صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۹۸۲۲۰
تعداد نظرات: ۳۵ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۱۹ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۱
صفارهرندی:
وزیر سابق دولت احمدی نژاد مشکل دولتمردان با احمدی نژاد را عدم همکاری با دیگران دانست و گفت: احمدی نژاد همه کسانی را که می توانستند کمک کنند از اطراف خود پراکنده کرد.عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: لزوم تشکیل دولت وحدت ملی در زمان بروز بحران است و ما وقتی می بینیم که یکی از گروه ها به روی کار می آید باید با او همکاری کنیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


نشست هم اندیشی اساتید ظهر یکشنبه با حضور محمد حسین صفار هرندی در دانشگاه آزاد کرمانشاه و با حضور جمعی از اساتید این دانشگاه و نمایندگان نهاد مقام معظم رهبری با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و مجمع تشکل های اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، در این نشست محمد حسین صفار هرندی با ابراز خرسندی از توفیق حضور در استان کرمانشاه گفت: دوستان بنده را به عنوان مشاور رهبر دانستند اما اگر آحاد مردم را جزو مشاورین رهبر بدانیم من نیز جزوی از این  مردم و مشاور رهبر هستم.

مشاور فرمانده کل سپاه در ادامه با اشاره به بیداری اسلامی در کشورهای عربی و توجه ویژه به مصر و تمایل مردم این کشور به ایجاد ارتباط با ایران گفت: دشمنان قصد دارند مانع  ارتباط ایران و مصر شوند و ایجاد اختلافات و جریانات سوریه برای از بین بردن ارتباط ایران با مصر و ترکیه و..است و سوریه حلقه این ارتباط است.

وی افزود: ایستادن پای هرکدام از این مسائل برای ما موضوعیت  پیدا می کند و ایران پای سوریه نمی ایستاد سوریه سقوط می کرد.

وی ادامه داد: سوریه اشتراکاتی با ایران دارد و اشتراک در عقیده مقاومت نمونه این اشتراکات است و اکثریت سوریه پای این نظام ایستاده اند و ایران راه حفظ کردن خود را به آنها آموخته است و ایران مدل جنگ بسیجی را به سوریه نشان داد.

وزیر اسبق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آمریکا تلاش های زیادی برای سقوط ایران کرد و عراق  و افغانستان را وسیله سقوط  ایران و رقم بالایی را هزینه این کار کرد.

وی افزود: آمریکا در این راه حدود 4 هزار میلیارد دلار که یک چهارم بدهی های آمریکا به لحاظ اقتصادی است هزینه کرد، در واقع آمریکا هم اکنون به لحاظ اقتصادی سقوط کرده است.

هرندی ادامه داد: طبق نظرسنجی هایی که از کشورها صورت گرفته 80 درصد از نظرسنجی ها حاکی از نفرت نسبت به آمریکاست و آمریکا نیز  قصد دارد ایران را به سقوط بکشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هم اکنون ایران به عنوان یک الگو در منطقه مطرح است به طوری که الان عراق در جریان های حکومتی بدون هماهنگی با رهبر معظم ایران کاری نمی کند، حتی کابینه عراق نیز قبل از تشکیل با رهبر ایران هماهنگ شده است.

وی افزود: این تصویر واقعی صف بندی هایی است که پس از انقلاب ایران در جهان بوجود آمد البته واقعیت هایی غیر قابل بیان نیز است و این تنها بخش آشکار قضایا بود که بخش پنهانی ای نیز پشت این داستان است.

صفار هرندی عدم تحول و تغییر در بحرین را با وجود نزدیکی تفکرات به آینده ی انقلاب مصر را عدم یکپارچگی این تحولات دانست.

وی افزود: دشمن وقتی فهمید که از کجا ضربه خورده قصد شد مانع بروز انقلاب های دیگری چون انقلاب ایران شود.

وی ادامه داد: عظمت و یکپارچگی  انقلاب اسلامی ایران که به همت و درایت امام (ره) بود با وجود تنوع های فرهنگی و قبیله ای باعث تداوم این انقلاب شد.

هرندی تصریح کرد: امام هنرش این بود که همه گروه ها را با جلب اعتقادات دینی جذب کند .

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد ادامه داد: دشمنان در مقابل هیبت و رهبری امام (ره) حرفی برای گفتن نداشتند و امام (ره) طی رفراندومی همراهی مردم ایران با خود را به اثبات رساند و امام (ره) اینگونه حکومت کرد.

وی در بخش دیگر با انقلاب مصر گفت: در مصر یکپارچگی اسلام گراها شکستگی دارد و کسی که هم اکنون حکومت مصر را هداست می کند ظرفیت های امام (ره) را ندارد.

صفار هرندی افزود: از طرف دیگر غرب هوشیار شده و مانع می شود، و بر چند قطبی شدن انقلاب مصر تاکید دارد.

وی عدم چند قطبی شدن را از رموز تداوم و پایداری انقلاب ایران دانست.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به انتخابات آینده اشاره ای داشت و گفت: ما باید برای انتخابات آینده ابتدا به پاسخ این سوال ها که " ضرورت این مقطع زمانی کشور چیست؟" ، " نیازهای پیش روی کشور چیست؟" و " کشور در آینده با چه چالش هایی روبرو است ؟" پاسخ دهیم و انتخاب ما باید جوابگوی این سوالات باشد.

وی تصریح کرد: ممکن است برآورد ما از 8 سال پیش رو توجه به مسائل اقتصادی، ایجاد روابط با جهان یا برآورد ما توجه به بحث جنگ نرم باشد لذا ما باید مصداق مناسبی را در این باره پیدا کنیم.

صفار هرندی تبعیت و پیروی از حکم رهبری را مهمترین کار در انتخاب مناسب دانست.

وی هم چنین همکاری گروه های داخلی در زمان انتخابات و پس از آن برای کشور ضروری دانست و گفت: هیچ یک از گروه های داخلی پس از انتخابات بدون کمک گرفتن از وفاداران دیگر گروه ها نمی توانند حکومت کنند.

وی ادامه داد: بعضی ها به دنبال دولت وحدت ملی بودند ، و دولت وحدت ملی تنها در زمان بروز اختلاف و اغتشاشات گروه ها به کار می آید.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: لزوم تشکیل دولت وحدت ملی در زمان بروز بحران است و ما وقتی می بینیم که یکی از گروه ها به روی کار می آید باید با او همکاری کنیم.

وی افزود: گروه های شرکت کننده باید از تمام ظرفیت ها برای اداره کشور استفاده کنند و نباید پیش و پس  از انتخابات به تخریب یکدیگر بپردازند.

وی مشکل دولتمردان با احمدی نژاد را عدم همکاری با دیگران دانست و گفت: احمدی نژاد همه کسانی را که می توانستند کمک کنند از اطراف خود پراکنده کرد.

وی با اشاره به حربه های دشمنان در زمان انتخابات گفت: ابتدا باید از نگاه دشمن به انتخابات راهبردها را کشف کنیم و سه راهبرد از طرف دشمن وجود دارد .

صفار هرندی اولین راهبرد را جلوگیری از بحث انتخابات دانست و گفت: ما تجربه انتخابات زیر موشک را داریم و البته در سال 82 در انتخابات مجلس هشتم اتفاقاتی افتاد که کروبی و خاتمی از رهبر خواستار لغو انتخابات شدند و شرایط کشور را برای برگزاری انتخابات نامناسب عنوان کردند.

وی افزود: در آن زمان تعدادی از استانداران، نمایندگان و مسئولین استعفا کرده بودند و اتحادیه اروپا نیز تهدید به نپذیرفتن نتیجه انتخابات و قطع رابطه با ایران کرد.

هرندی تصریح کرد: رهبری در آن زمان فرمودند این کارها برای به هم ریختن بیشتر کشور است و انتخابات باعث آرامش شده و با برگزاری آن از این بحران عبور می کنیم.

وی ادامه داد: پس از انتخابات و برگزاری آن به دستور رهبر معظم، اتحادیه اروپا به عنوان اولین گروه به ایران تبریک گفت.

مشاور فرمانده کل سپاه گفت: جریان های انحرافی نقش زیادی در بوجود آوردن مشکلات در این مسیر دارند و آسیب های زیادی به دولت احمدی نژاد زده و هم اکنون حاشیه نشین دولت احمدی نژاد است.

وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب که فرموده اند " یادتان باشد ما هیچ گاه انتخابات را تعطیل نکرده ایم" گفت: ما باید با بصیرت در صحنه انتخابات حاضر و هیچ حربه ای را به دست دشمنان ندهیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: همانگونه که گفته شد همه گروه ها پیش و پس از انتخابات باید با یکدیگر همراهی کنند، برای مثال احمدی نژاد وقتی در انتخابات نظام پزشکی گفت این انتخابات باطل است چرا که برخی رد صلاحیت شده اند خود را در مقابل این جامعه قرار داد و انتخابات برگزار شد. در انتخابات نیز نباید با رد صلاحیت شدن برخی، آن را باطل بدانیم.

وی دومین راهبرد را تمایل نشان دادن به یکی از گروه های سلطه دانست و گفت: این دو راهبرد موازی هم است.

هرندی عدم توفیق دشمن و تکرار حادثه 88 را دیگر راهبرد دشمن دانست و گفت: اگر در هیچ یک از راهبردها توفیق نیابند به سراغ تکرار حادثه 88 می روند و با توسل جستن به انقلاب رنگی اختلال ایجاد می کنند.

وی ادامه داد: حادثه 88 حدود 8 ماه ما را معطل کرد اما امروز به لطف خدا شبکه سازی های آن ها قبل از پیوند به یکدیگر توسط دستگاه های اطلاعاتی قیچی می شود.

مشاور فرمانده کل سپاه در پایان نیروهای انقلابی را تشویق به فهم لحظه به لحظه و به روز کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب فرموده اند که بصیرت ها باید به روز شود که این موضوع باعث می شود شبکه های فتنه قبل از پیوند از هم قیچی شود.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۴
ناشناس
|
۰۱:۴۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
چرا اینقدر علاقه داریم بگیم تو امور کشورهای دیگه دخالت میکنیم؟!! کلا همه چیزمون بر عکس دنیاست. یکی دیگه هم چند روز پیش گفته بود سوریه استان ایرانه. آخه دنبال چی هستند اینا؟!
ناشناس
|
۰۱:۴۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
معنای دخالت در امور دیگر کشورها چیه؟ اما ظاهرا فقط ما حق داریم در امور دیگر کشورها دخالت کنیم و البته که اگر غیر ما در جایی این کار رو بکنه سخنگوی وزرات خارجه ما فورا در صحبت هاش دخالت فلان کشور رو در فلان جا محکوم میکنه.
آدم معمولي
|
۰۰:۳۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
به قول معروف: مارادونا را ول كنيد و غضنفر را بگيريد!
ناشناس
|
۰۰:۳۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
تا وقتی امثال این غضنفر تومملکت هتند ما نیازی به کنترل آمریکا نداریم.طائب کم حرف زد که حالا اینها میزنند.
ناراحتم به خدا
|
۰۰:۲۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
مملک هرکی هرکی شده به مولا!
آخه این حرف مثل اون حرفهای دیگه از حلقوم یکی دیگه بیرون میاد ، آبرو و حیثت دیپلماتیک ما را به باد میده
اگه هم اینطور باشه ، شما باید بهانه و خوراک بدی دست دشمنان !!اینکه با هماهنگی یا نه رو خیلی ها درک میکنن حالا ببین این حرف بی دقت شما چقدر به مننافع ملی ما آسیب میزنه
مصداق کامل تبلیغ علیه نظام و همکاری با رسانه های بیگانه است
زبان درکش ای مرد بسیار دان
که فردا قلم نیست بر بی زبان
ناشناس
|
۰۰:۲۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
تو رو قرآن حالا کی دشمن رو شاد می کنه!
ناشناس
|
۰۰:۰۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
فردا همین حرف را علم می کنند علیه ما ، راستی برخی اگر حرف نزنند عین بصیرت است
ناشناس
|
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
اخه چه بهت بگم
بر فرض صحت كلام اخه عاقل كسي مياد اينو ميگه
محمد
|
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
باز هم حرف بي حساب كتاب.........
ناشناس
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
برادر عزیز هنوز تب افاضات جناب تائب سرد نشده است که شما داستان جدیدی (موضوع عراق)را شروع کردید
ناشناس
|
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
این افراد چه اصراری دارند بشوند بلندگوی اتهامات امریکایی ها؟! سالهاست امریکا و غرب ایران را متهم می کنند که در کار دولت عراق دخالت می کند. دستگاه دیپلماسی ایران هم مرتب تکذیب می کند. آن وقت این آقا مدعی است که کابینه عراق طبق هماهنگی با رهبری بسته می شود و دولت عراق هم بدون هماهنگی با رهبری کاری نمی کند! این حرف یعنی چه واقعاً؟! واقعاً همینطور است که این شخص می گوید؟! پس چرا دستگاه دیپلماسی کشور مدام ادعاهای غربی ها، امریکا و مخالفان دولت مالکی در عراق را مبنی بر دخالت ایران در امور دولت عراق تکذیب می کند؟ اصلاً معلوم هست چی به چی هست؟!
ناشناس
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
اخه جناب چرا مردم رو به خودت میخندونی ؟!؟ تا کی باید به این حرف های کلیشه ای گوش بدیم ؟
پیراسته فر
|
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
چقدربی سلیقه وبی بصیرتی!
حرفهایی محرمانه وخصوصی را در محافل عمومی که نمی گویند،صفارجان،تی بلامی سر
انوشیروان
|
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
شاید چاپ نکنی . زیاد مهم نیست . با این صحبتهایی که امثال آقای هرندی می کنن چه جوری می خواهیم به دنیا بگیم که ما در امور داخلی کشورهای همسایه دخالت نمی کنیم . ای خدا ..... به یزدان که گر ما خرد داشتیم ...... کجا این سرانجام بد داشتیم
ناشناس
|
۲۲:۱۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
این همان سیاست عدم ملاخله در امر سایر کشور هاست.
ناشناس
|
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
واقعا نمی دونم چرا بعضی برای نشون دادن اینکه از اخبار محرمانه خبر دارند هر خبری رو به زبون میارند این هم یک جور کم بود شخصیت است!
رضا
|
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
آیا لازم است این حرف ها علنی زده شود و بهانه دست امریکا بدهیم که ما علنی در عراق مداخله می کنیم
جواد
|
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
بنظر بنده طرح موضوعات فوق در خصوص عراق در شرایطی که مشکلات قومیتی دارد و ایران هم از سوی برخی قومیت ها حتی رئیس جریان صدر به دخالت در عراق متهم است باید با پختگی و تأمل زیاد صورت گیرد
ضمناً مثلی است که می گوید خیری اگر به خانه رواست به مسجد حرام است حالا حقاً باید در خصوص ترکیب کابینه احمدی نژاد مشاوره هائی به ایشان داده شود که خودمان بیشتر نیازمندیم
مشهدی
|
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
با این حرفها می خواهند خودی نشان دهند دردسر درست می کنند من هیچ کاره بیشتر از این را هم میدانم ولی باید فکر مصالح مملکت بود و بی سر و صدا کار کرد
ناشناس
|
۲۱:۳۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
برادر هرندی لطفا راجع به مسایلی که به سیاست خارجی است دقت بفرمایید. بگذارید مسایل سیاست خارجی را دستگاه دیپلماسی بگوید. شما که ماشاء ا... وزیر بوده اید. اینها را بهتر می دانید. خدا نگهدار
Hesam
|
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
این آقایان چقدر ساده لوحند. تمام آن بهانه هایی را که دشمن نیاز دارد این آقایان با زبان خود اقرار میکنند. آیا قدرت نفس به این آقایان اجازه میدهد قبل از سخن گفتن کمی هم فکر کنند؟ چرا این افراد با ساده لوحی در زمین دشمن بازی میکنند؟
محمد
|
۲۱:۱۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
خدایا چیکار کنیم که هر .... سیاستمدار نشود. ... این حرفهای تو نشان می دهد که حکومت عراق دست نشانده ی ایران است و این حرفها در مردم عراق کینه ایجاد می کند. چرا این نکته ی به این سادگی را نمی فهمی؟ اخه ... مثل تو چگونه وزیر فرهنگ و ارشاد می شود من نمیدانم؟
نوید
|
۲۱:۱۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
از بزرگی و تاثیر گذاری مملکت عزیز ایران کسی شک ندارد ولی جناب هر سخن جایی و .....
ناشناس
|
۲۱:۰۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
اين حرفاش بيشتر به ضرر مملكته تا به نفعش.اخه اين شد سياستمدار
ناشناس
|
۲۱:۰۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
این حرفها به ضرر ایران تمام میشه میگی نه نگا کن
ناشناس
|
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
برادر من، بر فرض که اینطور باشه، شما چرا داد میزنی میگی که بهانه دست مخالفان ما و اونها بدی؟!!
ali
|
۲۰:۵۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
اولین چیزی که معمولا همه انسان ها بلدند حرف زدن و فهمیدن نتایج حرف هایشان است ولی دریغ ......
ناشناس
|
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
به این به اصطلاح آقای سیاستمدار بفرمایید که وضعیت عراق و سوریه بسیار حساس است و با این حرفها بهانه به دست مخالفین بشار اسد و نوری مالکی ندهند ، البته اگر از قبل با اونها هماهنگ کردن ، این حرف دیگریست.
ناشناس
|
۲۰:۳۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
آیا واقعا لازم است که تمام پشت پرده سیاست های نظام این گونه بیان شود تا شرایط برای تبلیغات ضدایرانی فراهم گردد؟ واقعا متاسفم.
ناشناس
|
۲۰:۳۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
خدا عقل بده
ناشناس
|
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
این سخنان مرد سوئ استفاده دشمنان میشود وباید از آن پرهیز کرد حرف زدن واجب نیست. تکلیفی هم نداریم همه اسرار را بازگو کنیم .
ناشناس
|
۲۰:۲۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
پس تكليف تاكيدهاي مكرر جمهوري اسلامي دال بر عدم مداخله در امور داخلي ساير ملل چه ميشود ؟
ناشناس
|
۱۹:۵۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
نزنید این خرف ها را باعث تفرقه می شود .
ناشناس
|
۱۹:۵۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
عجبببببببببببببببببببببببببببببببببببببب!!!!!!!!!!!!!!!!!1
mohsen
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۶
با اين حرفت تمام سياستمداراي دوست توي عراق رو به دردسر انداختي . اخه تو سياستمداري