پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : هفته گذشته دستگاه جنگ روانی افراطیون که از انواع وسایل سمعی و بصری در اتاق های مختلف بهره مند است، به قول خود یک عملیات روانی پیچیده را برای نگه داشتن صندلی ریاست دانشگاه آزاد در اختیار فرهاد دانشجو به کار بست، اما بعید است این روشها به نتیجه برسد.
به گزارش آینده ، ظاهرا بعد از بو بردن حامیان آقای دانشجو از احتمال جابجایی ایشان بود که خبرگزاری تسنیم در خبری که به سرعت تکذیب شد، مدعی تنظیم صورتجلسه عزل فرهاد دانشجو و امضای آن توسط 3 عضو هیئت امنا شد تا امنای دانشگاه را در انفعال قرار دهد، اما با تغییر ترکیب دولت این روشها جواب نمی دهد و احتمالا پایان کار وی در دانشگاه آزاد نزدیک شده است.
البته دولت آن گونه که رئیسش وعده داده، به دنبال زیر و رو کردن حلقه مدیریتی نیست و تنها نظر دارد مدیران اتوبوسی بدون بلیط را به ایستگاه خانه رهنمون کند.
فرهاد دانشجو، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یکی از مدیرانی است که در دوران ریاست محمود احمدی نژاد بر شورای عالی انقلاب فرهنگی، با انواع فشارها و تغییر قانون و ترکیب هیات امنای این دانشگاه و روشهای دیگر، موفق شد تا جانشین عبدالله جاسبی موسس این دانشگاه شود. اما عملکردش به گونه ای بود که هنوز مدت زیادی نگذشته، بازرس ویژه احمدی نژاد در گزارشی از ابهامات و تخلفات وی پرده برداشته است.
دانشجو می گوید، تغییر رئیس دانشگاه آزاد ربطی به تغییر دولت ها ندارد. او این روزها در حالی از سید حسن خمینی به عنوان مجتهدی عالم یاد می کند که انگار فراموش کرده هیات امنا و موسس دانشگاه آزاد که اتفاقا سید حسن خمینی عضو آن است، مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را خلاف قانون دانستند؛ مصوبه ای که باعث شد به عنوان رئیس دانشگاه آزاد انتخاب شود .
فرهاد دانشجو در کنفرانس خبری که چندی پیش در واحد نجف آباد برگزار شد، گفته است هاشمی از حامیان جدی مدیریت من است. اما احتمالا یادش رفته و یا دوست ندارد به یاد آورد که انتخابش به عنوان رئیس دانشگاه آزاد، آن قدر اشکال قانونی داشت که آیت الله هاشمی رفسنجانی از امضاء حکمش خودداری کرد. تا جایی که رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مجبور شد بندی را به اساسنامه اضافه کند تا وی با حکم برادرش رئیس دانشگاه آزاد شود.
فرهاد دانشجو گفته تمرکزش در امور فرهنگی است و سیاسی نیست؛ شاید به همین خاطر است که سالنامه جدید دانشگاه آزاد درسال ۱۳۹۲ تفاوت های عمده ای با تقویم ها و سالنامه های قبلی داشته و صرف نظر از جلد چرمی نفیس و کیفیت بسیار مرغوب تر و قیمت گران تر، مهم ترین ویژگی آن، تحریف جمله امام خمینی درباره این دانشگاه است. امام خمینی در تنها جمله خود درباره دانشگاه آزاد گفته بود "من امیدوارم که انشاء الله شما آقایان و سایرین کمک کنید تا این دانشگاهی که به پیشنهاد آقای هاشمی تاسیس گردید و پیشنهاد بسیار خوبی بود، فعالیتش زیاد گردیده و در همه جا توسعه پیدا کند." با این حال مدیران جدید دانشگاه آزاد تصمیم به تغییر در این جمله و حذف نام هاشمی رفسنجانی از تقویم دانشگاه گرفته و به نقل از امام نوشته اند: "من امیدوارم دانشگاه آزاد اسلامی فعالیتش زیاد گردیده و توسعه یابد." بیش از ۵۰ عکس از فرهاد دانشجو رییس فعلی در حالت ها و ژست های مختلف روی کاغذ مرغوب گلاسه و به صورت تمام رنگی چاپ شد، اما آیا این همه تمرکز در امور فرهنگی لازم بود؟!
زمانی که خبرنگاری از رفتن دانشجو در دولت جدید پرسید، گفت رئیس جمهور هم استانی من است، پدر من آن زمان که دکتر روحانی نماینده مجلس بود، 11 سال در استان سمنان سمت ریاست دادگستری را بر عهده داشت و من از نزدیک شناخت بیشتری از آقای روحانی دارم، وی یک چهره حقوقی و روحانی است و دانشگاه آزاد از اول خرداد 92 اعلام کرد که از رئیس جمهور آینده این کشور حمایت می کند. اما انگار نمی داند که دکتر روحانی بلیط برگشت را به دست مدیران اتوبوسی خواهد داد و قرار است در انتخابهایش رابطه جای ضابطه را نگیرد.
تمام تشکل دانشجویی اصلاح طلب رو بست.