arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۱۵۷۳۷
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۰ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۲

بلندترین و سبزترین آسمان خراش جهان

این پروژه نه تنها می تواند عنوان بلندترین ساختمان جهان را کسب کند، بلکه با استفاده از واحدهای پیش ساخته، شیوه‌های مدولار و تراکم بالای شهری که فراهم می کند، کسب عنوان سبزترین ساختمان جهان را نیز هدف گذاری کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

زیست نیوز: هنگامی که عملیات ساخت و ساز آسمان خراش‌های فوق بلند به اتمام می رسد، به نوعی تاج جواهرات یک شهر در چشم انداز افق آن محسوب می شوند. اما پس از اتمام پروژه‌ای جدید در چین که ساخت بلندترین سازه جهان را هدف گذاری کرده است، خود ساختمان آسمان خراش به خط افق مبدل خواهد شد.

شرکت "Broad Sustainable Building" پروژه ساخت آسمان خراش 220 طبقه‌ای به نام "اسکای سیتی" به ارتفاع 2749 فوت را بر عهده گرفته که برج "خلیفه" امارات به ارتفاع 2717 فوت را پشت سر گذاشته و عنوان بلندترین ساختمان جهان را به خود اختصاص خواهد داد. اما این پروژه نه تنها می تواند عنوان بلندترین ساختمان جهان را کسب کند، بلکه با استفاده از واحدهای پیش ساخته، شیوه‌های مدولار و تراکم بالای شهری که فراهم می کند، کسب عنوان سبزترین ساختمان جهان را نیز هدف گذاری کرده است.

آسمان خراش اسکای سیتی از هزاران واحد پیش ساخته شکل خواهد گرفت که ساخت آنها در شهر "چانگ شا" (در چین) طی مدت زمان جالب توجه هفت ماه برنامه ریزی شده است. با اضافه کردن سه ماه دیگر برای ساخت و ساز و بدون در نظر گرفتن رویدادهای غیر منتظره، پروژه اسکای سیتی می تواند در بهار 2014 تکمیل شود.

در زمان تکمیل، این ساختمان به تنهایی همانند یک شهر خواهد بود زیرا محیط شهری عمودی و فوق العاده متراکمی را برای 30 هزار نفر فراهم می کند که تنها 10 درصد از منطقه‌ای است که به طور معمول برای یک شهر به این اندازه نیاز است. افزون بر دفاتر اداری و فضاهای خرده فروشی، واحدهای مسکونی برای 4 هزار و 450 خانواده، مزارع ارگانیک، مناطق تفریحی، مدارس برای 4 هزار و 600 کودک، یک بیمارستان و سایر امکانات مراقبت‌های سلامت و بهداشتی در این آسمان خراش قرار خواهند داشت.

منطقه‌ای که اطراف اسکای سیتی را احاطه می کند نیز شامل حلقه گسترده‌ای از پارک‌ها و درختان می شود. در هر یک از برج‌های این ساختمان تراس‌های پله‌دار و باغ‌های سقفی سبز وجود داشته و همچنین، یک پارک فضای باز در نزدیکی قسمت بالایی برج، زیر منار مخروطی آن در نظر گرفته شده است.

با توجه به واحدهای پیش ساخته در نظر گرفته شده برای آسمانخراش اسکای سیتی، کاهش چشمگیر ضایعات در فرآیند ساخت و ساز و سرعت بخشیدن به جدول زمانی آن پیش بینی شده است. هر یک از این واحدهای پیش ساخته شامل دیوارهای عایق به ضخامت 8 اینچ، پنجره‌های سه جداره و سایبان بیرونی می شوند که انتظار می رود نیاز به سرمایش را تا 30 درصد کاهش دهند. افزون بر این، 92 آسانسوری که در این آسمانخراش به کار گرفته خواهند شد، از تاسیساتی با مصرف انرژی پایین استفاده می کنند.

یک سامانه تولید نیروی برق و گرما، گرمای اضافی از نیروگاه تولید برق را جذب کرده و از آن برای سرمایش و گرمایش سود می برد. به گفته شرکت سازنده، اسکای سیتی توانایی تحمل زلزله‌هایی به بزرگی 9 ریشتر را داشته و میزان مقاومت آن در برابر آتش سوزی به مدت 3 ساعت است. پروژه ساخت این سازه فوق عظیم از ماه ژوئن 2013 آغاز شده است.

 

نظرات بینندگان