پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها با بیان اینکه صنعت و تولید قرار بود برای انسان رفاه ایجاد کند، اظهار کرد: با این وجود صنعت اکنون نه تنها آسایشی برای مردم به وجود نیاورده، بلکه ما هر روز شاهد ایجاد خشونتهای بیشتری در جهان هستیم برای رسیدن آرامش و سلامت باید خشونت حذف شود.
نجفقلی حبیبی در گفتوگو باخبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران با موضوع "جهان عاری از خشونت و مبارزه با افراطگری" در سازمان ملل خاطر نشان کرد: خشونت روز به روز درجهان بیشتر شده و همه جوامع از این خشونتها آسیب میبینند.
وی افزود: متاسفانه اکنون کوششهای که برای از بردن خشونت انجام گرفته، نتیجه نداده وتنها چهرههای خشونت تغییر کرده است اکنون برخی قدرتها و جریان سیاسی بزرگ جهان عامل ایجاد و تحریک خشونت در جهان هستند در حالی که خود آنها هم قربانی همین خشونتها میشوند.
دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها با بیان اینکه پیشنهاد رییس جمهور به موقع و به جا بود، اظهار کرد: خاورمیانه اکنون به خشونتهای مذهبی که بر مبنای مسائل اقتصادی دچار شده است و از این جهت آسیبهای زیادی میبینند اکنون باید کسانی که خشونت را ایجاد میکنند به این نتیجه برسند که با خشونت نمی توانند به اهداف خود برسند و در واقع ایجاد خشونت یک بازی باخت باخت را موجب میشود.
این فعال سیاسی با اشاره به اینکه اسراییل تنها کشوری بودکه در سازمان ملل به این پیشنهاد رای منفی داد، افزود: ذات اسراییل خشونتگری است اسراییل میترسد که با این پیشنهاد تمام کشورهای دنیا مقابل او قرار بگیرند، اما رای بالای کشورهای دنیا به این پیشنهاد ایران نشان داد که دنیا متوجه شده که به صلح نیازمند است.
حبیبی افزود: طرح این پیشنهاد در مثبت شدن چهره و وجهه ایران در عرصه بینالملل تاثیر مثبتی دارد در گذشته گفتوگوی تمدن ها از سوی خاتمی هم مطرح شد و دنیا هم آن را پذیرفت و اکنون این پیشنهاد به یک نهاد مدنی در بسیاری از کشورها تبدیل شده است پیشبینی من این است که همین اتفاق در مورد پیشنهاد آقای روحانی هم رخ دهد و بسیاری از اندیشمندان و صلح طلبان به دنبال مقابله خشونتگرایی و ترویج صلح باشند.
وی در پایان گفت: البته این اقدامات کافی نیست و دولتها باید به مسئله مقابله با خشونت توجه داشته باشند و قدمهای جدی و مثبتی در این راستا بردارند.