صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۸۳۸۰۶۷
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۲ - ۲۱ آذر ۱۴۰۳
روزنامه گردی با «انتخاب»؛
موسوی خوئینی‌ها: اولین و ریشه دارترین پایگاه داخلی امپریالیزم وجود روحیه و خوی تجاوزگری در جامعه است. قدرت نظامی که متکی به مردم و منضمن ارزش‌های مردمی نباشد پایگاهی نیرومند برای امپریالیزم خواهد بود.  عباس دوزدوزانی: ظلم، بی حرمتی به حقوق مردم، دوری از قیام الله، ایجاد آشوب و سعی در بر همزدن وحدت مردم، همه میتوانند پایگاه‌های داخلی امپریالیزم باشند. 
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سرویس تاریخ «انتخاب»:

سالهای اول انقلاب هنوز بر سر مباحث نظری سیاست و مفاهیم اساسی بحث و جدل وجود داشت؛ از جمله مفاهیمی که ریشه در مکتبهای سیاسی داشت. روزنامه کیهان در اسفند ماه ۱۳۶۱، طی گزارشی در رابطه با مفهوم امپرئالیسم از چهرههای سیاسی معروف آن زمان، پرسشهایی را مطرح کرده است. در این گزارش از میرحسین موسوی، موسوی خوئینیها، مرتضی رضایی، بهزاد نبوی و چند تن دیگر سؤال شده است که در ادامه میخوانیم:  

در پی خواهی سرویس سیاسی کیهان از چهرههای سیاسی که به دو دلیل عمده آغاز کردیم گروههای مختلف از تهران و شهرستانها در تماس با کیهان آنرا ابتکاری درخور تحسین دانستند. مردم در تماسهای خود خواستار آن شدند که نظر خواهیها را همچنان ادامه دهیم و بحثهای متفاوت عنوان شود. از آنجا که خواست مردم که آنها را صاحبان واقعی کیهان میدانیم - برای ما نوعی فریضه است. بحث را با عنوان ساله دیگری ادامه میدهیم

 امید ما انست که بحثها توانسته باشد هدفهای عمده و اصلی ما یعنی انتشار نظرگاههای مختلف در جامعه و همچنین نزدیکی افکار متفاوت به یکدیگر را باعث شود. از آنجا که تلاش ما در جهت خواستهای مردم متولیان اصلی انقلاب اسلامی است. از شما خوانندگان عزیز میخواهیم تا بحثهایی را که میخواهید عنوان کنیم برای‌ ما بنویسید. شما میتوانید با نامه به آدرس، تهران، خیابان فردوسی جنوبی روزنامه کیهان، تحریریه، سرویس سیاسی، نظرات خودرا به ما ابلاغ کنید تا با دستهبندی کردن آنها، بتوانیم خواست شما را هرچه بیشتر اجابت کنیم و باز اینجا گلایهای داریم از برخی مسئولان مملکتی که علیرغم تماسهای ما و به دلایل مختلف از پاسخ به نظر خواهی خودداری میکنند. به این دوستان باید تذکر بدهیم که علیرغم کارهای زیاد شما و از آنجا که پاسخهایتان را نزدیک به دو میلیون خواننده کیهان -شاید بیشتر - قرائت میکنند پاسخ به سؤال ما نوعی تماس با مردم نیز هست و باتوجه بر تأکید امام برای انتشار نظرات و اخباره امیدواریم که شخصیتها و مسئولان در پاسخ به نظر خواهیها و بحثهای کیهان کوشش بیشتری داشته باشند. نظرخواهی امروز ما سؤال زیر است:  

پایگاههای داخلی امپرئالیسم کدام است؟  

 آنچه میخوانید پاسخ شخصیتهای سیاسی به سؤال فوق است:  

موسوی خوئینیها: اولین و ریشه دارترین پایگاه داخلی امپریالیزم وجود روحیه و خوی تجاوزگری در جامعه است. قدرت نظامی که متکی به مردم و منضمن ارزشهای مردمی نباشد پایگاهی نیرومند برای امپریالیزم خواهد بود.  

عباس دوزدوزانی: ظلم، بی حرمتی به حقوق مردم، دوری از قیام الله، ایجاد آشوب و سعی در بر همزدن وحدت مردم، همه میتوانند پایگاههای داخلی امپریالیزم باشند.  

دکتر سامی: سیستم اقتصادی یکی از محل هانی است که میتوانید جای پای امپرئالیسم را در کشورهای زیر سلطه در آنجا پیدا کنید وقتی میتوان ملتی را وابسته کرد که اول فرهنگ او را وابسته کرد.  

مهندس موسوی: کسی که خویشتن را محوری برای سنجش خوب و بد قرار میدهد در حقیقت «پلیسی» برای بازگشت آمریکاست راه بستن رخته دوباره امپرئالیسم انقلاب فرهنگی به معنی واقعی کلمه است.  

محمد مجتهد شبستری: سرمایهداران وابسته، عوامل داخلی در بعضی گروهها و غرب زدگان بنده مصرف. عکس العملهای تند علیرغم طرح شعار خلاف امپرئالیسم، به بازگشت امپرئالیسم کمک میکند.  

 مهندس بهزاد نبوی: بزرگترین پایگاه داخلی امپرئالیسم در کشورها، فرهنگهای غربزده و شرقزده هستند احزاب و گروههای در خط غرب یا شرق در واقع پایگاه امپرئالیسم به حساب میآیند.

دکتر سروش: جریانهایی که پیش از رسیدن به آزادی درون به آزادی بیرون و اهمیت میدهند تمام کسانی که بخواهند از این مملکت معنویت زدائی کنند پایگاههای داخلی امپرئالیسم هستند.  

کمال خرازی: پایگاه داخلی اقتصادی امپرئالیسم کسانی هستند که در رژیم گذشته از سرمایه کلانی برخوردار بودند. پایگاه تبلیغات داخلی امپرئالیسم از دو بعد دیگر مهمتر است.  

معین فر: پایگاه بالقوه امپرئالیسم غرب در ایران وابستگی شدیدی است که در حال حاضر به غرب داریم نباید در مبارزه با امپرئالیسم غرب، از امپرئالیسم شرق غافل ماند.  

مرتضی رضائی: کسانی که با اسلام در ستیزند و یا آن را بهطور انحرافی طرح میکنند پایگاههای داخلی امپریالیزم هستند دشمن همیشه ضرباتش را متوجه نقاطی میکند که عامل بهم پیوستن ملتهاست.