کمال حیدری روز شنبه در همایش روز جهانی سالمند با شعار تاب آوری و مشارکت زنان سالمند که در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد، افزود: باید هشت درصد جمعیت کشور سالمند می شد که این رقم به سرعت گذشت و اکنون به ۱۰ و نیم درصد رسیده است،
وی با بیان اینکه دریان حوزه یکسری مشکلات در بحث های حمایتی وجو دارد که کار را پیچیده کرده است. اظهارداشت: با توجه به افزایش سالمندی در کشور باید برنامه ها را به سمت داشتن سالمندی سالم سوق دهیم، ارتقای پزشک خانواده در شهرها یکی از برنامه های مهمی است که می توان سالمندان مبتلا به بیماریهای مختلف از جمله قلبی، عراقی، دیابت، فشارخون و غیره را در قالب این برنامه شناسایی کرد و به آنها آموزش داد.
حیدری تاکید کرد: باید با تحقق برنامه پزشک خانواده در شهرها بسته خدمتی غربالگری آموزش را دنبال کنیم تحقق این برنامه در قالب مسائل جسمی و روانی باید ساماندهی شود در ابعاد اجتماعی و معنوی نیز باید برنامه ها را عملیاتی کنیم بحث توانبخشی مهم است که باید کارهای ارزشمندی در این زمینه انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: به سمت سالمند شدن به سرعت پیش می رویم باید از ظرفیت محله محوری استفاده شود ارتباطات همکاری با شهرداری و بهزیستی در این رابطه باید نهادینه شود.