پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : شفقنا: معاون پارلمانی رییس جمهور گفت: قرار بود وزارت بازرگانی در مورد تأمین و توزیع و نظارت بر قیمت ها، اختیارات کافی داشته باشد و بعد هم پاسخگو این حوزهها باشد، ولی مجلس فعلاً این لایحه را مسکوت گذاشته است.
سیدمحمد حسینی درباره سرانجام لایحه تشکیل وزارت بازرگانی، اظهار داشت: مجلس به مدت ۶ ماه این لایحه را مسکوت گذاشت لذا بررسی و تصویب احتمالی این لایحه به مجلس فعلی نمیرسد و باید ببینیم که مجلس آینده در این باره چه تصمیمی خواهد گرفت.
وی درباره ایرادات مجلس به این لایحه توضیح داد: در ابتدا برخی از نمایندگان مجلس به این لایحه ایراد گرفتند و بحث طرح نمایندگان مبنی بر «سازمان بازرگانی» مطرح شد که در نهایت رییس مجلس نامه نوشت که دولت این لایحه را در قالب وزارتخانه ارایه دهد و دولت هم اجابت و موافقت خود با تشکیل وزارت بازرگانی را مطرح کرد، اما در نهایت این لایحه در مجلس مسکوت ماند.
وی گفت: برخی از نمایندگان مجلس به دلایل مختلفی در این موضوع اختلاف نظر داشتند و پس از رأی گیری به این نتیجه رسیدند که فعلاً این لایحه را از دستور خارج کنند. این لایحه از سال ۹۶ به جد مطرح است که برخی از نمایندگان مخالف و برخی موافق آن هستند.
آقای حسینی درباره ضرورت تشکل وزارت بازرگانی از نظر دولت، اظهار کرد: تشکیل وزارت بازرگانی به منظور کنترل بازار از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ در گذشته نیز این مسئولیت را وزارت بازگانی برعهده داشت و قرار بود این وزارتخانه در مورد تأمین و توزیع و نظارت بر قیمت ها، اختیارات کافی داشته باشد و بعد هم پاسخگو این حوزهها باشد، ولی به هر حال مجلس فعلاً این لایحه را مسکوت گذاشته است.