :))
حالا تو اون با کی صحبت میکنن و کیا رو پخش میکنن بماند
آقای وزیر به نظرم اگه میخواید قدمی بر دارید که شما رو موثرتر نشون بده
به مطبوعات آزادی بیان بدید
به خواننده های Hip Hop و Rap آزادی کار بدید
به مردم آزادی انتخاب بدید که هر چه میخواهم گوش دهند و هرچه میخواهند بخوانند
و حق انتخاب رو از آنها نگیرید
ممنون
خوشحالیم که بعد از 8سال وزیر ارشاد اعتدالگرایی درکرسی این وزارتخانه نشسته
در حوزه اینترنت دولت ضعیف بوده
مگر اینکه یک نظارتی باشه که بعیده .
حالا که فیلتر شکنا رو بستن هیچ جوره نمیشه هیچ فیلمی دید کلی فیلم های درسی هست تو این یوتیوب
واقعا ادم انرزی میگیره این حرف های منطقی رو میشنوه از مسولان کشورش
تیتر فردای کیهان حمله به علی جنتی است
همین ٢٥ سال پیش ویدو برادر من را از خونش گرفتن و ٢٠ هزارتومان جرمش کردن با شلاق
و چند سال بعدش یک ماشین ... زد کشتش به شهادت مردم و فرار کرد الان چندین ساله زن
و یک فرزندش موندن اسیر ..نه برادر شما این کاره نیستید تو مملکت دزد زیاده کار خرابه
سیستم ایراد داره این کارها چیه که شما میکنید ....
يادش بخير
ار تاريخ درس بگيريم
اون روزا در مورد ایشون خیلی زود قضاوت کردم
خدا منو ببخشه
درود بر استاد شجریان افرین بر شرفت
اصلاح طلبان الان ازتندروی هاشون پشیمونند
اما تندروها
برهمان طبل تندروی شان می کوبند
هر كسي جاي خودشو داره ، اگه اينطوره پس رقابت چي ميشه
درود بر استاد شجریان
دوستان قبل از منفی دادن تحقیق کنید اگر حرفام اشتباه بود منفی بدید!
افراد اینه که شجریان ...... رو بخوایم برگردونیم ایران
***ما این فرهنگ رو نمیخوایم***
من که اصلا خوشم ازش نمیاد
بابا شما فرهیخته ما امل
این حقیر استادشجریان رو از جونم هم بیشتر دوسش دارم برایش دعامیکنم خداوندا نگهدار از زوالش
استاد محبوب ودوست داشتنیم شجریان عزیزم ازتون ممنونم
ایران وایرانی شمارو دوست دارند
دوستان عزیز معرفت داشته باشین و+ بدین فقط به عشق شجریان
ما عشقمون چیزهای مهمتره
با این حال متشکرم از این حرف ها و امیدوارم به آینده
این یعنی چی؟
مامانم شيرشو حلالم نكرد واسه حمل ويدئو !!!!!!!!
به پيغمبر قسم !
و فقط بازگشایی فیسبوک و شروع به کار مجدد شجریان مونده
نمیدونم یا ما فرهنگ رو تعریفش رو نمیدونیم یا آ ق ا ی ا ن یه تعریف دیگه از فرهنگ ارائه کرده اند
از خودمان رای و نظر نداریم
فکر میکنیم باید یکی باشد که ازش پیروی کنیم
البته این تقصیر خودمان نیست آنقدر دغدغه نون و آب برایمان گذاشته اند که دیگر فرصت نمیکنیم که خیلی به فرهنگ فکر کنیم
مثلا در طول روز چند بار از دست هموطنمون در حین رانندگی عصبانی میشویم، دعوا میکنیم و حتی گلاویز میشویم پس کو اون دین و آیینی که باید در این نقاط به داد ما برسد؟ چرا تحمل نظرات و سلیقه بقیه مردمان را نداریم؟
ما سرمایه های غنی فرهنگی داریم ولی تا وقتی آنها را به کار نگیریم با نداشتنش هیچ فرقی ندارد
من شما را نمیگویم؟ شما همه خوبید ولی من تصمیم گرفته ام فرهنگ خوب داشتن را تمرین کنم و از خودم شروع کنم به امید روزی که از طریق همین فیسبوک و با اخلاق خوب ما همه بفهمند که چطور میتوان خوب زندگی کرد
مشکلات اساسی را ول کردی رفتی سراغ شنیدن آثار شجریان ؟؟ چند درصد مردم اگر آثار شجریان را رایگان بندازی تو خونه شون وقت میذارن آثار ایشون را گوش بدن ؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم این واقع بینیهاادامه داشته باشن تا مرحله عمل