arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۴۵۹۹۳
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۲۱ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۲

روحانی در کانون توجهات در اجلاس داووس

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رییس جمهوری اسلامی ایران که پس از یک دهه در اجلاس داووس شرکت کرده، در کانون توجه مقامات شرکت کننده اجلاس جهانی اقتصاد در داووس سوئیس است.

به گزارش ایرنا، رییس جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در اجلاس جهانی اقتصاد به داووس سفر کرده است ، فردا پنج شنبه در مراسم افتتاحیه این اجلاس در داووس سخنرانی خواهد کرد.

رییس جمهوری اسلامی ایران به کانون توجهات نه تنها شخصیت های شرکت کننده در این اجلاس بلکه رسانه های خارجی مهم دنیا تبدیل شده و بسیاری از رسانه های خارجی همچون بلومبرگ، الجزیره، یورونیوز، سی. ان.ان درخواست مصاحبه هایی اختصاصی با وی دارند.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت و حسین فریدون دستیار ویژه رییس جمهوری، دکتر روحانی را در این سفر همراهی می کنند.

دیدار با برخی سران کشورهای حاضر در اجلاس، دبیرکل مجمع جهانی اقتصاد، مصاحبه با برخی شبکه های تلویزیونی بین المللی و دیدار با مدیران ارشد رسانه ها، مدیران و صاحبان صنایع و شرکت های بزرگ جهان از جمله برنامه های رییس جمهوری در این سفر است.

مجمع جهانی اقتصاد برای اولین بار در ژانویه سال 1971 و در شهر داووس سوئیس آغاز به کار کرد.

بیش از دوهزار و 500 شخصیت سیاسی، مقام نهادهای بین المللی، مدافع حقوق بشر و بازیگران بین المللی برای شرکت در چهل و چهارمین مجمع جهانی اقتصاد ˈداووسˈ دعوت شده اند که از این میان 40 نفر روسای دولت های کشورهای شرکت کننده در نشست هستند.

نشست داووس در ابتدای سال 2014 با هدف بررسی چالش های پیش رو در این سال با رویکرد آگاهانه و آینده نگر برگزار می شود.

رشد اقتصادی ناچیز و تبعات آن، نابرابری درآمدها و تغییرات آب و هوا مهم ترین موضوعات مورد بحث در نشست سال جاری مجمع جهانی اقتصاد داووس است.

شعار کلی اجلاس چهل و چهارم داووس «شکل دهی نوین به جهان؛ پیامدهای آن در عرصه سیاسی، اقتصادی و تجاری است».

بررسی ساختاری بیکاری، نابرابری گسترده درآمد و یافتن راه هایی برای مدیریت تبعات تغییرات در سیاست های پولی و نظام های مالی با وجود رشد اقتصادی ناچیز از دستورات جلسه داووس 2014 است.

محور نشست داووس در عرصه سیاسی نیز تغییرات سیاسی و اجتماعی عمیق در همه مناطق جهان با تاکید بر روی کارآمدن بازیگران، سیاست ها و ساختارهای جدیدی است که اشکال ثابت و مشروع حکمرانی را با چالش های ملی و منطقه ای مواجه کرده اند.

کلاوس شواب موسس مجمع جهانی اقتصاد است.
نظرات بینندگان