صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۰۲۰۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ : ۱۱ - ۲۹ تير ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نگاهی به جدول قیمت گوشت قرمز در میادین میوه و تره بار که درواقع پایانه های تنظیم مواد غذایی در پایتخت هم محسوب می شود نشان از رشد شدید قیمت گوشت قرمز دارد، البته عرضه گوشت قرمز با قیمت هایی که در میادین میوه و تره بار بر اساس آخرین ابلاغیه شهرداری از 25 تیرماه آغاز شده، در بازار چیز جدیدی نیست و مدتی است که این قیمت ها در بازار آزاد در جریان است ولی قبول این قیمت ها از سوی میادین نشان می دهد، ظاهرا مراجع رسمی تنظیم بازارهم نتوانسته اند در مقابل موج گرانی ها مقاومت کرده و به افزایش قیمت ها تن داده اند.
در جدول زیر ارزان ترین نوع گوشت عرضه شده در میادین میوه و تره بار، قلوه گاه با استخوان هر کیلو 10 هزار تومان و گرانترین نوع گوشت فیله کیلویی 38 هزار تومانی است.
نرخنامه مصوب انواع گوشت گوساله و گوسفندی بسته بندی از تاریخ 25/04/1391 تا اطلاع ثانوی
ردیف نام محصول قیمت واحد کیلوگرم (ریال) مشخصات محصول در هر بسته
1 راسته با استخوان 163000
2 راسته بی استخوان 247000 -
3 ران پاک کرده گوسفندی با استخوان 209000 بدون دنبالچه و چربی و غدد ظاهری با 3% چربی قابل رویت
4 ران کامل گوسفندی ممتاز  217000 بسته بندی شده با پوشش استرج فیلم و دارای برچسب مشخصات چربی گیری شده کامل بدون دنبالچه و غدد ظاهری بدون برش و شکستگی قلم ، کلمه ممتاز بر روی محصول درج شده باشد.
5 سردست (با گردن جناق 3 دنده) 189000 سردست، سینه، ماهیچه، جناق با 3 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت
6 سر دست ( کف دست ) 208500 بدون ( سینه ، ماهیچه ، گردن ، جناق و استخوان کتف )
7 قلوه گاه با استخوان 100000 -
8 قلوه گاه بی استخوان 113500 -
9 گردن  142000 -
10  ماهیچه 226500 همراه با گل ماهیچه
11 استیک گوساله 220000 کاملا پاک شده(هر بسته 500 گرمی)
12 بیف استراگاف 220000 کاملا پاک شده(هر بسته 500 گرمی)
13 بیفتک گوساله 220000 کاملا پاک شده(هر بسته 500 گرمی) 
14  چرخ کرده مخلوط 172500 مخلوط گوساله و گوسفندی
15 خورشتی 203000 قطعه شده ( هر قطعه شده بیشتر از 50 گرم )
16 راسته پاک کرده 217000 بدون چربی همراه با دمار ( پوسته سراسری متصل به راسته )
17 ران پاک کرده 203000 بدون غده و چربی با صلابت 
18 سردست پاک کرده 196000 بدون غده و چربی با صلابت 
19 فیله پاک کرده 380000 -
20 قلم 17000 برش خورده
21 قلوه گاه 131500 بدون چربی و پوست اضافه
22 قیمه ای 196000 قطعه شده ( هر قطعه بیشتر از 50 گرم )
23 گردن 175000 کاملا پاک شده
نرخنامه مصوب انواع گوشت گرم گوساله و گوسفندی داخلی فله از تاریخ 25/04/1391 تا اطلاع ثانوی
گوشت گوسفندی
ردیف نام محصول قیمت واحد کیلوگرم (ریال) مشخصات محصول
1 راسته با استخوان 163000 -
2 راسته بی استخوان 247000 -
3 ران پاک کرده گوسفندی با استخوان 209000 بدون دنبالچه و چربی و غدد ظاعری با 3% چربی قابل رویت
4 ران کامل گوسفندی ممتاز 217000 بسته بندی شده با پوشش استرچ فیلم و دارای برچسب مشخصات چربی گیری شده کامل بدون دنبالچه و غدد ظاهری ، بدون برش و شکستگی قلم ، کلمه ممتاز بر روی محصول درج شده باشد.
5 سردست (با گردن جناق 3 دنده) 189000 سردست،سینه،ماهیچه،گردن،جناق با 3 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت
6 سر دست ( کف دست ) 208500 بدون(سینه ،ماهیچه ،گردن ،جناق و استخوان کتف)
7 قلوه گاه با استخوان 100000 -
8 قلوه گاه بی استخوان 113500 -
9 گردن 142000
10  ماهیچه 226500 همراه با گل ماهیچه 
گوشت گوساله
ردیف نام محصول قیمت واحد کیلوگرم (ریال) مشخصات محصول
11 استیک 220000 کاملا پاک شده
12 بیف استراگاف 220000 کاملا پاک شده
13 بیفتک 220000 کاملا پاک شده
14 چرخکرده مخلوط 172500 مخلوط گوساله و گوسفندی
15 خورشتی 203000 قطعه شده به سایز مورد تقاضای مشتری
16 راسته پاک کرده 217000 بدون چربی همرا با دمار(پوسته سراسری متصل به راسته)
17 ران پاک کرده 203000 بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت)
18  سردست پاک کرده 196000 بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت) 
19  فیله پاک کرده 380000  بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت)
20  قلم 17000 برش خورده 
21  قلوه گاه 131500  بدون چربی و پوست اضافه
22  قیمه ای 196000  قطعه شده (هر قطعه بیشتر از 50 گرم )
23  گردن 175000 کاملا پاک شده 
منبع: خبرانلاین  
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۹
لطفا یک نفر توضیح بده اینا چی هستند.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۹
اینا قیمتی است که شما با توجه به نوع گوشتی که می خوای بخری باید بپردازی.
ناشناس
| |
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۹
کاش انتخاب عکساشو می زاشت می دیدیم اینا چی اند؟