پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : «محسن رضایی» در "نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاه شهید رجایی" با بیان اینکه اشتباهاتی در زمان رأی گیری در انتخابات صورت می گیرد، گفت: شاید تخلفاتی هم باشد اما قطعا در حد استاندارد بوده است؛ همچنین باید هیئت منصفه ای باشد که افرادی که رد صلاحیت شده اند در آنجا طرح شکایت کنند.
«دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام» با بیان اینکه پیشنهاد کرده ام همه کاندیداهای ریاست جمهوری در جمعی با حضور 400 نفر از نخبگان کشور نظرات خود را ارائه کنند افزود: هر کس بیشترین نمره را کسب کرد محور قرار گیرد و بقیه کاندیداها نیز در کابینه وی باشند.
وی اولویت اصلی کشور را مهار گرانی دانست و با تشبیه نقدینگی کشور به آب اضافه کرد: در کشور ما این آب سرریز کرده و این شرایط محصول چند عامل است که یارانه ها، کسربودجه دولت، استقراض بانکها از بانک مرکزی و تحریم ها از آن جمله است.
رضایی ادامه داد: تحریم ها 30 درصد و عملکرد مجلس و دولت 70 درصد درگرانی های کشور تاثیر دارند.
«دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام» در پاسخ به سئوال دانشجویی که پرسید چرا موضوع گیری شما در برابر امکان تقلب و اشتباه در انتخابات تغییر کرد، گفت: بنده اعتراضات را از کف خیابان به مسیر قانونی هدایت کردم و وقتی اعلام شد که تقلبی صورت نگرفته بنده نیز تمکین کردم.
وی همچنین به دو سناریو برای برون رفت از مسائل مترتب بر حوزه سیاست خارجی کشور اشاره کرد و ادامه داد: نکته اول بحث مذاکره با امریکا است و دیگری مذاکره با 1+5، که به نظر بنده اگر مذاکره با 1+5 جدی گرفته شود عملا بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
رضایی درباره نقش «مجمع تشخیص مصلحت نظام» برای مهار گرانی ها در کشور گفت: مجمع نمی تواند در دعوای بین مجلس و دولت وارد شود، ضمن اینکه با زور نمی توان جلوی سران قوا را گرفت؛ باید فرهنگ گفتگو و تحمل پذیری در کشور نهادینه شود.
«دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام» با بیان اینکه معتقد به ادب سیاسی در کشور هستم اظهارداشت: ادب سیاسی قطعا از مهره سوزی در کشور جلوگیری خواهد کرد.
رضایی درباره استفاده از افراد منتسب به ستادهای موسوی نیز گفت: در جنگ هم از برخی اسرا برای گرفتن اطلاعات استفاده می شد، بنده کاری به گرایشات افراد ندارم، به جز مواردی که افراد به لحاظ قانونی مشکل داشته باشند.
«دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام» با اشاره به اینکه من قبل از ورود به سپاه کارسیاسی کرده ام اظهار داشت: ریسک سیاست در ایران بالا است؛ به همین دلیل سعی کرده ام که خودم را حفظ کنم تا از عملکردم پشیمان نشوم. همیشه در مسیر ارزشهای انقلاب حرکت کرده ام.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که خود را اصولگرا می دانید یا اصلاح طلب گفت: من اصولگرای جناحی نیستم، خود را اصولگرای انقلابی و اصولگرای اصلاح طلب می دانم؛ تا به حال میدان دست ما نیفتاده که بتوانیم خودمان را ثابت کنیم.